• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lemmikkieläimet

Tulokset hakusanalle

Lemmikkieläimet - Tuonti ja vienti

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Hollanti

  Verified by europages badge

  Discover CHAMP, an exceptional dog food brand that offers quality at an export-friendly price. CHAMP is precision engineered and meets strict ISO 9001 and H.A.C.C.P. In particular, our formulations align seamlessly with the demanding US NRC and Aafco standards, underlining our commitment to meeting the highest benchmarks. CHAMP features a superior composition of high-quality proteins and fats, carefully balanced to provide your dog with the optimal mix of nutrition. Essential vitamins are integrated, ensuring a complete and well-rounded diet. Through a skillful combination of raw materials and an extrusion process, CHAMP achieves exceptional digestibility, paving the way for better nutrient absorption. The high-tech production techniques used in crafting CHAMP, combined with the selection of ingredients, guarantee a palatability that dogs love to embrace. CHAMP is the preferred choice for dog owners looking for a dry food range that energizes and stimulates their dog. In addition to consumers, CHAMP also targets professionals in various fields, including institutions such as military and police units. Breeders and retail chains also rely on the consistent quality and reliability of CHAMP. Champ is available daily in 22 countries such as Egypt, Saudia Arabia, Qatar, Kuwait, Malasia To learn more about CHAMP and our offer, we invite you to visit our website. CHAMP THE CHOICE OF PROFESSIONALS.

 2. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Mönchengladbach, Saksa.

 3. JOTTI GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  JOTTI GMBH & CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Todtnau, Saksa.

 4. K'WOUAFF

  Belgia

  Verified by europages badge

  K'WOUAFF, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläimet, seuraeläimet, Sale of pet products, Supply of pet products, Lemmikkieläimet, tarvikkeet eläimiä varten, koiranruoka, kissanruoka, Koiranruoan myynti. Sen sijainti on Juprelle, Belgia.

 5. HAVAG GLAS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HAVAG GLAS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Wolfsberg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italia

  Verified by europages badge

  CATAHOULA LEOPARD DOG, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koirat, Catahoula Leopard Hound, koirien kouluttaminen, Catahoula Leopard Dog, eläinten kasvatus, leopard dog breeding, sale of leopard dogs, breeding of rare dogs, guard dogs. Sen sijainti on Scano Di Montiferro, Italia.

 2. FASHION FACTORY CO., LTD

  Etelä-Korea

  Puppia on maailmanlaajuinen lemmikkieläinten muotisuunnitteluyritys, joka suunnittelee vaatteita koirille. Yritys sijaitsee Etelä-Koreassa. Yrityksellä on tietotaitoa muotimaailmasta sekä suunnittelutaitoa, joten tuotteemme ovat korkealaatuisia. Tuotteitamme myydään lisäksi Harrods-tavaratalossa Lontoossa Englannissa ja Marshall field's -tavaratalossa USA: ssa.

 3. PETSWORD A.S

  Turkki

  PETSWORD A.S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, kotieläinten ravinto, Induktiovaunu, Lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 4. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Turkki

  PETCALVIT PET PARROT ACCESORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kunnallinen huutokauppa. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Turkki

  PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koirat ja kissat - tarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet, Koirat ja kissat - tarvikkeet. Sen sijainti on Umraniye, Turkki.

 1. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Turkki

  PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, Lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet, pelit eläimiä varten, Kankaat lemmikeille. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. PREDATORY FISH BAY

  Kreikka

  PREDATORY FISH BAY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, akvaario-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akvaariot, Trooppiset kalat, kala, tukkumyynti, lemmikkieläimet. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 1. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Saksa

  PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Meinersen, Saksa.

 2. PET SNACK COMPANY S.L.

  Espanja

  PET SNACK COMPANY S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koirat, Kissat, Lemmikkieläintarvikkeet, snack, Koirat, Kissat, Lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Pet Snack Company S.l., Espanja.

 3. EDUCATION CANINE VAUD

  Sveitsi

  EDUCATION CANINE VAUD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Echichens, Sveitsi.

 4. LES AMIS DE L'HOMME

  Ranska

  LES AMIS DE L'HOMME, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuorukat eläimiä varten, koiran murot, kissan murot, tarvikkeet eläimiä varten. Sen sijainti on Le Chambon Feugerolles, Ranska.

 5. POMERANIAN RESIDENCE

  Hollanti

  POMERANIAN RESIDENCE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Heerlen, Hollanti.

 6. EDITION JANKA

  Saksa

  EDITION JANKA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Alzenau, Saksa.

 7. PETBOOKING.IT

  Italia

  PETBOOKING.IT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Verona, Italia.

 8. GARDEN DOG HOUSE

  Turkki

  GARDEN DOG HOUSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koiratarvikkeet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 1. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Saksa

  AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 2. NORGES HUNDETRENERFORBUND

  Norja

  NORGES HUNDETRENERFORBUND, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kouluratsastuskurssit. Sen sijainti on Askim, Norja.

 3. QUALITY NISHIKIGOI

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  QUALITY NISHIKIGOI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Warrington, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ANIMALEMENT NÔTRE

  Ranska

  ANIMALEMENT NÔTRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Saint Pierre Du Palais, Ranska.

 5. HERPLAATSING-HUISDIEREN.NL

  Hollanti

  HERPLAATSING-HUISDIEREN.NL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Alphen Aan Den Rijn, Hollanti.

 6. ZOOPLUS PETS

  Ukraina

  ZOOPLUS PETS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koirat, persialaiset kissat, eläinten poikaset, koiranpennut, joilla on kantakirja. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 7. TGPET

  Turkki

  TGPET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kissanruoka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, Lemmikkieläimet, Lemmikkieläintarvikkeet, Lemmikkieläimet, Induktiiviset komponentit. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 8. MANTO.PET SRL

  Italia

  MANTO.PET SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kahvimylly, lemmikkieläintarvikkeet, kunnallinen huutokauppa. Sen sijainti on Carobbio Degli Angeli, Italia.

 9. ANGIPET

  Sveitsi

  ANGIPET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Chene-Bourg, Sveitsi.

 10. VERAFOUNDATION

  Ukraina

  VERAFOUNDATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen