• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lemmikkieläintarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Lemmikkieläintarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. H3D FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  In 1994 Denis HEITZ, a French vet, was confronted with the problem of removing ticks from his four legged patients. He then designed a simple and efficient tick hook, registered a patent and sold it under the O’TOM® then Tick Twister® brands. In 1995 he sold his veterinary practice and set up H3D. The Tick Twister® quickly became a best-seller with over 2 million items sold each year in over 35 countries worldwide. In 2010 H3D launched a new product: BambooStick®, a cotton bud specially designed to clean dogs' ears. Just like the Tick Twister®, the BambooStick® became a worldwide success with millions sold around the world. Located in the Jura, H3D today makes 60 % of its turnover form exports and works with professionals from different sectors: vets, pet shops, pharmacies, outdoor stores, … H3D sells products under its own brand names(Tick Twister® & BambooStick®) and also supplies many distributors and laboratories worldwide. H3D privileges "Made in France" so as to pass on French know-how and reduce distances for transporting our products. With our skilled and dynamic 6-strong team, H3D satisfies all its clients' requests. Don't hesitate to contact us for more details about our products!

 2. CBR RESEARCH

  Ranska

  Verified by europages badge

  CBR RESEARCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kissanruoka, Lemmikkieläintarvikkeet, kuorukat eläimiä varten, seuraeläimet, koirat, eläinten kauneus- ja terveystuotteet, luonnontuote, hamppu, koiran murot. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 3. SUPRA-CELL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SUPRA-CELL GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Rastatt, Saksa.

 4. K'WOUAFF

  Belgia

  Verified by europages badge

  K'WOUAFF, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläimet, seuraeläimet, Sale of pet products, Supply of pet products, Lemmikkieläimet, tarvikkeet eläimiä varten, koiranruoka, kissanruoka, Koiranruoan myynti. Sen sijainti on Juprelle, Belgia.

 5. MABELPIEL

  Espanja

  Verified by europages badge

  MABELPIEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koirat ja kissat - tarvikkeet, Dog collars, pet product manufacturers, koiratarvikkeet, Koirat ja kissat - tarvikkeet, Dog leads, Manufacturer of leads and collars for dogs, Distributor of leads and collars for dogs, Manufacturer of pet accessories. Sen sijainti on Cordoba, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MARYCATS&CIE

  Ranska

  Verified by europages badge

  MARYCATS&CIE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet eläimiä varten, koiratarvikkeet, lintujen tarvikkeet. Sen sijainti on Mercy, Ranska.

 2. EC PLAZA

  Etelä-Korea

  Verified by europages badge

  EC PLAZA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Maatalous - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meikit, Kauneudenhoitotuotteet, Kosmetiikka, Ihonhoitotuotteet, Laukut, Tekstiilit - tuonti ja vienti, Sähköinen kaupankäynti - palvelut, Nahkatavarat, Työkalut ja rautatavarat. Sen sijainti on Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Etelä-Korea.

 3. B2B KAUARTIKEL.COM GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  B2B KAUARTIKEL.COM GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Koiranruoka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, Chews, Dog chews, Lemmikkieläintarvikkeet, Pet food, Animal feed, Animal feed specialists, Pigs' ears, Rumen. Sen sijainti on Göhl, Saksa.

 4. FASHION FACTORY CO., LTD

  Etelä-Korea

  Puppia on maailmanlaajuinen lemmikkieläinten muotisuunnitteluyritys, joka suunnittelee vaatteita koirille. Yritys sijaitsee Etelä-Koreassa. Yrityksellä on tietotaitoa muotimaailmasta sekä suunnittelutaitoa, joten tuotteemme ovat korkealaatuisia. Tuotteitamme myydään lisäksi Harrods-tavaratalossa Lontoossa Englannissa ja Marshall field's -tavaratalossa USA: ssa.

 5. SUZIRIA COMPANY GROUP

  Ukraina

  SUZIRIA COMPANY GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koirat ja kissat - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla papukaijojen ravinto, lemmikkieläintarvikkeet, jyrsijöiden ruoka. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 1. 1 HEDA PET HOUSES

  Turkki

  1 HEDA PET HOUSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. PETFAN DIS TICARET PAZARLAMA LTD. STI.

  Turkki

  PETFAN DIS TICARET PAZARLAMA LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Zeytinburnu, Turkki.

 1. PETCRAFT

  Turkki

  PETCRAFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koirat ja kissat - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koirankopit, lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkieläinten kuljetuskassit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. NATURALY CAT

  Ranska

  NATURALY CAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koirat ja kissat - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Toulon, Ranska.

 3. BIORG&FRESH

  Turkki

  BIORG&FRESH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hygienia- ja toalettitarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vauvanhoitotuotteet, Hygienia- ja kauneustuotteet, Lemmikkieläintarvikkeet, siivous, Vauvanhoitotuotteet, Hygienia- ja kauneustuotteet, Lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Turkki

  PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koirat ja kissat - tarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet, Koirat ja kissat - tarvikkeet. Sen sijainti on Umraniye, Turkki.

 5. NETTOPTAN LTD ŞTI

  Turkki

  NETTOPTAN LTD ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lemmikkieläinten kaulapannat, Induktiovaunu, kotieläinhotelli, Kankaat lemmikeille. Sen sijainti on Zonguldak, Turkki.

 6. PETSWORD A.S

  Turkki

  PETSWORD A.S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, kotieläinten ravinto, Induktiovaunu, Lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 7. I.P.S. DI STEFANO DE PONTI

  Italia

  I.P.S. DI STEFANO DE PONTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lemmikkieläinten kuljetuskassit, koirankopit, koirien ruokakipot. Sen sijainti on Monza, Italia.

 8. DOG SOFA DI ZIRALDO ALBERTO

  Italia

  DOG SOFA DI ZIRALDO ALBERTO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koirat ja kissat - tarvikkeet, koirankopit, Koirat ja kissat - tarvikkeet. Sen sijainti on Susegana, Italia.

 1. SANTAI SANGYO CO., LTD.

  Japani

  SANTAI SANGYO CO., LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akvaariosuodattimet, akvaariotarvikkeet, koristeakvaariot. Sen sijainti on Hiroshima, Japani.

 2. TAILPETZ

  Turkki

  TAILPETZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eläinten vaatteet, kaulapannat, talutushihnat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW

  Puola

  BAMBOL - LEGOWISKA DLA PSÓW I KOTÓW, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koirat ja kissat - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koirien matot, kissanhiekka, lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Białystok, Puola.

 4. MASCOTITA SC

  Espanja

  MASCOTITA SC, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläinruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koiranruoan myynti, Kissanruoan myynti, lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Ribarroja Del Turia, Espanja.

 5. TOP4DOGS

  Italia

  TOP4DOGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koiran kaulapanta, koiratarvikkeet, nahkakaulapannat eläimille, lemmikkieläinten kaulapannat. Sen sijainti on Teramo, Italia.

 6. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Turkki

  PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, Lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet, pelit eläimiä varten, Kankaat lemmikeille. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 7. ESSENTI ENTERPRISES, LLC

  Yhdysvallat

  ESSENTI ENTERPRISES, LLC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Gainesville, Yhdysvallat.

 8. PRIMENOVE SRL

  Italia

  PRIMENOVE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koirat ja kissat - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkien tarvikkeet, tarvikkeet eläimiä varten, talutushihnat. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 9. PETTYCOMFORT

  Turkki

  PETTYCOMFORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koirat ja kissat - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, Lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 10. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Turkki

  OZIDEAL AHMET AYRANCI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläinruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kissanruoka, Koiranruoka, Kissanruoka, Koiranruoka, kissanhieikka, lemmikkieläintarvikkeet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen