• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • levyt- magneetti-

Tulokset hakusanalle

Levyt- magneetti- - Tuonti ja vienti

 1. NINGBO ZHAOBAO MAGNET CO., LTD.

  Kiina

  Verified by europages badge

  ZHAOBAO MAGNET, established in 1999, with a rich export history spanning 20 years, our magnets have reached 86 countries and regions worldwide. Our impressive annual production capacity for NdFeB rare earth permanent magnets stands at 8, 000 tons. Magnet capacity for EV Drive motors is over 3 million sets. As a leading magnet manufacturer for elevator in the world, annual magnet production volume for elevator motors is more than 350, 000 sets. Beside of the two strategic markets, automotive industry and elevator motors, more than 95% of our permanent magnets are applied in other high-end applications, especially in all kinds of energy-efficient permanent magnet motors and generators. As a team of 526 employees, we have a strong R&D team, and own a complete production chain and perfect quality assurance system. We are a SA8000: 2014, IATF 16949: 2016, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 45001: 2018, certified company. Based on the cooperation principle of “Long-Term & Win-Win”, with our more than 20 years of professionalism and sincerity, we look forward to providing reliable rare earth permanent magnets and technology,and service support for our partners.

 2. TECNOMAGNETE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TECNOMAGNETE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Langen, Saksa.

 3. GRIMATEC GMBH & CO. KG

  Saksa

  GRIMATEC GMBH & CO. KG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Göppingen, Saksa.

 4. GÜHRING GMBH

  Saksa

  GÜHRING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Kornwestheim, Saksa.

 5. GM MAGNETTECHNIK

  Saksa

  GM MAGNETTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Selm, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MBM INDUSTRY & RAIL TECH GMBH

  Itävalta

  MBM INDUSTRY & RAIL TECH GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Magneettiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Magneetit, Sähkömagneetit, Vähäkoersiiviset materiaalit, Levyt, magneetti-, Magneetit, Sähkömagneetit, Vähäkoersiiviset materiaalit, Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Purkersdorf, Itävalta.

 2. ADOBA GMBH - LASTHEBEMAGNETE / LIFTING MAGNETS

  Saksa

  ADOBA GMBH - LASTHEBEMAGNETE / LIFTING MAGNETS, joka toimii toimialalla Magneetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, magneetti-, Sähkönjakelu, Sähkömagneetit, Levyt, magneetti-, Sähkönjakelu, Sähkömagneetit. Sen sijainti on Neukirchen-Vluyn, Saksa.

 3. SOPH GMBH

  Saksa

  SOPH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nostomagneetit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 4. AIM

  Kiina

  AIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. DHIT SP. Z O.O.

  Puola

  DHIT SP. Z O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Magneetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, magneetti-, magneetti-indikaattorit, magneetit ja kestomagneetit, Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Ozarow Mazowiecki, Puola.

 1. I E N D T

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  I E N D T, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on Chipping Norton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. JENNIE REEVES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JENNIE REEVES, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. XIAMEN DEXING

  Kiina

  XIAMEN DEXING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Xiamen, Kiina.

 2. NUFFIELD RADIOGRAPHIC INSPECTION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NUFFIELD RADIOGRAPHIC INSPECTION, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on Poole, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SOCIETY OF RADIOGRAPHERS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SOCIETY OF RADIOGRAPHERS, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BEST AVAILABLE SOLUTION GROUP S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  BEST AVAILABLE SOLUTION GROUP S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Praha, Tsekin tasavalta.

 5. EURO NDT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EURO NDT, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. FUNJIBLES 7 ISLAS SL

  Espanja

  FUNJIBLES 7 ISLAS SL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, magneetti-, Kasetit, digitaaliset, Levyt, magneetti-, Kasetit, digitaaliset. Sen sijainti on Santa Cruz De Tenerife, Espanja.

 7. BROUGHTON RADIOLOGICAL PROTECTION CONSULTANCY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BROUGHTON RADIOLOGICAL PROTECTION CONSULTANCY, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on Newark, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. SELTER

  Espanja

  SELTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Magneettiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, magneetti-, Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Girona, Espanja.

 1. HOD-93 GYARTOESZKOZELLATO VALLALKOZAS BETETI TARSASAG

  Unkari

  HOD-93 GYARTOESZKOZELLATO VALLALKOZAS BETETI TARSASAG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kannettavat sähkötyökalut, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Kannettavat sähkötyökalut, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 2. GUANGDONG YUEDONG MAGNETOELECTRIC CO., LTD.

  Kiina

  GUANGDONG YUEDONG MAGNETOELECTRIC CO., LTD., joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Shantou, Guangdong, Kiina.

 3. GUANGDONG AOLIN MAGNETIC ELECTRIC INDUSTRAL CO.,LTD.

  Kiina

  GUANGDONG AOLIN MAGNETIC ELECTRIC INDUSTRAL CO.,LTD., joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Shantou, Guangdong, Kiina.

 4. MAO MING GAINFAST SCIENCE & TECH DEVELOPMENT CO., LTD

  Kiina

  MAO MING GAINFAST SCIENCE & TECH DEVELOPMENT CO., LTD, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 5. AEROTECH INSPECTION & NDT LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AEROTECH INSPECTION & NDT LTD, joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat, Kasetit ja nauhat - tyhjät, CD-ROM- ja DVD-asemat. Sen sijainti on Cradley Heath, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. AKSA MAGNET LDT STI

  Turkki

  AKSA MAGNET LDT STI, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, magneetti-, Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Sakarya, Turkki.

 7. P. M. MUSIC APS

  Tanska

  P. M. MUSIC APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, magneetti-, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Levyt, magneetti-, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Smorum, Tanska.

 8. GUANGDONG YUEHUA MAGNETICS ENTERPRISE CO., LTD.

  Kiina

  GUANGDONG YUEHUA MAGNETICS ENTERPRISE CO., LTD., joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Shantou, Guangdong, Kiina.

 9. ZHANJIANG HUALIJIN VIDEO PLATE CO., LTD.

  Kiina

  ZHANJIANG HUALIJIN VIDEO PLATE CO., LTD., joka toimii toimialalla Levyt, magneetti-. Sen sijainti on Zone Zhanjiang, Guangdong, Kiina.

 10. F.G.S.-INTER-CORPO HOLDINGGESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen