• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet

Tulokset hakusanalle

Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet - Tuonti ja vienti

 1. PAULUS STUART SPRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

 2. ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H.

  Itävalta

  Verified by europages badge

  ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Wels/thalheim, Itävalta.

 3. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italia

  C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, sähköiset raastimet kaupalliseen käyttöön, kodin sähköiset juustoraastimet, sähköinen kahvimylly. Sen sijainti on Verucchio, Italia.

 4. FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN)

  Saksa

  FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN), on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Oschatz, Saksa.

 5. ALOYS PLENTER

  Saksa

  ALOYS PLENTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Legden, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RADUS INDUSTRIAL LTD

  Kiina

  RADUS INDUSTRIAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pienten kodinkoneiden komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, leikkurit, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Hongkong, Kiina.

 2. BRITEK

  Ranska

  BRITEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, tyhjiöpakkauslaitteet. Sen sijainti on Pleucadeuc, Ranska.

 3. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italia

  AMB FOOD TECH S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurastamot - koneet ja laitteet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Teurastamot - koneet ja laitteet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, lihan käsittely, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on San Lazzaro Di Savena, Italia.

 4. BIRO FRANCE

  Ranska

  BIRO FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teolliset hienonnuslaitteet. Sen sijainti on Marne La Vallée Cedex 4, Ranska.

 5. FIMAR S.P.A.

  Italia

  FIMAR S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuorimakoneet ja raastimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, elintarviketeollisuuden taikinakone, sähköuunit, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Verucchio, Italia.

 1. EGGERMONT

  Belgia

  EGGERMONT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, pienet keittiökoneet, keittiötarvikkeet yhtisöjä varten. Sen sijainti on Ieper, Belgia.

 2. S.A. WATHELET

  Belgia

  S.A. WATHELET, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Jäätelökoneet, ammattikäyttöön, liesituulettimet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Jäätelökoneet, ammattikäyttöön, konvektiouunit. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. MOHN GMBH

  Saksa

  MOHN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Meinerzhagen, Saksa.

 2. CLAES MACHINES

  Belgia

  CLAES MACHINES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihakaupat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, elintarviketeollisuuden koneiden korjaus, lihan leikkaus- ja paloittelukoneet, Lihateollisuuden kuljettimet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Paal-Beringen, Belgia.

 3. RISCO S.P.A.

  Italia

  RISCO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, lihan ja pakattujen tuotteiden käsittelykoneet ja -laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, tarvikkeet ja -laitteet, leikkeletuotteiden pakkaus-. Sen sijainti on Thiene, Italia.

 4. LORZ SERVICE GMBH

  Saksa

  LORZ SERVICE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihakaupat - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 5. HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H.

  Itävalta

  HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H., on Jakelija, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Thalgau, Itävalta.

 6. HPM E.K.

  Saksa

  HPM E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Wolfhagen, Saksa.

 7. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Ranska

  STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Keksien valmistus - koneet ja laitteet, Teurastamot - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Keksien valmistus - koneet ja laitteet, Teurastamot - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Solesmes, Ranska.

 8. POWINOX

  Turkki

  POWINOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 1. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Turkki

  KARAKUS IND. KITCH. EQ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Baarit, pubit ja kahvilat - koneet ja laitteet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, tarvikkeet pikaruokaa varten, Kylmäkaappi leivonnaismyymälöitä ja kahviloita. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kiina

  QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 3. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

  Saksa

  JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihamylly. Sen sijainti on Wernau, Saksa.

 4. SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD.

  Kiina

  SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Shijiazhuang, Kiina.

 5. MINERVA OMEGA GROUP S.R.L.

  Italia

  MINERVA OMEGA GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, luusaha, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 6. CLAES DISTRIBUTION

  Belgia

  CLAES DISTRIBUTION, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Lihakaupat - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Paal, Belgia.

 7. ITALIANA MACCHI S.P.A.

  Italia

  ITALIANA MACCHI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassakoneet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kassakoneet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 8. CURIONI BILANCE S.R.L.

  Italia

  CURIONI BILANCE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassakoneet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kassakoneet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on Como, Italia.

 9. MEETING S.R.L.

  Italia

  MEETING S.R.L., joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Pollenza, Italia.

 10. CAVAZZA CARLO

  Italia

  CAVAZZA CARLO, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Sasso Marconi, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen