• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lihan säilöntävälineet

Tulokset hakusanalle

Lihan säilöntävälineet - Tuonti ja vienti

 1. ROVOM

  Italia

  ROVOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, lihan luiden irrottamiskoneet ja -laitteet, lihateollisuuden työskentelytasot, Lihan säilöntävälineet, teurastamojen kiskojärjestelmät huoltoa varten. Sen sijainti on Basilicanova-Montechiarugolo, Italia.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Ranska

  STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Keksien valmistus - koneet ja laitteet, Teurastamot - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Keksien valmistus - koneet ja laitteet, Teurastamot - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Solesmes, Ranska.

 3. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Ranska

  SA SALAISONS PYRENEENNES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkku, Lihan säilöntävälineet, Kinkku, Lihan säilöntävälineet, vuoristokinkku. Sen sijainti on Ibos, Ranska.

 4. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italia

  DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Felino, Italia.

 5. BERTOLOTTI MAURO

  Italia

  BERTOLOTTI MAURO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Parma, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Italia

  L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Mamiano Di Traversetolo, Italia.

 2. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italia

  FRATELLI COSTANZINI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Castelnuovo Rangone, Italia.

 3. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Italia

  MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Langhirano, Italia.

 4. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Italia

  MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan säilöntävälineet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihan säilöntävälineet. Sen sijainti on Langhirano, Italia.

 5. SALSI LUCIANO

  Italia

  SALSI LUCIANO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Maranello, Italia.

 1. LATIK

  Italia

  LATIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Coseano, Italia.

 2. GRASSELLI S.P.A.

  Italia

  GRASSELLI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Albinea, Italia.

 1. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Italia

  TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Lihan säilöntävälineet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille. Sen sijainti on Bastia Umbra, Italia.

 2. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, Lihan säilöntävälineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. NURLU

  Turkki

  NURLU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan säilöntävälineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. OFFICINE PARMEGGIANI S.R.L.

  Italia

 5. STEFANOINOX S.R.L.

  Italia

 6. TECSAL S.P.A. TECSAL S.R.L.

  Italia

 7. WIELANDER ERNST S.R.L.

  Italia

 8. ORLANDINI DI ORLANDINI ACHILLE

  Italia

 1. MENOZZI LUIGI & C. S.P.A.

  Italia

 2. SAN PIETRO S.R.L.

  Italia

 3. GRASSI SILVIO S.A.S. AGENZIA DI COMMERCIO

  Italia

 4. SOMIL

  Italia

 5. SAVANNAH CO. LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 6. SALA TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

 7. I.B.

  Italia

 8. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Italia

 9. I.M.A.S. S.R.L.

  Italia

 10. CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY S.R.L.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen