• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lihat- lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Lihat- lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  We rely on quality products, knowledge and experience, as well as optimum customer service provided by enthusiastic employees. The prerequisite for this is a comprehensive range of products, ranging from waste-water technology, doors, tanks, transport equipment and construction elements, through to complete hygiene management and convenience systems, special machines and appliances. In addition to waste-water technology, a key pillar of the product range is conveyor, storage and disassembly technology, which is planned and tailored to the customer's individual needs. In addition to the operating equipment, planning and services, as well as on-site installation are implemented. The focus is on the food industry. For years, we have enjoyed a good reputation in the food sector with regard to meat processing, for abattoirs, dairies, bakeries, in the food trade, in cheese shops, breweries and beverage producers, fish and poultry industry, spice processing, chemical industry, etc.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Makkaran, lihan ja juuston painotarkasta siivutuksesta tarkkaan syöttöön ja pakkaukseen: Weber Maschinenbau on yksi johtavista siivutuskoneiden sekä tuoreiden tuotteiden automaatiolinjojen ja pakkauskoneiden järjestelmätoimittajista. Yhtiön keskeisenä tavoitteena on helpottaa asiakkaiden elämää erinomaisilla, yksilöllisillä ratkaisuilla ja antaa heille mahdollisuus käyttää järjestelmiä optimaalisesti koko elinkaaren ajan. Noin 1450 työntekijää 22 paikassa 18 maassa työskentelee Weber Maschinenbaussa tänä päivänä, ja heidän sitoutumisensa ja intohimonsa myötävaikuttaa Weber-konsernin yleiseen menestykseen joka päivä. Alusta alkaen yritys on ollut perheomistuksessa ja sitä johtaa nykyään toimitusjohtaja Tobias Weber, yrityksen perustajan Günther Weberin vanhin poika.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italia

  Verified by europages badge

  The company Velati has a long history. It initially manufactured mincers for small and medium-sized companies in the sector and then extended its offering to include a wide range of meat processing machinery. The company manufactures and assembles complete lines for making dried sausage, mortadella, frankfurters and hamburgers. Today, Velati is THE go-to company for developing your complex projects

 5. PAULUS STUART SPRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hermsdorf/thüringen, Saksa.

 2. FESSMANN GMBH UND CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  FESSMANN GMBH UND CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Systems for the food processing industry, Automation systems for the food processing industry, Advice for the food-processing industry, Combined roasting and baking systems for butcheries, Cooking systems for butcheries, Boiling pans for the food processing industry, Air cooling systems, Smoking systems, Smoke generators for butcheries. Sen sijainti on Winnenden, Saksa.

 3. THIELEMANN TRADING GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  THIELEMANN TRADING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Schönau, Saksa.

 4. REINER GÜNTHER

  Saksa

  Verified by europages badge

  REINER GÜNTHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Rudersberg, Saksa.

 5. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Espanja

  INDUSTRIAL FUERPLA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Benetusser, Espanja.

 1. EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME

  Saksa

  EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Lenggries, Saksa.

 2. DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Saksa

  DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Laufach, Saksa.

 1. ROVOM

  Italia

  ROVOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan säilöntävälineet, lihan luiden irrottamiskoneet ja -laitteet, lihateollisuuden työskentelytasot, Lihan säilöntävälineet, teurastamojen kiskojärjestelmät huoltoa varten. Sen sijainti on Basilicanova-Montechiarugolo, Italia.

 2. NITA HYGIENE GMBH

  Saksa

  NITA HYGIENE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wilnsdorf, Saksa.

 3. FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG

  Saksa

  FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Neckarsteinach, Saksa.

 4. MIVEG GMBH AFS EUROPEAN

  Saksa

  MIVEG GMBH AFS EUROPEAN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Röttenbach, Saksa.

 5. FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER

  Saksa

  FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Langweid, Saksa.

 6. VE.MA.C. SRL

  Italia

  VE.MA.C. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihan leikkaus- ja paloittelukoneet, lihan ja pakattujen tuotteiden käsittelykoneet ja -laitteet, luiden irroituslaitteet lihakauppoihin, makkarakuivaamot. Sen sijainti on Castelnuovo Rangone, Italia.

 7. HINTERKOPF GMBH

  Saksa

  HINTERKOPF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Eislingen, Saksa.

 8. FRANS VERMEE GMBH

  Saksa

  FRANS VERMEE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Remagen, Saksa.

 1. KS K. SCHNELL SARL

  Ranska

  KS K. SCHNELL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurastamot - koneet ja laitteet, Teurastamot - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Marmoutier, Ranska.

 2. EMSENS

  Ranska

  EMSENS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Fraisses, Ranska.

 3. MADO FRANCE SARL

  Ranska

  MADO FRANCE SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurastamot - koneet ja laitteet, Teurastamot - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Saverne, Ranska.

 4. UNIMEAT S.R.L.

  Italia

  UNIMEAT S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teurastuskoneet ja -laitteet, karjanteurastuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Mirandola, Italia.

 5. MEYMA GMBH

  Saksa

  MEYMA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cloppenburg, Saksa.

 6. IMMEQUIP INGENIERIE

  Ranska

  IMMEQUIP INGENIERIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meijerit - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Saint-Denis-La-Chevasse, Ranska.

 7. AACHENER MISCH- UND KNETMASCHINENFABRIK PETER KÜPPER GMBH & CO. KG

  Saksa

  AACHENER MISCH- UND KNETMASCHINENFABRIK PETER KÜPPER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 8. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italia

  AMB FOOD TECH S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurastamot - koneet ja laitteet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Teurastamot - koneet ja laitteet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, lihan käsittely, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Sen sijainti on San Lazzaro Di Savena, Italia.

 9. WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH

  Saksa

  WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meijerit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 10. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Saksa

  MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Leikkauskonetyökalut, Konetyökalut - metallin työstöön, Lihakaupat - koneet ja laitteet, tikkujäätelö- tai rouhejäätelökoneet, Leikkauskonetyökalut. Sen sijainti on Kehl, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Lihat- lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 495 Yritykset