• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • liittimet- letkujen ja putkien - muoviset

Tulokset hakusanalle

Liittimet- letkujen ja putkien - muoviset - Tuonti ja vienti

 1. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkki

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is a Turkish supplier of various construction and natural gas materials from Denizli, Turkey. With more than ten years of experience in the construction industry, we always work to expand our product range to provide the best service to our customers. We serve our customers in our 650 m2 Gümüşçay Showroom and 1150 m2 Ege ceramic Showroom branches. We offer everything you need in sanitary ware and ceramics with our experienced sales consultants. In addition, we do our best to increase our product portfolio yearly with our innovative approach. As Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. we supply construction infrastructure materials such as : •Pipes and fittings, •Building materials such as plastic fittings, In our Ceramic group : •Bathroom fittings and accessories, •Washbasins, •Lavatory bowls, •Bathroom floor coverings, •Sanitary wares and many more are to be discovered on our website! Our vision is to stand behind our products by not compromising on quality despite the heavy competition conditions in the market and to adopt the innovative approach as our principle. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. CTRA

  Tunisia

  Verified by europages badge

  For 25 years, CTRA has been a reliable partner accompanying its clients in all their projects. A team with specialist skills in processing FRP composites and thermoplastics. Its long track record is your guarantee of technical reliability with high quality, characteristics that go hand-in-hand with loyalty to our clients. CTRA has been certified to the ISO 9001 standard since 2000 and it excels in turnkey projects, from initial designs to commissioning and handover. Our business covers a wide range of activities and services: -Designs for pipework systems, -Detailed designs for supports, reservoirs, scrubber towers, -Fabrication of standard or custom piece on demand, -Prefabrication of pipework systems, -Fabrication of various scrubber towers up to metres in diameter. With its experienced team, CTRA is expert in: the transformation of thermo-hardening materials: •Resin / Matrix, •Liner, •Mechanical strength. The transformation of thermoplastic materials: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

  Kaikki tuotteet kirjainyhdistelmällä "liittimet- letkujen ja putkien - muoviset"

 3. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Grüning & Loske GmbH stands for a successful combination of products and services. Good ideas, the latest technology and many years of tradition as a technical trader, we add to innovative solutions which all have just one objective: The optimisation of your procurement process. This also includes outsourcing concepts with C-Parts management and standardisation measures for industry and trade, along with the creation of rationalisation concepts in the scheduling and logistics sector. You can rely on our awareness of responsibility and quality – from the initial conversation through to on-time delivery. Our vision: We want to be the service leader in day-to-day activities; we want to be the most customer-oriented team in technical trade; we want to be the most competent contact for our customers; we want to achieve maximum economic success with our activities for our customers and for Grüning & Loske.

 4. CLAMP DESIGN GBR

  Saksa

  Verified by europages badge

  CLAMP DESIGN GBR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. MEKUFLEX GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  MEKUFLEX GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Kirchbichl, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ORBITALUM TOOLS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut, metallin muotoiluun - osat ja lisälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut, metallin työstö - osat ja lisälaitteet, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Terät, pyöreät, Sahakonetyökalut, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Konetyökalut, metallin työstö - osat ja lisälaitteet, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Singen, Saksa.

 2. DIZAYN TEKNIK BORU VE ELEMANLARI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkki

  Dizayn Group valmistaa putkia ja yhteitä, kuten PPR (saniteettijärjestelmät ja yhteislaitokset), hiljaisia tai äänettömiä putkia (jätevesiputkiverkosto), PE100 (juomavesiputkisto), uurrettuja putkia (kanavointijärjestelmät), PE80 (maakaasuverkostot), pisarakastelu- ja sadetinputkia (maatalouden kasteluverkostot) ja pex-putkia (lattialämmitysjärjestelmät).

 3. VACUFLEX ADVANCED HOSES (GERMANY) GMBH

  Saksa

  Vacuflex on johtava saksalainen muoviletkujen ja letkujohtojen valmistaja. Olemme valmistaneet jo vuosikymmenten ajan erittäin taipuisia, kierukalla vahvistettuja letkuja, pääasiassa kestomuovista, sisähalkaisijaltaan 8 - 500 mm, kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tarjontamme käsittää laajan vakiovalikoiman sekä asiakkaan toiveiden mukaan valmistettavia tilaustöitä erivärisinä ja erilaisista materiaaleista.

 4. MOORE GMBH

  Saksa

  MOORE GMBH - Valmistamme ja toimitamme johtojen suojaputkia energiantoimittajille ja telekommunikaatioyrityksille sekä juomavesi-, jätevesi- ja kaasuputkia Saksaan, Eurooppaan ja Lähi-itään. Voimme valmistaa mittatilaustyönä erivärisiä ja sivuraidallisia tai sivuraidattomia putkia, joiden sisäseinämät voivat olla sileitä tai uritettuja nimellisarvolla 20 - 125 mm. Moore GmbH: lla on DIN EN ISO 9001 : 2008 -sertifikaatti.

 5. MPLAST LTD

  Bulgaria

  MPLAST LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla putket pp-r. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 1. PLASTHERM - PLATIN ISI MAKINA MUHENDISLIK TAAHHUT VE TICARET LTD STI

  Turkki

  PLASTHERM - PLATIN ISI MAKINA MUHENDISLIK TAAHHUT VE TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Letkut ja putket - muoviset, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Letkut ja putket - muoviset, Putket ja letkut, kumia ja muovia, sisäkattolämmitys. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. API PLASTIQUES

  Ranska

  API PLASTIQUES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Letkut ja putket - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Muovikattilat, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on BRENELLE, Ranska.

 1. GCER

  Tunisia

  GCER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusputket. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Kuumavesisäiliötyöt, muovisäiliö, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Kuumavesisäiliötyöt, Muoviset johtoputkijärjestelmät. Sen sijainti on Sousse, Tunisia.

 2. POELSAN PLASTIC INDUSTRY AND TRADE INC.

  Turkki

  POELSAN PLASTIC INDUSTRY AND TRADE INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 3. TAHWEEL INTEGRATED COMPANY

  Saudi-Arabia

  TAHWEEL INTEGRATED COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polypropeeniputket, PPR-putkivarusteet kylmää ja kuumaa vettä varten, Muotokappaleet ja paineputket, PPR-putkien yhteet. Sen sijainti on Jeddah, Saudi-Arabia.

 4. JOHN GUEST SRL

  Italia

  JOHN GUEST SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla optinen kuitu, hydrauliikka-, lämmitys- ja saniteettialojen liitoskappaleet. Sen sijainti on Verolengo, Italia.

 5. ITUBE SRL

  Italia

  ITUBE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Letkut ja putket - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, ilmanvaihtotarvikkeet, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, putkien leikkaus mittojen mukaan. Sen sijainti on Montelabbate, Italia.

 6. GREENFIT PIPE AND FITTINGS

  Turkki

  GREENFIT PIPE AND FITTINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

 7. "ZINO P" AD

  Bulgaria

  "ZINO P" AD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putki- ja letkuliittimet - ei-rautametalliset, Putki- ja letkuliittimet - ei-rautametalliset. Sen sijainti on Petrich, Bulgaria.

 8. TECHNIMA S.A

  Kreikka

  TECHNIMA S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Schimatari, Kreikka.

 1. HTI SERVICES

  Ranska

  HTI SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla letku, joustavat kumiputket. Sen sijainti on Saint Gerand Le Puy, Ranska.

 2. ROYKON

  Tanska

  ROYKON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Fredericia, Tanska.

 3. YILDIZ POLIETILEN LTD. CO.

  Turkki

  YILDIZ POLIETILEN LTD. CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurtiheyksinen polyeteeni. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. MSM ENGINEERING

  Turkki

  MSM ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. INTROPLAST, A.S.

  Slovakia

  INTROPLAST, A.S., joka toimii toimialalla Kumin ja muovin ruiskupuristus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, liitokset, kukkalaatikot, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, muoviset liitososat. Sen sijainti on Senica, Slovakia.

 6. HOLLY MARINE MACHINERY LIMITED

  Kiina

  HOLLY MARINE MACHINERY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmönvaihtimet, sähkölämmitys. Sen sijainti on Nantong, Kiina.

 7. RK FLEX®

  Ranska

  RK FLEX®, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Letkut ja putket - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, kumia ja muovia, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, joustavat letkut elintarviketeollisuudelle, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Sen sijainti on Saint Gilles-Rennes, Ranska.

 8. STCPLAST

  Turkki

  STCPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pisarakasteluputki varusteineen, Muoviputkien hitsauskoneet, sauvapäällystimet, HDPE-kierreaaltoputket. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 9. MDC COMPANY SRL

  Romania

  MDC COMPANY SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, hydrauliikkaletkut, putket elintarvikekäyttöön, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-. Sen sijainti on Cluj Napoca, Romania.

 10. STENFLEX

  Ranska

  STENFLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityöt, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tasauslaitteet, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Tasauslaitteet, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, elastomeeri. Sen sijainti on Neuilly-Sur-Marne, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Liittimet- letkujen ja putkien - muoviset - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

474 Yritykset