• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • liukuportaat

Tulokset hakusanalle

Liukuportaat - Tuonti ja vienti

 1. MONTEPERA

  Turkki

  Verified by europages badge

  Tervetuloa Montepera Elevatorsille, joka on Turkin Ankarassa sijaitseva hissijärjestelmien ja räätälöityjen hissien valmistaja. Me Monteperalla olemme erinomaisia poikkeuksellisten hissiratkaisujen suunnittelussa, jotka ylittävät pelkän toiminnallisuuden ja kertovat rakennusten ainutlaatuisista tarinoista. Johtavana hissijärjestelmiin ja räätälöityihin muotoiluihin erikoistuneena valmistajana tuotteemme on taidokkaasti suunniteltu vangitsemaan tilojen olemus ja tarjoamaan ensiluokkaisen ja erottuvan kokemuksen. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme, johon kuuluu yksilöllisiä hissikoppeja, hissinostimia, turvamerkkejä sekä hissien ja hissin laskeutumisovien mekanismeja. Jokainen elementti on osoitus omistautumisestamme esteettisyyden, toiminnallisuuden ja turvallisuuden saumattomaan yhdistämiseen. Montepera on sitoutunut rikkomaan rajoja ja inspiroimaan innovaatiota yksilöllisten hissiratkaisujen alalla. Kuvittele tulevaisuus, jossa jokaisesta rakennuksesta ja matkasta tulee ainutlaatuinen taideteos, ja me olemme vakaasti mukana johtamassa tätä mullistavaa matkaa. Montepera Elevatorsilla asetamme etusijalle asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisen. Yhdistämällä innovatiivisen suunnittelun ja kestävät ratkaisut muokkaamme tulevaisuuden hissejä ja hissejä, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa laatua, mukavuutta ja ympäristövastuuta. Olemme muutakin kuin pelkkiä valmistajia, sillä olemme suunnittelukumppaneita, jotka ovat erikoistuneet räätälöityyn hissien ja hissien suunnittel

 2. CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED

  Kiina

  China Xin yuan elevator service Company on monipuolisin hissien ja liukuportaiden varaosien lähde: Mitsubishi, Otis, Kone, Schindler, Thyssenkrupp, LG ja Fujitec jne. Me toimitamme ovien sulkusarjoja. Lupaamme kaikille asiakkaillemme toimivamme rehellisesti ja kokonaisvaltaisessa yhteistyössä.

 3. ASCENDOR LIFTTECHNIK

  Itävalta

  ASCENDOR LIFTTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lavanosturit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat, auton tunkki, hissi, lavalliset porrashissit. Sen sijainti on Neufelden, Itävalta.

 4. HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL

  Portugali

  HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat. Sen sijainti on Maia, Portugali.

 5. MEDVET S.R.L.

  Italia

  MEDVET S.R.L., joka toimii toimialalla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saniteettituotteet, liukuportaat, vammaisten aputuotteet ja ortopediset tuotteet, sähkölääketieteelliset laitteet. Sen sijainti on Taranto, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AUFZUGSWART GMBH

  Itävalta

  AUFZUGSWART GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Liukuportaat. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 2. MULTI BRAND SERVICE SRL

  Italia

  MULTI BRAND SERVICE SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porrashissi, liukuportaat, nostolava, minihissit. Sen sijainti on Cernusco Lombardone, Italia.

 3. LEHNER LIFTTECHNIK GMBH

  Itävalta

  LEHNER LIFTTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vammaisten koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat, hissi. Sen sijainti on Neukirchen Am Walde, Itävalta.

 4. XIZIUNITE

  Turkki

  XIZIUNITE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liukuportaat, Liukuportaat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. COURMAN

  Belgia

  COURMAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liukuportaat, Liukuportaat. Sen sijainti on Berchem-Ste-Agathe, Belgia.

 1. PILLONI NATALE ASCENSORI S.R.L.

  Italia

  PILLONI NATALE ASCENSORI S.R.L., joka toimii toimialalla Hissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat, hissi, porrashissi, nostolava. Sen sijainti on Oristano, Italia.

 2. SHANGHAI SANEI ELEVATOR CO., LTD

  Kiina

  SHANGHAI SANEI ELEVATOR CO., LTD, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hissit, liukuportaat, porrashissi, Hissit, hissi. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 1. ORONA LUXEMBOURG

  Luxemburg

  ORONA LUXEMBOURG, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liukukäytävät, Liukuportaat, hissien korjaus, Liukukäytävät, Liukuportaat. Sen sijainti on Peppange, Luxemburg.

 2. TRIPHASE S.R.L.

  Italia

  TRIPHASE S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hissit, Liukuportaat, hissit ja tavarahissit yksityis- ja teollisuuskäyttöön, hissitarvikkeet ja -komponentit, Hissit, Liukuportaat. Sen sijainti on Caserta, Italia.

 3. MEELC&BASEL ELEVATORS

  Turkki

  MEELC&BASEL ELEVATORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nostolaitteet ja lavanosturit, autojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hissit, liukuportaat, nostolaitteet, tasot, Hissit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. SCHINDLER

  Luxemburg

  SCHINDLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nostolaitteet ja hissit, rakennustyömaiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hissit ja liukuportaat, Hissit, Liukuportaat, Hissit ja liukuportaat, Hissit, Liukuportaat. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 5. CIAM ASCENSORI

  Italia

  CIAM ASCENSORI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hissien huolto, hissien ja tavarahissien asennus, tavarahissien asennus, liukuportaat. Sen sijainti on San Benedetto Del Tronto, Italia.

 6. BREMA IMPIANTI ASCENSORI

  Italia

  BREMA IMPIANTI ASCENSORI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hissien modernisointi, liukuportaat, hissit liikuntarajoitteisia varten. Sen sijainti on Roma, Italia.

 7. TS TREPPENLIFTE® TREPPENLIFT-ANBIETER

  Saksa

  TS TREPPENLIFTE® TREPPENLIFT-ANBIETER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porrashissi, nojatuolilliset porrashissit, lavalliset porrashissit, liukuportaat. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 8. STANNAH TREPPENLIFTE

  Sveitsi

  STANNAH TREPPENLIFTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nojatuolilliset porrashissit, lavalliset porrashissit, liukuportaat, auton tunkki. Sen sijainti on Uetikon Am See, Sveitsi.

 1. TRELIFT

  Belgia

  TRELIFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liukuportaat, porrashissit, hissit yhteisöjä varten, Liukuportaat, porrashissi. Sen sijainti on Eupen, Belgia.

 2. NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA

  Portugali

  NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat. Sen sijainti on Vila Nova De Famalicão, Portugali.

 3. AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD.

  Turkki

  AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nostolaitteet ja lavanosturit, autojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liukuportaat, Liukuportaat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. BERNDT MOBILITÄTSPRODUKTE GMBH

  Saksa

  BERNDT MOBILITÄTSPRODUKTE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat, lavalliset porrashissit, nostosillat. Sen sijainti on Bautzen, Saksa.

 5. JOMY

  Belgia

  JOMY, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Portaat, palo-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinitikkaat, muunneltavat rakenteet, turvatikkaat ulkotiloja varten, liukuportaat. Sen sijainti on Wihogne, Belgia.

 6. POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION

  Ranska

  POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liukuportaat, muotit, Liukuportaat. Sen sijainti on Pusignan Cedex, Ranska.

 7. SCHINDLER LIFTEN

  Hollanti

  SCHINDLER LIFTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiihtohissit, tuolihissit ja köysiratavaunut, Hissit, Hiihtohissit, tuolihissit ja köysiratavaunut, liukuportaat, Hissit, hissien huolto. Sen sijainti on Den Haag, Hollanti.

 8. TK HOME SOLUTIONS

  Saksa

  TK HOME SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat, nojatuolilliset porrashissit, lavalliset porrashissit, porrashissit. Sen sijainti on Neuss, Saksa.

 9. MONTASCALE AGILE

  Italia

  MONTASCALE AGILE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lavanosturit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porrashissi, liukuportaat, arkkitehtonisten esteiden purkaminen. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 10. ASCENDOR GMBH

  Itävalta

  ASCENDOR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hissit ja liukuportaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuportaat. Sen sijainti on Neufelden, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Liukuportaat - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

2 916 Yritykset