• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • louhinta - työt

Tulokset hakusanalle

Louhinta - työt - Tuonti ja vienti

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Founded in 1987 by businessman Reimund Freund and technician Raimund Foidl, Rover Technik Freund und Foidl GmbH is now an established company with its registered office in Lennestadt, South-Westphalia, with its core business in manufacturing, sales and consultancy relating to underground pipe laying. It focuses on both horizontal and vertical drilling and driving engineering. Reliability combined with speed and flexibility. With this philosophy, unlike the large corporations, we offer our customers all the benefits of a company with short official channels and rapid decision-making processes. Over a period of 20 years, Rover Technik has been able to implement and support numerous demanding projects in the area of underground pipe laying within Germany and abroad. Our continuously successful results are an indication of the efficient use of our equipment and the quality of our advice.

 2. SAS THIERRY TP 31

  Ranska

  Verified by europages badge

  SAS THIERRY TP 31, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiven- ja tiilenmuuraus - työt, Kiven- ja tiilenmuuraus - työt, ulkokalusteet. Sen sijainti on Castelnau D'estrétefonds, Ranska.

 3. EXCAVACIONES Y OBRA PÚBLICA EXOPBOU

  Espanja

  Verified by europages badge

  EXCAVACIONES Y OBRA PÚBLICA EXOPBOU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla DEMOLITIONS, kaivaukset, road surfaces, bitumi teitä varten, site clearing, CONCRETE, garden decorations. Sen sijainti on Muro (illes Balears), Espanja.

 4. ZECH UMWELT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ZECH UMWELT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Ulm, Saksa.

 5. THOMAS LINDLBAUER GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  THOMAS LINDLBAUER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Mauerkirchen, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA

  Portugali

  ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - rakentaminen ja julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Louhinta - työt, Julkisten töiden urakoitsijat, Louhinta - työt, rakennustekniikka. Sen sijainti on Porto Salvo, Portugali.

 2. PIER (UK) VACUUM EXCAVATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PIER (UK) VACUUM EXCAVATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viemäröinti - rakennustyöt, Viemäröinti - rakennustyöt, kaivinkoneiden vuokraus, soran louhinta, kaivutyöt. Sen sijainti on Newton-Le-Willows, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. ZELLINGER GMBH

  Itävalta

  ZELLINGER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Walding, Itävalta.

 4. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Saksa

  RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivistysrenkaat, Rakennusmateriaalit, Louhinta - työt, Tiivistysrenkaat, teollisuusputkistojen laipat, Rakennusmateriaalit, Louhinta - työt. Sen sijainti on Augustdorf, Saksa.

 5. HM RÉNOVATION

  Belgia

  HM RÉNOVATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Maalaus - urakoitsijat, Karmit - ikkunoiden, Julkisivu-urakoitsijat, Louhinta - työt, Maalaus - urakoitsijat, Karmit - ikkunoiden, Julkisivu-urakoitsijat. Sen sijainti on Isières/ Ath, Belgia.

 1. SAND- UND SCHOTTERWERK CHRISTIAN HINTERSTEINER

  Itävalta

  SAND- UND SCHOTTERWERK CHRISTIAN HINTERSTEINER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Gresten, Itävalta.

 2. PIRKER BEWEGUNGSTECHNIK

  Itävalta

  PIRKER BEWEGUNGSTECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on St. Gallen, Itävalta.

 1. GB SCAVI DI BIANCHI GIORGIO

  Italia

  GB SCAVI DI BIANCHI GIORGIO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maanrakennuskoneet, raivaukset, pengerrystyöt, kaivaukset. Sen sijainti on Como, Italia.

 2. BLUMAQ SA

  Espanja

  BLUMAQ SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, caterpillar, työstetyt osat, Louhinta - työt, koneiden kunnossapito. Sen sijainti on La Vall D'uxó-Castellón, Espanja.

 3. BATI LIFTING

  Belgia

  BATI LIFTING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Louhinta - työt, laatoittaja, tavalliset saneeraustyöt. Sen sijainti on Bassenge (liege), Belgia.

 4. T.A.T.P LOCATION ET EVACUATION

  Ranska

  T.A.T.P LOCATION ET EVACUATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuorma-autojen vuokraus, kaivu- ja purkutyöt. Sen sijainti on Carlepont, Ranska.

 5. NODETECH/SIGNE JEAN

  Belgia

  NODETECH/SIGNE JEAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viemäröintityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Louhinta - työt, koneiden vuokraus koneenkäyttäjineen, likakaivot, puutarhojen kunnostaminen. Sen sijainti on Jemeppe Sur Sambre, Belgia.

 6. STRICKER GRUPPE

  Saksa

  STRICKER GRUPPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Dortmund, Saksa.

 7. EUROMACH SRL

  Italia

  EUROMACH SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 8. PEREZ CONDE TP

  Ranska

  PEREZ CONDE TP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustelineet ja tikkaat, Taivutus - terästen ja metallien, Kiven- ja tiilenmuuraus - työt, Louhinta - työt, Rakennustelineet ja tikkaat, Taivutus - terästen ja metallien, Kiven- ja tiilenmuuraus - työt, Louhinta - työt. Sen sijainti on Tabanac, Ranska.

 1. BEKAERT MAARTEN

  Belgia

  BEKAERT MAARTEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laatat - betoni, rakennusten purkaminen, maansiirtotyöt, Laatat - betoni, rakennusten perustukset. Sen sijainti on Ingelmunster, Belgia.

 2. ZIEGER GMBH

  Saksa

  ZIEGER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Säänkestourakointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Louhinta - työt, sisätilojen kiillotus. Sen sijainti on Kirchzell, Saksa.

 3. SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX

  Belgia

  SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teiden kunnossapito - koneet ja laitteet, vaakaporaukset, Teiden kunnossapito - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ath, Belgia.

 4. SCULIER

  Belgia

  SCULIER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten purkaminen, ulkokalusteet. Sen sijainti on Vezon, Belgia.

 5. CM CONSTRUCTION SP. Z O.O

  Puola

  CM CONSTRUCTION SP. Z O.O, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla geotekniset tutkimukset, akustiset näytöt, pengerrystyöt, merisatamalaiturien rakentaminen. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 6. HERWEY

  Belgia

  HERWEY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Betonirakenteet, Louhinta - työt, Betonirakenteet, jätteiden talteenotto, konttipalvelu. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.

 7. VAC-EX LTD - INTERNATIONAL VACUUM EXCAVATORS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VAC-EX LTD - INTERNATIONAL VACUUM EXCAVATORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Sen sijainti on Doncaster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. HEAVY LIFT EUROPE BV

  Hollanti

  HEAVY LIFT EUROPE BV, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen - koneet ja laitteet, Rakentaminen - koneet ja laitteet, nosturi. Sen sijainti on Deurne, Hollanti.

 9. KERMANS

  Belgia

  KERMANS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhinta - työt, Rakennusmateriaalit, Louhinta - työt, kaivaukset rakennusta varten, Rakennusmateriaalit, kuljetus. Sen sijainti on Zoersel, Belgia.

 10. KRINKELS

  Belgia

  KRINKELS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Istutus, Kaupunkien kalusteet ja laitteistot, urheilukenttien rakentaminen, Istutus, Kaupunkien kalusteet ja laitteistot, puistojen, puutarhojen ja terassien suunnittelu. Sen sijainti on Brussel, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen