• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • lusikat- haarukat ja veitset

Tulokset hakusanalle

Lusikat- haarukat ja veitset - Tuonti ja vienti

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  For forty years, the Zepter Group has been dedicated to manufacturing top-of-the-range products focused on health and beauty, helping to improve the quality of everyday life. - Exclusive collections of top-of-the-range, patented cosmetics designed to enhance your natural beauty with elegance and excellence (Neuchâtel, Switzerland); - Exclusive collection of Masterpiece Cookware patented cookware, designed specifically for healthy, delicious cooking with no added fat or water (Milan, Italy); - Our remarkable knives, handcrafted for over two centuries, represent the quintessence of an authentic artisan heritage and unrivalled quality (Solingen, Germany); - Our ranges of water and air purifiers, designed to ensure optimum quality and a healthy environment in your daily life (South Korea). With support from 100, 000 consultants around the world, our Group has expanded its global presence, with these ambassadors playing a crucial role in selling almost a billion of our products in 60 countries. The Zepter Group offers its expertise and its 7 European factories for white label production, guaranteeing impeccable quality thanks to strict quality control standards. We bring your vision to life by helping you deliver superior products to your customers.

 2. ATLAS EXPORT PACKAGING

  Turkki

  Verified by europages badge

  ATLAS EXPORT PACKAGING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi, pakkaus- - valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - kertakäyttöruokailutarvikkeet ja -esineet, Lautasliinat, paperi-, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Mittatilauspakkaus, Ruokailuvälineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Elintarvikepakkaukset, Hygienia- ja toalettitarvikkeet, käärepaperi. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Turkki

  YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet, kertakäyttöastiat, Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. CRAFTY HOUSE

  Venäjä

  CRAFTY HOUSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pellavakuidut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperikassit, Paperi - kertakäyttöruokailutarvikkeet ja -esineet, Ruokailuvälineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Paperikassit, Paperi - kertakäyttöruokailutarvikkeet ja -esineet, Ruokailuvälineet, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Smolensk, Venäjä.

 5. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turkki

  SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet, kotitalouksille. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, painekeitin, Pahvilaatikoiden valmistuskoneet, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ETERNUM

  Belgia

  ETERNUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Talousastiat, Ruostumaton teräs - ruokailuvälineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Talousastiat, Ruostumaton teräs - ruokailuvälineet, keittiöveitset ruostumattomasta teräksestä, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Gembloux, Belgia.

 2. KYNAI

  Belgia

  KYNAI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puulaudat. Sen sijainti on Braine L'alleud, Belgia.

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Portugali

  CUTAL EXPORT LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet, kotitalouksille. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Caldas Das Taipas, Portugali.

 4. SIMPLYLEAF E.U

  Saksa

  SIMPLYLEAF E.U, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Schwetzingen, Saksa.

 5. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Turkki

  SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusuunin alusta - laitteisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Jäähdytysaineet, Lusikat, haarukat ja veitset, siivouskärryt. Sen sijainti on Karatay, Turkki.

 1. ECO-WOOD LLC

  Venäjä

  ECO-WOOD LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, Terät, suorat, Puutuotteet, Talousastiat, Lusikat, haarukat ja veitset, Terät, suorat, Puutuotteet, Talousastiat. Sen sijainti on Dzerzhinsk, Venäjä.

 2. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Turkki

  SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovipakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, Lusikat, haarukat ja veitset, muovimukit, paperi- ja muovilautaset, pikarit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. FIVE PRESTIGE

  Ranska

  FIVE PRESTIGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Saint-Maur, Ranska.

 2. COOKINGLIFE

  Hollanti

  COOKINGLIFE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Groningen, Hollanti.

 3. YIGITSAN MUTFAK

  Turkki

  YIGITSAN MUTFAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Saksa

  ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Ruokailuvälineet, veitset ruostumatonta terästä, Lusikat, haarukat ja veitset, manikyyrisakset. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 5. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Saksa

  WEBG GMBH - GERMANCUT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiöveitset ruostumatonta terästä, veitsi ruostumattomasta teräksestä, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruokailuvälineet. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 6. LA CASSEROLERIE

  Ranska

  LA CASSEROLERIE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Caudan, Ranska.

 7. SAXTOR

  Espanja

  SAXTOR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Sax, Espanja.

 8. VIKINGSUN AB

  Ruotsi

  VIKINGSUN AB, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Veitset, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Lusikat, haarukat ja veitset, Terät ja veitset, teollisuuden, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Stockholm, Ruotsi.

 1. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkki

  YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Talousastiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, Ruostumaton teräs - ruokailuvälineet, teollisuuskeittiöt, ruostumattomat teräkset, Lusikat, haarukat ja veitset, Ruostumaton teräs - ruokailuvälineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Ranska

  LAGUIOLE EN AUBRAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla monikäyttöveitset, keittiöveitset, pöytätaide. Sen sijainti on Espalion, Ranska.

 3. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgia

  ANBEL HOME- & KITCHENWARE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Talousastiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, keittoastiat, pienet keittiökoneet, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Kontich, Belgia.

 4. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Sakarya, Turkki.

 5. CUBERTERIA.ES

  Espanja

  CUBERTERIA.ES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet, kultaiset ja hopeiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, aterimet, hopeavati, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Santander, Espanja.

 6. AC SILVER

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AC SILVER, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vanhat hopeaesineet, vanha koru. Sen sijainti on Tyne And Wear, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Sveitsi

  SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Biel, Sveitsi.

 8. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Italia

  M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäastiat, tinaa, Lusikat, haarukat ja veitset, Pöytäastiat, tinaa, Lusikat, haarukat ja veitset. Sen sijainti on Lumezzane, Italia.

 9. D&D - DOMUS AND DESIGN

  Italia

  D&D - DOMUS AND DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värillisellä varsiosalla varustetut ruokailuvälineet. Sen sijainti on Lumezzane, Italia.

 10. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Saksa

  GÜNTER GRÄWE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lusikat, haarukat ja veitset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, keittiöveitset, ruokailuvälineet ravintoloita varten, Ruokailuvälineet. Sen sijainti on Meinerzhagen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen