• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maalit- synteettiset hartsi-

Tulokset hakusanalle

Maalit- synteettiset hartsi- - Tuonti ja vienti

 1. KYRO PINTURAS

  Espanja

  KYRO PINTURAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, maalitehdas, polyuretaanimaalit, Maalit, synteettiset hartsi-, kosteussuojakäsittely. Sen sijainti on La Roda-Albacete, Espanja.

 2. HÖPNER LACKE GMBH

  Saksa

  HÖPNER LACKE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kattojen päällysteet, nitroselluloosaliuotinlakat. Sen sijainti on Niesky, Saksa.

 3. PEINTURES SOB

  Ranska

  PEINTURES SOB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Maalit, synteettiset hartsi-, ruosteenestomaali, teollisuusmaalaus, rakennusten maalaus. Sen sijainti on Biars Sur Cère, Ranska.

 4. VMD ITALIA SRL

  Italia

  VMD ITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aerosoli, moottoriteknologiat. Sen sijainti on Ripalta Cremasca, Italia.

 5. HELLER KIMYA LTD

  Turkki

  HELLER KIMYA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FARBEN LÖWE UG

  Saksa

  FARBEN LÖWE UG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Ahrensburg, Saksa.

 2. SICOMIN

  Ranska

  SICOMIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Epoksihartsit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hartsit, Synteettiset hartsit, Maalit, synteettiset hartsi-, kemikaalit muoviteollisuutta varten, Hartsit, Synteettiset hartsit, Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Chateauneuf Les Martigues, Ranska.

 3. CONCENTROL

  Espanja

  CONCENTROL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia - perustuotteet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, teollisuuden voiteluaineet, Maalit, synteettiset hartsi-, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Kuumaliimapäällystys. Sen sijainti on Riudellots De La Selva, Espanja.

 4. INVER POLSKA SP. Z O.O.

  Puola

  INVER POLSKA SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Debica, Puola.

 5. DECORATIVE FLOORS

  Belgia

  DECORATIVE FLOORS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Binche, Belgia.

 1. LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG

  Saksa

  LEITERMANN GMBH & CO FACHMARKT KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Maalit, synteettiset hartsi-, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Chemnitz, Saksa.

 2. NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  NORIX LACKFABRIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Puu, käsittelemätön, Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Scheeßel, Saksa.

 1. R.SOL

  Ranska

  R.SOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla epoksihartsit. Sen sijainti on Frepillon, Ranska.

 2. BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U.

  Itävalta

  BLAGUSZ DROGERIE + FARBEN E. U., on Jakelija, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Maalit, synteettiset hartsi-, Musteet, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Maalit, synteettiset hartsi-, Musteet. Sen sijainti on Oberpullendorf, Itävalta.

 3. LLC COLOR S.I.M.

  Ukraina

  LLC COLOR S.I.M., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teiden turvamerkinnät, hartsit, aerosoli. Sen sijainti on Klevan, Ukraina.

 4. SILVAL-COLOR GMBH

  Itävalta

  SILVAL-COLOR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Maalit, synteettiset hartsi-, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Untersiebenbrunn, Itävalta.

 5. GENESIS XCLUSV GROUP PC

  Kreikka

  GENESIS XCLUSV GROUP PC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkapallokentät, joissa on tekonurmi, liimat teollisuuskäyttöön, tie- ja moottoritiepäällysteiden toimitukset. Sen sijainti on Dionisos, Kreikka.

 6. REMMERS (U K) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  REMMERS (U K) LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, vesitiiviys. Sen sijainti on Burgess Hill, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. RP INDUSTRIES

  Belgia

  RP INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Muovilattiapinnoitteet, Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Muovilattiapinnoitteet, teollisuuspinnoitukset hartsista, Vedenpitävä lattiapinnoite. Sen sijainti on Wommelgem, Belgia.

 8. PAMUKKALE BOYA LTD

  Turkki

  PAMUKKALE BOYA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 1. LIQMET - Liquid Metal technologies

  Australia

  LIQMET - Liquid Metal technologies, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Bellambi, Australia.

 2. SIGMA COATINGS S A

  Espanja

  SIGMA COATINGS S A, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Emulsiomaalit, Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Emulsiomaalit. Sen sijainti on Valle De Trápaga-Trapagaran, Espanja.

 3. LECHLER COATINGS GMBH

  Saksa

  LECHLER COATINGS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Emulsiomaalit, Tapetit, Maalit, synteettiset hartsi-, Emulsiomaalit, Tapetit. Sen sijainti on Kassel, Saksa.

 4. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Sveitsi

  VERNIS CLAESSENS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, öljypohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Emulsiomaalit, Maalit ja lakat, Maalit, synteettiset hartsi-, Emulsiomaalit, Maalit ja lakat. Sen sijainti on Renens, Sveitsi.

 5. AP FARVER A/S

  Tanska

  AP FARVER A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Emulsiomaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, synteettiset hartsi-, Maalit ja lakat, Maalien ja lakkojen sikkatiivit, Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Maalit ja lakat, Maalien ja lakkojen sikkatiivit, Maalit, öljypohjaiset. Sen sijainti on Viborg, Tanska.

 6. FELOR SA

  Ranska

  FELOR SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Maalit, synteettiset hartsi-, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Vern-Sur-Seiche, Ranska.

 7. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Espanja

  INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Emulsiomaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Maalit ja lakat, Maalit, öljypohjaiset, Maalit, synteettiset hartsi-, Maalit ja lakat. Sen sijainti on Arrigorriaga, Espanja.

 8. RESI-CONN

  Belgia

  RESI-CONN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Mechelen, Belgia.

 9. TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  TEKNOCOAT BOYA KIMYA SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 10. VEROMETAL GMBH

  Saksa

  VEROMETAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit, synteettiset hartsi-. Sen sijainti on Uebach Palenberg, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen