• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maanalaiset työt - urakoitsijat

Tulokset hakusanalle

Maanalaiset työt - urakoitsijat - Tuonti ja vienti

 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK develops, produces and sells machines and accessories for underground installation and replacement of pipelines. This trenchless NODIG technology can be used in the manufacture of pipeline networks for water, gas, electricity, telecommunications, district heating, fibre optic cable networks and in the waste water disposal industry. Customers for these special machines mostly come from the civil engineering and specialist civil engineering sectors, although these also include suppliers and network operators. TT values first class manufacturing quality in all production processes. As early as the material procurement stage, TT will seek out suppliers of the highest level of quality. Steel in particular is subject to the strict quality controls which are easily visible throughout the entire production process. The most modern manufacturing technology, highly precise CNC-controlled machining centres turn, drill, mill and grind the workpieces into shape.

 2. GEOASBUILT

  Espanja

  urakoitsijat maanpinnanalaisten töiden alalla

 3. GEOURB GROUP

  Serbia

  GEOURB GROUP, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tunnelinrakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Tunnelinrakentaminen, siltojen rakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, diplomi-insinöörit. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 4. AQUA-VRIJSEN

  Belgia

  AQUA-VRIJSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Houthalen-Helchteren, Belgia.

 5. TELSERVICE (R & C)

  Belgia

  TELSERVICE (R & C), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Suojaus- ja turvapalvelut, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Internet - palvelunvälittäjät, televiestintä- ja puhelintekniikkapalvelut yksityisverkkoja varten, Suojaus- ja turvapalvelut. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. STE LHEUREUX & CIE

  Ranska

  STE LHEUREUX & CIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seulontajärjestelmät, Teollisuuden pesulaitteet, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Seulontajärjestelmät, mineraalien murskauslaitteet, Teollisuuden pesulaitteet, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Perigny, Ranska.

 2. RS ENTREPRENØRFIRMA APS

  Tanska

  RS ENTREPRENØRFIRMA APS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viemäreiden ja viemäriverkosteojen asentaminen, viemärit, betonointi. Sen sijainti on Frederiksværk, Tanska.

 3. ACROTIR

  Ranska

  ACROTIR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Luneville, Ranska.

 4. CUYPERS MARC

  Belgia

  CUYPERS MARC, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, luotaimet, kaivonporaus. Sen sijainti on Geel, Belgia.

 5. EMMERS BETONWERKEN

  Belgia

  EMMERS BETONWERKEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonirakenteet, Betonirakenteet, Rakennus, betoni. Sen sijainti on Hamont-Achel, Belgia.

 1. ELCON LIMBURG

  Belgia

  ELCON LIMBURG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Opglabbeek, Belgia.

 2. SOTECFLU SOC TECH DES FLUIDES

  Ranska

  SOTECFLU SOC TECH DES FLUIDES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Fontenilles, Ranska.

 1. APK WALLONIE

  Belgia

  APK WALLONIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Vedenjakelu, Sähkönjakelu, Maanalaiset työt - urakoitsijat, viemärit, Vedenjakelu, Sähkönjakelu. Sen sijainti on Saive, Belgia.

 2. E.P.O.S. - EMPRESA PORTUGUESA DE OBRAS SUBTERRANEAS, LDA

  Portugali

  E.P.O.S. - EMPRESA PORTUGUESA DE OBRAS SUBTERRANEAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Runkotyöt - rakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat, Runkotyöt - rakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Oeiras, Portugali.

 3. IBS INDUSTRIAL

  Belgia

  IBS INDUSTRIAL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Energia ja raaka-aineet - teollisuuden palvelut, logistiikka, Farmasiatuotteet, Energia ja raaka-aineet - teollisuuden palvelut. Sen sijainti on Melsele, Belgia.

 4. SABBE BEDRIJF

  Belgia

  SABBE BEDRIJF, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakennukset, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonirakenteet, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Betonirakenteet, poraukset, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Staden, Belgia.

 5. PP SVITEKS

  Ukraina

  PP SVITEKS, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Kryviy Rig, Ukraina.

 6. STEPTEC

  Valko-Venäjä

  STEPTEC, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Minskiy Rayon, Valko-Venäjä.

 7. TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A.

  Portugali

  TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, paalutus rakennusten perustusta varten, perustukset julkisia töitä varten, Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Montijo, Portugali.

 8. VALENS

  Belgia

  VALENS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, tavalliset saneeraustyöt. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. CONCEPT'O

  Ranska

  CONCEPT'O, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suunnittelukonsultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, rakennuttamista koskeva neuvonta, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Les Herbiers, Ranska.

 2. RAINBIRD

  Belgia

  RAINBIRD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, vedenkäsittelyjärjestelmät, Märkä- ja kuivaimurit . Sen sijainti on Zonhoven, Belgia.

 3. VAN DER WERFF GROEP

  Hollanti

  VAN DER WERFF GROEP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, insinööritoimisto, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat. Sen sijainti on Alphen Aan Den Rijn, Hollanti.

 4. CANALCO

  Belgia

  CANALCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, viemäreiden ja viemäriverkosteojen asentaminen, vedenkuljetusjohtojen asentaminen, viemäröinti. Sen sijainti on Grobbendonk, Belgia.

 5. GREIVELDINGER EXPLOITATION

  Luxemburg

  GREIVELDINGER EXPLOITATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, pengerrystyöt, teiden rakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, ulkokalusteet. Sen sijainti on Contern, Luxemburg.

 6. PIQUAND TP

  Ranska

  PIQUAND TP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viemäröintityöt, Tienrakennus - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Viemäröintityöt, Tienrakennus - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on St Amour, Ranska.

 7. DODIN CAMPENON BERNARD

  Ranska

  DODIN CAMPENON BERNARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Maa- ja vesirakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, tutkimus ja kehitys - meri-, joki- ja järvirakentaminen. Sen sijainti on Toulouse Cedex, Ranska.

 8. GALMART

  Belgia

  GALMART, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, kuljetuspalvelu, konttikuljetus, kierrätyskeskus. Sen sijainti on Halle, Belgia.

 9. RAZEL-BEC

  Ranska

  RAZEL-BEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maa- ja vesirakentaminen, pengerrystyöt, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Orsay Cedex, Ranska.

 10. VAN GELEUKEN

  Hollanti

  VAN GELEUKEN, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viemäreiden ja viemäriverkosteojen asentaminen. Sen sijainti on Kelpen-Oler, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen