• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maaperän puhdistus

Tulokset hakusanalle

Maaperän puhdistus - Tuonti ja vienti

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Our experience for your top quality success – from a single source. At acrytec flooring, no two jobs are the same. Every solution is precisely tailored to customer requirements. Our specialist advice is based on long-standing experience and in-depth technical expertise. Our qualified team of 20 experts will guarantee that your project runs smoothly and reliably. Precise scheduling guarantees short blocking times and thereby a low production downtimes. acrytec flooring was founded in 1997. The company creates heavy duty functional floors for the food industry and is now one of the Germany's specialists in complete flooring solutions. Owners Sabine and Horst Stamm learned the craft of flooring construction from scratch. The company's long-standing experience in different areas of the industry makes acrytec flooring an expert partner and valuable advisor.

 2. SPAQUE

  Belgia

  Verified by europages badge

  SPAQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristö - neuvonta ja valvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristö - palvelut, Maaperätutkimukset, Maaperän puhdistus, Brownfield decontamination, Landfill decontamination, Soil investigations, Waste-water treatment facility management, ympäristöanalyysit, Ympäristö - palvelut. Sen sijainti on Liège, Belgia.

 3. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Saksa

  ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Maaperän puhdistus, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, stabilisaattorit, Maaperän puhdistus, rakennusmaan tiivistys. Sen sijainti on Groß-gerau, Saksa.

 4. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  IBS INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Sulzfeld, Saksa.

 5. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Saksa

  MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Frankfurt Am Main, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  KORODUR INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperän puhdistus, bentoniitti, Maaperän puhdistus, kissanhiekka, saneeraus. Sen sijainti on Amberg, Saksa.

 2. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Saksa

  PTC PUR-TECHNIC GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuslattiapinnoite. Sen sijainti on Filderstadt, Saksa.

 3. SAGRO

  Hollanti

  SAGRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Räjäytysurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asbestin poisto - urakoitsijat, Rakennusjätteet - kierrätys, Maaperän puhdistus, Asbestin poisto - urakoitsijat, Rakennusjätteet - kierrätys, Maaperän puhdistus. Sen sijainti on 'S-Heerenhoek, Hollanti.

 4. GE GROUND ENGINEERING

  Italia

  GE GROUND ENGINEERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperän puhdistus, saneeraus, ympäristöanalyysit, Maaperän puhdistus, maa-analyysit. Sen sijainti on Campolongo Maggiore, Italia.

 5. KOZAK PHU

  Puola

  KOZAK PHU, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, putkiasennukset, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, saneeraus, teollisuuslaitokset, ympäristönsuojelu. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 1. BOWATECH

  Luxemburg

  BOWATECH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Lorentzweiler, Luxemburg.

 2. RIMATHERM

  Saksa

  RIMATHERM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lattialämmityslaitteet. Sen sijainti on Rheine, Saksa.

 1. GEOPARTNER

  Luxemburg

  GEOPARTNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperän puhdistus, Veden ja maaperän tutkimus, Maaperän puhdistus, Veden ja maaperän tutkimus, geotekniset tutkimukset, Geotekniset ratkaisut maaperää varten. Sen sijainti on Niederanven, Luxemburg.

 2. BRADERS LAND DRAINAGE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRADERS LAND DRAINAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Louth, Lincolnshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Kreikka

  APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperän puhdistus, Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Ano Liosia Athens, Kreikka.

 4. DE VLIEGER GUY

  Belgia

  DE VLIEGER GUY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Merendree, Belgia.

 5. P.R.B. REM-BUD

  Puola

  P.R.B. REM-BUD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusten puhdistus, liete- ja lantavesilaitosten puhdistus, putkijohtojen korjaus, kaasuputkisto, Rakennusten puhdistus. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 6. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

  Saksa

  ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen asennus, keittiön asennus, väliseinät jäähdytysvarusteita ja -laitteita varten. Sen sijainti on Bad Liebenzell, Saksa.

 7. RECYTERRE

  Belgia

  RECYTERRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristö - palvelut, Siivous, teollisuus, Maaperän puhdistus, Ympäristö - palvelut, Siivous, teollisuus, Maaperän puhdistus, jätteiden käsittelypalvelut. Sen sijainti on Pont-De-Loup, Belgia.

 8. BETTINESCHI SRL

  Italia

  BETTINESCHI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teiden rakentaminen, hydrauliset ja viemäröintityöt, purkutyöt. Sen sijainti on Rovetta, Italia.

 1. BE-CON BVBA

  Belgia

  BE-CON BVBA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmansaasteiden valvontapalvelut, ympäristön parantamiseen ja valvontaan liittyvä neuvonta, Ilmansaasteiden valvontapalvelut, raivaustyöt maan parantamiseksi, Raivaus. Sen sijainti on Herselt, Belgia.

 2. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  Belgia

  JACKY KNOOPS - KASSINGER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten purkaminen, viemäreiden rakentaminen, konttipalvelu. Sen sijainti on Opglabbeek, Belgia.

 3. FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO

  Puola

  FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla putkiasennukset, liete- ja lantavesilaitosten puhdistus, ilmastointi, putkijohtojen korjaus. Sen sijainti on Tomaszów Mazowiecki, Puola.

 4. DEN OUDEN GRUPPE

  Hollanti

  DEN OUDEN GRUPPE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Schijndel, Hollanti.

 5. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Hollanti

  VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden jäteveden käsittely, Ympäristönpuhdistuspalvelut, poraus, Teollisuuden jäteveden käsittely, Ympäristönpuhdistuspalvelut. Sen sijainti on Zaltbommel, Hollanti.

 6. HENS

  Belgia

  HENS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, Rakennusjätteet - kierrätys, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, Rakennusjätteet - kierrätys, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat. Sen sijainti on Wuustwezel, Belgia.

 7. AO GEUSSENS K

  Belgia

  AO GEUSSENS K, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten purkaminen, viemäreiden rakentaminen, viemäriputket. Sen sijainti on Lanklaar, Belgia.

 8. OEKO-BUREAU

  Luxemburg

  OEKO-BUREAU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ulkokalusteet, ekologinen tutkimus. Sen sijainti on Rumelange, Luxemburg.

 9. ANTWERPSE GROND- & WATERWERKEN

  Belgia

  ANTWERPSE GROND- & WATERWERKEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkiasennukset, Putkiasennukset, kaivojen kaivaminen. Sen sijainti on Aartselaar, Belgia.

 10. STEINTEPPICH - BODENBESCHICHTUNG - PROFI

  Saksa

  STEINTEPPICH - BODENBESCHICHTUNG - PROFI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Sen sijainti on Köln, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen