• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maatalousjärjestelmät ja -laitteet

Tulokset hakusanalle

Maatalousjärjestelmät ja -laitteet - Tuonti ja vienti

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraina

  Verified by europages badge

  PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maataloustuotanto, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, Grain separator. Sen sijainti on Kitaygorod, Ukraina.

 2. ELMEGA

  Espanja

  Verified by europages badge

  ELMEGA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, käsitelty suola, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sen sijainti on Santa Comba-A Coruña, Espanja.

 3. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Siilot, maatila-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Silos, Sack silos, Textile silos, Flexible silos, Siilojen rakentaminen, Fabric silos, Fabric tanks, Silo systems. Sen sijainti on Osterburken, Saksa.

 4. LATSCHBACHER GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  LATSCHBACHER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Kronstorf, Itävalta.

 5. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Borgholzhausen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italia

  Verified by europages badge

  CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, moottoripumput, sähköpumput, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, maataloustuotteet. Sen sijainti on Roncoferraro, Italia.

 2. LEHNER AGRAR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  LEHNER AGRAR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Westerstetten, Saksa.

 3. ELTEN D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  ELTEN D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjauskytkimet - sähkö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kytkentäjärjestelmät, Painekytkimet, Katkaisimet, Automaattiset ohjauslaitteet, Viestitys, rautateiden sähköinen - järjestelmät ja laitteet, Tarkkailu- ja valvontalaitteet, Sähkö - jakelulaitteet, Potentiometrit, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Domžale, Slovenia.

 4. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  Tehtaamme perustamisesta saakka olemme olleet ylpeitä innovaatiokyvystämme ja yrityksestämme on tullut yksi johtavista maatalouskoneiden valmistajista. Tehtaallamme on 7 000 m² suljettua ja 15 000 m² avointa tilaa, joka on varustettu modernia teknologiaa käyttävillä ja tietokoneohjatuilla laitteilla, kuten CNC-koneet, CNC-ohjattu laserleikkuri, CNC-ohjattu plasmaleikkuri ja hitsausrobotti. Henkilökuntamme on hyvin kokenutta ja valmistamme eurooppalaiset standardit täyttäviä koneita, jotka soveltuvat maatalouskäyttöön kaikkialla maailmassa. Yrityksellemme on myönnetty ISO-sertifikaatti.

 5. VIGNATECH SRLS

  Italia

  VIGNATECH SRLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla zeoliitti. Sen sijainti on Canelli, Italia.

 1. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turkki

  BAYTUNA EXPORT & IMPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet ja -lisälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, levyaura, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, maatalousvarusteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. SEPEC CONSULTS SAS

  Ranska

  SEPEC CONSULTS SAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesiviljely, välineet ja tarvikkeet, Kansainvälisen kaupan asiantuntijat, Tutkimus- ja kehitysstrategia, Yritysneuvonta, Vesiviljely, välineet ja tarvikkeet, Kansainvälisen kaupan asiantuntijat, Tutkimus- ja kehitysstrategia. Sen sijainti on Muzillac, Ranska.

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Espanja

  MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Puente Del Río-Adra, Espanja.

 2. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Valko-Venäjä

  MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Bussit ja linja-autot, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, erikoiskuljetusauto, Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Minsk Minsk Region, Valko-Venäjä.

 3. FRANCO SRL

  Italia

  FRANCO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cervasca, Italia.

 4. LENKOMTECH

  Venäjä

  LENKOMTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Maanparannuskoneet ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Perävaunut, säiliö-, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Maanparannuskoneet ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Penza, Venäjä.

 5. AGEON

  Italia

  AGEON, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, maatalouden kemiallinen analyysilaboratorio, tekninen tuki, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, veden kemialliset, fyysiset ja bakteorologiset analyysit. Sen sijainti on Borgo San Dalmazzo, Italia.

 6. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sentrifugi maidontuotantoa varten, voikirnut, Koripajuaidat, teiden turvavarusteet ja -järjestelmät. Sen sijainti on Althofen, Itävalta.

 7. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italia

  INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla meijerikoneet ja -laitteet, olutpanimokoneet ja -laitteet, leipomoiden ja keksi- ja leivonnaistehtaiden taikinakaukalot. Sen sijainti on Rende, Italia.

 8. DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş.

  Turkki

  DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodattimet ja suodatusjärjestelmät, Suodattimen ja suodatinelementit, suodatin. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. KIEBLER AG

  Sveitsi

  KIEBLER AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla heinäntekokoneet, maatalouskoneet ja -laitteet, maataloustyökalut, heinänkorjuulaitteet. Sen sijainti on Zihlschlacht-Sitterdorf, Sveitsi.

 2. KUHN

  Ranska

  KUHN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuslaitteet, maatalouden, Rehu ja oljet, Ruiskutuslaitteet, maatalouden, Rehu ja oljet, heinänkorjuulaitteet, lannanlevittimet. Sen sijainti on Saverne Cedex, Ranska.

 3. STAGRIC, LDA.

  Portugali

  STAGRIC, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, ruiskut, maatalouslaitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Carvoeira Tvd, Portugali.

 4. PROMIS ALLIANCE LTD.

  Valko-Venäjä

  PROMIS ALLIANCE LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 5. TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Mechterstädt, Saksa.

 6. PANAL FLOTANTE S.L.U

  Espanja

  PANAL FLOTANTE S.L.U, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lantaveden varastointilaitokset. Sen sijainti on Villena, Espanja.

 7. VEGEAL SARL

  Ranska

  VEGEAL SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Troyes, Ranska.

 8. CAPI EXPORT

  Ranska

  CAPI EXPORT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tarkkuusmittalaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, Maatalous - tuonti ja vienti, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Laboratorioiden analyysilaitteet, Maatalous - tuonti ja vienti, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Aubagne, Ranska.

 9. IAE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  IAE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Miekkailu - välineet ja varusteet, Katokset tupakoitsijoille, hevostalli, Miekkailu - välineet ja varusteet. Sen sijainti on Stoke-On-Trent, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. APROS

  Italia

  APROS, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - koneet ja laitteet, maataloustarvikkeet, metsänhoidon siemenet, Maatalous - koneet ja laitteet, maatalouden työstökoneet. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Maatalousjärjestelmät ja -laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 900 Yritykset