• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. HÖR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. MANTECHNICAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MANTECHNICAL LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rahan- ja raha-arvojen käsittelykoneet, tarvikkeet ja komponentit rahan- ja raha-arvojen käsittelykoneita varten, kolikoiden lajittelukoneet, kolikkojen pakkauskoneet. Sen sijainti on Nuneaton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. PONTOPAY UNIPESSOAL LDA

  Portugali

  PONTOPAY UNIPESSOAL LDA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Vila Nova De Gaia, Portugali.

 4. AUTOMATION EUROPE

  Belgia

  AUTOMATION EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Automaatiojärjestelmät. Sen sijainti on Grobbendonk, Belgia.

 5. TELLERMATE GMBH

  Saksa

  TELLERMATE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, automaattiset, Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, laatikkokalusteet, Kassakoneet, automaattiset. Sen sijainti on Heidelberg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Belgia

  AUTOMATIC INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Maksujärjestelmät, automaattiset, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Maksujärjestelmät, automaattiset, pesulatarvikkeet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Sen sijainti on Hoboken, Belgia.

 2. KONTROLL SYSTEME SB AG

  Sveitsi

  KONTROLL SYSTEME SB AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, itsepalvelupesu, automaattinen itsepalvelupesu, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Uetikon, Sveitsi.

 3. ACCEPTPAY LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ACCEPTPAY LTD., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. CASHMAG

  Ranska

  CASHMAG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattikassa, Turvallisuusautomaatio, kolikkolaskurit. Sen sijainti on Cuers, Ranska.

 5. GROUPE SURVEILLANCE MAROC

  Marokko

  GROUPE SURVEILLANCE MAROC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla videovalvontalaitteet, jonossa olevien henkilöiden hallinnointijärjestelmä. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 1. ESE

  Belgia

  ESE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, tie- ja moottoritieliikenteen valvonta- ja säätelylaitteet, Puhdistustuotteet - teollisuuden, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Affligem, Belgia.

 2. COUNTERMATIC

  Espanja

  COUNTERMATIC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Setelintunnistimet, seteliväärennösten ultravioletti-ilmaisimet, setelilaskurit, setelien aitouden tarkastuslaitteet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. CIMA S.P.A.

  Italia

  CIMA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, varashälyttimet. Sen sijainti on Mirandola, Italia.

 2. SMART DEBIT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMART DEBIT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Bagshot, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. AZKOYEN PAYMENT TECHNOLOGIES

  Espanja

  AZKOYEN PAYMENT TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Peralta-Navarra, Espanja.

 4. EUROCOIN COMPONENTS, S.L.

  Espanja

  EUROCOIN COMPONENTS, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpötulostimet, teollisuusmonitorit. Sen sijainti on La Coruña, Espanja.

 5. PINBALL PARADISE

  Saksa

  PINBALL PARADISE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Castrop-Rauxel, Saksa.

 6. CODEO UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CODEO UK, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassakoneet, Kassakoneet, Viivakoodinlukija, teollisuuden viivakoodinlukijat, etikettitulostimet. Sen sijainti on Bristol, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. H. BONFIG E.K.

  Saksa

  H. BONFIG E.K., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Wollbach, Saksa.

 8. MINIPAY GMBH

  Saksa

  MINIPAY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 1. GLAWE'S SPIELLADEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  GLAWE'S SPIELLADEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. AUTOMATEN VÖLKEL GMBH

  Saksa

  AUTOMATEN VÖLKEL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 3. HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG

  Saksa

  HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietojärjestelmät - neuvonta, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Pulsnitz, Saksa.

 4. A. U. S. SPIELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  A. U. S. SPIELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Biljardipöydät ja -tarvikkeet, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Biljardipöydät ja -tarvikkeet, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 5. SCHNEIDER AUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  SCHNEIDER AUTOMATEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Gochsheim, Saksa.

 6. AUTOMATEN BÖRSE GMBH

  Saksa

  AUTOMATEN BÖRSE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Hanau, Saksa.

 7. PECUSOFT GMBH

  Saksa

  PECUSOFT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Yrityshallinnon ohjelmistot, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Ravensburg, Saksa.

 8. KRIEGER-AUTOMATEN

  Saksa

  KRIEGER-AUTOMATEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Felsberg, Saksa.

 9. EC-CASH-ARBEITSGEMEINSCHAFT.DE POS UG (H.B.)

  Saksa

  EC-CASH-ARBEITSGEMEINSCHAFT.DE POS UG (H.B.), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkölaitteet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Yrityshallinnon ohjelmistot, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkölaitteet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Rastatt, Saksa.

 10. PETER BROKEMPER

  Saksa

  PETER BROKEMPER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pelit ja lelut, Elektroniset pelit. Sen sijainti on Gaberndorf, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen