• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maksujärjestelmät- automaattiset

Tulokset hakusanalle

Maksujärjestelmät- automaattiset - Tuonti ja vienti

 1. HÖR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. LIBERTY AND TECHNOLOGY

  Ranska

  Verified by europages badge

  LIBERTY AND TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksujärjestelmät, automaattiset, Interactive terminal, Automatic payment terminal, päätteet, Touch screen cash register, Touch screen terminal manufacturer, Terminal installer and maintenance, Automated terminal designer. Sen sijainti on Marquette-Lez-Lille, Ranska.

 3. ABOWIRE

  Saksa

  ABOWIRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Asiakkuudenhallintaohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. AUTOMATION EUROPE

  Belgia

  AUTOMATION EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Automaatiojärjestelmät. Sen sijainti on Grobbendonk, Belgia.

 5. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Belgia

  AUTOMATIC INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Maksujärjestelmät, automaattiset, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Maksujärjestelmät, automaattiset, pesulatarvikkeet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Sen sijainti on Hoboken, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HEMSE.ONE GMBH

  Saksa

  HEMSE.ONE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Grünwald Bei München, Saksa.

 2. TELLERMATE GMBH

  Saksa

  TELLERMATE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, automaattiset, Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, laatikkokalusteet, Kassakoneet, automaattiset. Sen sijainti on Heidelberg, Saksa.

 3. PLAYPASS

  Belgia

  PLAYPASS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pääsynvalvonta. Sen sijainti on Antwerp, Belgia.

 4. SISTEMAS DE T-COBRO,S.L.

  Espanja

  SISTEMAS DE T-COBRO,S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Arroyomolinos, Espanja.

 5. DANNIE.CC TR

  Turkki

  DANNIE.CC TR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköiset navigointivälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Päätteet, tietokone-, Maksujärjestelmät, automaattiset, Elektroniikkakomponentit, Päätteet, tietokone-, Maksujärjestelmät, automaattiset, elektroniikka, Elektroniikkakomponentit. Sen sijainti on Fethiye, Turkki.

 1. IKAJO

  Hollanti

  IKAJO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköiset maksujärjestelmät, yhdyskäytävä, pankkien myöntämät yritysrahoitukset, yritysriskien hallinta. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 2. LA PLATEFORME CHR

  Ranska

  LA PLATEFORME CHR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, baari-, ravintola- ja hotellitarvikkeet, Maksujärjestelmät, automaattiset, ravintolakalusteet. Sen sijainti on Les Arcs, Ranska.

 1. KONTROLL SYSTEME SB AG

  Sveitsi

  KONTROLL SYSTEME SB AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, itsepalvelupesu, automaattinen itsepalvelupesu, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Uetikon, Sveitsi.

 2. GWK GESELLSCHAFT FÜR WARENWIRTSCHAFTS UND KUNDEN-BINDUNGS-SYSTEME GMBH

  Saksa

  GWK GESELLSCHAFT FÜR WARENWIRTSCHAFTS UND KUNDEN-BINDUNGS-SYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 3. HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG

  Saksa

  HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietojärjestelmät - neuvonta, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Pulsnitz, Saksa.

 4. PAYTEC AG

  Sveitsi

  PAYTEC AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökomponentit ja -osat, Sähkölaitteet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkölaitteet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Effretikon, Sveitsi.

 5. VIVA.COM

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VIVA.COM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahoitusyhtiöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, yrityskirjanpito, sähköiset maksujärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Buckinghamshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ECARDON PAYMENTS GMBH

  Saksa

  ECARDON PAYMENTS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Seligenstadt, Saksa.

 7. NEPTING SAS

  Ranska

  NEPTING SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Montpellier, Ranska.

 8. IW-SYSTEME - INGRID WILDT - SYSTEME

  Saksa

  IW-SYSTEME - INGRID WILDT - SYSTEME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 1. BANKVERLAG GMBH

  Saksa

  BANKVERLAG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökomponentit ja -osat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Ladonta, valoladonta ja valopainanta, Sähkökomponentit ja -osat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Ladonta, valoladonta ja valopainanta. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 2. HANDEL- UND DIENSTLEISTUNGEN LECHNER

  Saksa

  HANDEL- UND DIENSTLEISTUNGEN LECHNER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet. Sen sijainti on Mörfelden-Walldorf, Saksa.

 3. INGENICO GMBH

  Saksa

  INGENICO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 4. SIX MULTIPAY AG

  Sveitsi

  SIX MULTIPAY AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Painanta, Tietojärjestelmät - neuvonta, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Painanta, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Zürich, Sveitsi.

 5. SDSP (SISTEMI DI SICUREZZA PROFESSIONALI)

  Italia

  SDSP (SISTEMI DI SICUREZZA PROFESSIONALI), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kolikkolaskurit, Setelientunnistuslaitteet, setelilaskurit. Sen sijainti on castiglione del lago, Italia.

 6. ECOIN 2000 GMBH

  Saksa

  ECOIN 2000 GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 7. LYRA NETWORK GMBH

  Saksa

  LYRA NETWORK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 8. PAYMENT SYSTEMS WEST GMBH

  Itävalta

  PAYMENT SYSTEMS WEST GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Völs, Itävalta.

 9. GIROWEB SÜD GMBH

  Saksa

  GIROWEB SÜD GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Yrityshallinnon ohjelmistot, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Holzgerlingen, Saksa.

 10. MINIPAY GMBH

  Saksa

  MINIPAY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen