• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • maksujärjestelmät- automaattiset

Tulokset hakusanalle

Maksujärjestelmät- automaattiset - Tuonti ja vienti

 1. HÖR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. ABOWIRE

  Saksa

  ABOWIRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Asiakkuudenhallintaohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. RONGTA & XPRINTER TRADER -POSGUY

  Kiina

  RONGTA & XPRINTER TRADER -POSGUY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassakuittitulostin. Sen sijainti on Wanda, Kiina.

 4. DANNIE TR

  Turkki

  DANNIE TR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköiset navigointivälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Päätteet, tietokone-, Maksujärjestelmät, automaattiset, Päätteet, tietokone-, Maksujärjestelmät, automaattiset, elektroniikka, sähköisten korttien kokoaminen. Sen sijainti on Fethiye, Turkki.

 5. HEMSE.ONE GMBH

  Saksa

  HEMSE.ONE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Grünwald Bei München, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KONTROLL SYSTEME SB AG

  Sveitsi

  KONTROLL SYSTEME SB AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, itsepalvelupesu, automaattinen itsepalvelupesu, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Uetikon, Sveitsi.

 2. AUTOMATIC INDUSTRIES

  Belgia

  AUTOMATIC INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Maksujärjestelmät, automaattiset, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Maksujärjestelmät, automaattiset, pesulatarvikkeet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Sen sijainti on Hoboken, Belgia.

 3. AUTOMATION EUROPE

  Belgia

  AUTOMATION EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Automaatiojärjestelmät. Sen sijainti on Grobbendonk, Belgia.

 4. CREATOR CHINA CO., LTD.

  Kiina

  CREATOR CHINA CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on 051, Kiina.

 5. SISTEMAS DE T-COBRO,S.L.

  Espanja

  SISTEMAS DE T-COBRO,S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Arroyomolinos, Espanja.

 1. IKAJO

  Hollanti

  IKAJO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköiset maksujärjestelmät, yhdyskäytävä, pankkien myöntämät yritysrahoitukset, yritysriskien hallinta. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 2. LA PLATEFORME CHR

  Ranska

  LA PLATEFORME CHR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, baari-, ravintola- ja hotellitarvikkeet, Maksujärjestelmät, automaattiset, ravintolakalusteet. Sen sijainti on Les Arcs, Ranska.

 1. TELLERMATE GMBH

  Saksa

  TELLERMATE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, automaattiset, Kirjanpitokoneet, Maksujärjestelmät, automaattiset, laatikkokalusteet, Kassakoneet, automaattiset. Sen sijainti on Heidelberg, Saksa.

 2. PLAYPASS

  Belgia

  PLAYPASS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pääsynvalvonta. Sen sijainti on Antwerp, Belgia.

 3. SDSP (SISTEMI DI SICUREZZA PROFESSIONALI)

  Italia

  SDSP (SISTEMI DI SICUREZZA PROFESSIONALI), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kolikkolaskurit, Setelientunnistuslaitteet, setelilaskurit. Sen sijainti on castiglione del lago, Italia.

 4. EINFACHZAHLEN GMBH

  Saksa

  EINFACHZAHLEN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Paperinvalmistus, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Paperinvalmistus. Sen sijainti on Langenfeld, Saksa.

 5. THOMAS KNUPPER AUTOMATENSERVICE

  Saksa

  THOMAS KNUPPER AUTOMATENSERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Peli- ja biljardipöydät ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Automaattiannostelijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Bargfeld-Stegen, Saksa.

 6. ECOIN 2000 GMBH

  Saksa

  ECOIN 2000 GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 7. IW-SYSTEME - INGRID WILDT - SYSTEME

  Saksa

  IW-SYSTEME - INGRID WILDT - SYSTEME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 8. SIX MULTIPAY AG

  Sveitsi

  SIX MULTIPAY AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Painanta, Tietojärjestelmät - neuvonta, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Painanta, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Zürich, Sveitsi.

 1. ECARDON PAYMENTS GMBH

  Saksa

  ECARDON PAYMENTS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Seligenstadt, Saksa.

 2. MINIPAY GMBH

  Saksa

  MINIPAY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 3. VIVA.COM

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VIVA.COM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahoitusyhtiöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksujärjestelmät, automaattiset, yrityskirjanpito, sähköiset maksujärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Buckinghamshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. HANDEL- UND DIENSTLEISTUNGEN LECHNER

  Saksa

  HANDEL- UND DIENSTLEISTUNGEN LECHNER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet. Sen sijainti on Mörfelden-Walldorf, Saksa.

 5. AUTOMATED SERVICES NETWORK COMPANY

  Kuwait

  AUTOMATED SERVICES NETWORK COMPANY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Kuwait, Kuwait.

 6. EASYCASH GMBH

  Itävalta

  EASYCASH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 7. HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG

  Saksa

  HP.WEBER GMBH & CO. POS-CASH KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietojärjestelmät - neuvonta, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Kassakoneet, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Pulsnitz, Saksa.

 8. 4U GMBH

  Saksa

  4U GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Maksujärjestelmät, automaattiset, Vaatteet, miesten, Vaatteet, naisten, Metallirakenteet, kevyt-, Maksujärjestelmät, automaattiset, Vaatteet, miesten, Vaatteet, naisten. Sen sijainti on Meerbusch, Saksa.

 9. NOVALNET AG

  Saksa

  NOVALNET AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta, Yrityshallinnon ohjelmistot, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Tietojärjestelmät - neuvonta. Sen sijainti on Ismaning, Saksa.

 10. INGENICO GMBH

  Saksa

  INGENICO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Maksujärjestelmät, automaattiset. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen