• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • margariini

Tulokset hakusanalle

Margariini - Tuonti ja vienti

 1. ROYALE LACROIX

  Belgia

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  SCHEDRO LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt ja rasvat, ravinto-, Suklaattomat makeiset, Ravintorasvat, Kasviöljy, auringonkukkaöljyt, ketsuppi, majoneesi, Jalostettu auringonkukkaöljy, Tomaattikastike. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 3. AIGREMONT

  Belgia

  Verified by europages badge

  AIGREMONT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt ja rasvat, ravinto-, Kasviöljy, fats, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Kasviöljy, food lubricant, release agent, beef fat, Green energy. Sen sijainti on Awirs-Flemalle, Belgia.

 4. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Puola

  ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini. Sen sijainti on Bielsko-Biala, Puola.

 5. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugali

  ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla margariini, konditoriamargariini. Sen sijainti on Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini, pakastetut leivonnaiset, pakasteleivonnaiset, rasvat. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 2. BEKO GMBH

  Saksa

  BEKO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ravintorasvat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini, auringonkukkaöljyt. Sen sijainti on München, Saksa.

 3. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  KOMPLET BENELUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sokeri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, leipomotuotteet, seesaminsiemenet, Margariini, kakkuvuoat. Sen sijainti on Drinklange, Luxemburg.

 4. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgia

  VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ravintorasvat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Viinerit ja pullat, kastikkeet, pakastetut leivonnaiset, Margariini, Viinerit ja pullat. Sen sijainti on Ghislenghien, Belgia.

 5. SIA

  Ranska

  SIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jogurtinvalmistuskoneet, Jogurtinvalmistuskoneet. Sen sijainti on Louviers, Ranska.

 1. SARL MATEG

  Algeria

  SARL MATEG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luomumargariini, leipomomargariini, konditoriamargariini. Sen sijainti on Oran, Algeria.

 2. DRAGSBAEK A/S

  Tanska

  DRAGSBAEK A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meijerituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, leipomomargariini, Margariini, luomumargariini, konditoriamargariini. Sen sijainti on Thisted, Tanska.

 1. OCEAN

  Turkki

  OCEAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Margariini. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 2. "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD

  Valko-Venäjä

  "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla margariini, piparjuuri. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 3. AVENO

  Belgia

  AVENO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla margariini, kotitekoinen öljy. Sen sijainti on Antwerp, Belgia.

 4. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Tsekin tasavalta

  ZO NOS PPP - SETUZA A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meijerituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Sampoot, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Margariini, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Sampoot, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien. Sen sijainti on Usti Nad Labem-Strekov, Tsekin tasavalta.

 5. FUJI OIL EUROPE

  Belgia

  FUJI OIL EUROPE, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Margariini, Kasviöljy, Margariini. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 6. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Espanja

  PAL MÓS INMUEBLES,S.L, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Margariini. Sen sijainti on Mós (sta.eulalia), Espanja.

 7. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italia

  GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Margariini, Eläinrasvat ja -öljyt, Margariini. Sen sijainti on Genova, Italia.

 8. BIOBALKANICA

  Bulgaria

  BIOBALKANICA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikeöljyt ja -rasvat. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 1. MOBEC A S

  Eesti

  MOBEC A S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pyykinpesuaineet kotitalouskäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kosmetiikka, Margariini, Kosmetiikka, Margariini. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 2. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italia

  DAUNIA ALIMENTI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Margariini, Eläinrasvat ja -öljyt, Margariini. Sen sijainti on Foggia, Italia.

 3. OLFOOD S.R.L.

  Italia

  OLFOOD S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Margariini, Eläinrasvat ja -öljyt, Margariini. Sen sijainti on Borgo San Giacomo, Italia.

 4. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Liettua

  VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 5. GLOHASA

  Kamerun

  GLOHASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suolattu voi. Sen sijainti on Ebolowa, Kamerun.

 6. NOVICOM PRAHA S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  NOVICOM PRAHA S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini. Sen sijainti on Praha 4 , Tsekin tasavalta.

 7. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  IREKS ENZYMA S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Kasviöljy. Sen sijainti on Brno - Horní Herspice, Tsekin tasavalta.

 8. GROENDANSK APS

  Tanska

  GROENDANSK APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini. Sen sijainti on Vejen, Tanska.

 9. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Puola

  FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ravintorasvat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla margariini. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 10. TOP OIL S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  TOP OIL S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Margariini, Margariini. Sen sijainti on Cáslav, Tsekin tasavalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen