• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • marjat

Tulokset hakusanalle

Marjat - Tuonti ja vienti

 1. HUBCYCLE

  Ranska

  Verified by europages badge

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

 2. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  PANFRUIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Pakastekuivatut hedelmät, Vihannekset, pakastekuivatut, Organics - elintarvikkeet, Keitot, Sienet, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, Marjat, Pakastetut marjat. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 3. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ECO BERRY FARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivatut hedelmät, Hedelmät, Hedelmät, pakaste-, Maatalous - tuonti ja vienti, karhunvatukat, Pakastetut marjat, pakatut mustikat, mansikat, pakatut mansikat. Sen sijainti on Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 4. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ALTE FOODS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, pakaste-, Hedelmät, pakaste-, vadelmat, Blueberries, Ukraine, Pakastetut marjat, pakastehedelmät, mustikan antosyanidiini, luomuhedelmät. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GEORG BAIER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Frozen food, Berry fruits, fresh, Dried mushrooms, Gourmet food, Prepared dishes and gourmet foods, Gastronomy - specialities, Mushroom, Shiitake mushrooms, Organic mushrooms. Sen sijainti on Pressath, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HARENA ÉPICES

  Ranska

  HARENA ÉPICES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mausteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, vanilja, pippuri, Marjat, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Sen sijainti on Brunoy, Ranska.

 2. HASAN ONGUN

  Turkki

  HASAN ONGUN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuivatut hedelmät, kuivatut vihannekset. Sen sijainti on Ayaş / Ankara, Turkki.

 3. YAGODY KARELII

  Venäjä

  YAGODY KARELII, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Hedelmämehut, Dieetti- ja luomuruoat, Hunaja, Ruoka - tuonti ja vienti, Hedelmämehut, Dieetti- ja luomuruoat, Hunaja. Sen sijainti on Kostomuksha, Venäjä.

 4. LLC BERRY TRADE

  Ukraina

  LLC BERRY TRADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vadelmat, mansikat, Pakastehedelmät. Sen sijainti on Losiatyn Village, Ternopil Region, Ukraina.

 5. BEKAS

  Ukraina

  BEKAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hedelmäpuiden kasvatus, pakastus, marjat. Sen sijainti on Lutsk, Ukraina.

 1. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Serbia

  MIDOVIC FRUITS D.O.O, on Jakelija, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastekuivatut elintarvikkeet. Sen sijainti on Uzice, Serbia.

 2. SAB TRANSPORTE GMBH

  Sveitsi

  SAB TRANSPORTE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Hedelmämehut, hedelmämehutivisteet, Hedelmät, Hedelmämehut, hillot. Sen sijainti on Neuenhof, Sveitsi.

 1. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugali

  O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla LUOMUMAANVILJELY. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, mustikat, Marjat, hedelmien maahantuojat. Sen sijainti on Viseu, Portugali.

 2. SCHROFF

  Ranska

  SCHROFF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säätörasiat - sähkön, Sähkönjakelu, Sähkökomponentit ja -osat, Säätörasiat - sähkön, marjat, Sähkönjakelu, Sähkökomponentit ja -osat. Sen sijainti on Betschdorf, Ranska.

 3. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Portugali

  PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Sen sijainti on Aveiro, Portugali.

 4. BERRITUM SP. Z O.O.

  Puola

  BERRITUM SP. Z O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vadelmat, Karpalot, karhunvatukat, mustikat. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 5. FRESHFACTOR LDA.

  Portugali

  FRESHFACTOR LDA., joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marjamehut. Sen sijainti on Quarteira, Portugali.

 6. SORESA - PORTUGAL

  Portugali

  SORESA - PORTUGAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hevoskastanjat ja kastanjat, Marjat, oliiviöljy, mantelit, Hevoskastanjat ja kastanjat, Marjat. Sen sijainti on Valpaços, Portugali.

 7. LLC FAMILY FRUITS

  Ukraina

  LLC FAMILY FRUITS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Mutterit pulteille, Marjat, Mutterit pulteille, Pakastetut marjat, Sienet ja marjat. Sen sijainti on Korolevo, Ukraina.

 8. VOLS BLUEBERRIES

  Romania

  VOLS BLUEBERRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Maatalous - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Baia Mare, Romania.

 1. BEIRABAGA

  Portugali

  BEIRABAGA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vadelmat. Sen sijainti on Fundao, Portugali.

 2. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Turkki

  ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Sen sijainti on Karaman, Turkki.

 3. SLM BERRY

  Ukraina

  SLM BERRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Marjat, Hedelmäsose, Pakastetut marjat, karhunvatukat. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 4. ORGANIC ESCARGO

  Ukraina

  ORGANIC ESCARGO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Elävät etanat, etanat, Kypsennettävät etanat, Marjat. Sen sijainti on Torchyn, Ukraina.

 5. AZ. AGRICOLA ALBURNI NATURA

  Italia

  AZ. AGRICOLA ALBURNI NATURA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mansikat, pakatut mansikat, fragolino, marjat. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 6. SADI DONBASSA, LTD

  Ukraina

  SADI DONBASSA, LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla omenat, omenoiden maahantuonti ja vienti, omenakauppa, kirsikat. Sen sijainti on Poltavka Village, Donetsk Region, Ukraina.

 7. BIONERICA LLC

  Ukraina

  BIONERICA LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Marjat, Sienet ja marjat, Pakastetut marjat, tatit. Sen sijainti on Vyzhnytsia, Ukraina.

 8. CAMPOBERRY

  Espanja

  CAMPOBERRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Sen sijainti on Güemes, Espanja.

 9. DEMETRA ORCHARD

  Ukraina

  DEMETRA ORCHARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, omenakauppa, Hedelmät, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, omenoiden maahantuonti ja vienti. Sen sijainti on Bar, Ukraina.

 10. USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.)

  Hollanti

  USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vadelmat, mustikat, kirsikat, mansikat. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen