• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • marmori

Tulokset hakusanalle

Marmori - Tuonti ja vienti

 1. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italia

  Verified by europages badge

  O.M.G. is a company working nationally and internationally in the stone sector that specialises in quarrying, shaping and selling natural stone from Ossola Valley: palissandre marble, serizzo and beola. Indoor, outdoor furniture and street furniture. The materials, that come from our quarries, offer vein and colour variations that make them unique and distinguish them from synthetic products that come out in identical series.

 2. MARMI DI CARRARA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Marmi di Carrara Srl has produced marbles, granites, onyx and stones, under its own name and for third parties, since 1956. It specialises in looking for rare and precious materials, and it supplies excellent quality materials a competitive prices. Its exclusive products include: Malachite Green, Erika Red, Desert Stone, Italian Navona Travertino, Damasco Red and Absolute Black. As well as the finest types of Statuario, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta and other similar marble. .

 3. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porfyyri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori, Kaupunkien kalusteet ja laitteistot, laavakivityöt, working with Etna lava stone, marmorien ja graniittien muokkaus, Marmori, Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Sen sijainti on Belpasso, Italia.

 4. DIME S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  DIME S.P.A., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kaakelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivilaatat, Hiekkakivi, Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet, kylpyhuonekalusteet, lattia, Kivilaatat, keramiikka, Hiekkakivi, parketti. Sen sijainti on Castellanza, Italia.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Graniitti, Granoliittibetoni, luonnonkivet, Graniitti, kansainväliset luonnonkivet, Granoliittibetoni, marmorien ja graniittien muokkaus, graniittilattiat, graniitti, kotimainen. Sen sijainti on Cavaion Veronese, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  GIORGI MARMI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, huonekalut, marmorilouhokset, Marmori ja luonnonkivet, lattia. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 2. GHIRARDI NICOLA

  Italia

  Verified by europages badge

  GHIRARDI NICOLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiöiden ja kylpyhuoneiden tasot, marmoriset keittiötasot, marmorien ja graniittien muokkaus, hautakivet. Sen sijainti on Langhirano, Italia.

 3. CO.SE.LUC.

  Italia

  Verified by europages badge

  CO.SE.LUC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmorit ja vastaavat. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 4. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkki

  MEKMAR on Turkin paras turkkilaisen travertiinin ja marmorin toimittaja. MEKMARILLA on travertiinitehdas, valkoista marmoria tuottava tehdas ja pieni mosaiikin tuotantolaitos. Mekmar on valmistanut Turkissa parasta luonnonkivilattiaa, luonnonkiviverhousmateriaalia ja luonnonkiveä ulkokäyttöön vuodesta 2002 omissa tuotantolaitoksissa. Pystymme tuottamaan materiaaleja erikoiskoossa ja tekemään toimituksia osoitteeseesi asti. Tuotamme hiottua ja kiillotettua travertiinia ja kiillotettua marmoria sekä ranskalaisittain ladottua travertiinia, mosaiikkia ja kaukalomallisia pesualtaita. Päätuoteluokkamme ovat: travertiini, turkkilainen travertiini, travertiinilaatat, travertiinilattia, travertiinipöydänkannet, travertiinialtaat, travertiinikoristelistat, travertiinitaustalaatat, travertiiniporrasaskelmat, travertiinikatutiilet, marmorilattialaatat, valkoinen marmori, beige marmori, beiget Emprador-marmorituotteet.

 5. MÁRMOLES CUESTA

  Espanja

  Yrityksemme nykyaikaistaa jatkuvasti toimintaansa ja tarjoaa laadukasta yksilöllistä palvelua. Tarjoamme eri materiaalista valmistettuja pinnoitteita: marmorit, graniitit, Silestone, Dekton, Compac. Työskentelemme kehityksen etulinjassa, minkä ansiosta pystymme vastaamaan vaativimpiinkin haasteisiin ja räätälöimään tuotteitamme asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

 1. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Espanja

  Luonnonkiviä työstävä RUBIO S.L. on erikoistunut luonnonkivestä valmistettavien rakennus-, arkkitehtuuri- ja koristeratkaisujen louhintaan, tuotantoon, myyntiin ja jakeluun..

 2. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Espanja

  Hiekkakivilouhos. Luonnonkiven työstö. Kivikirkkojen ja -rakennusten restaurointi. Käsiteollisuuden kivityöt. Marmorityöt.

 1. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Espanja

  Louhinta ja työstö, marmorit ja kivet, kerman- ja norsunluunvalkoinen.

 2. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Espanja

  Hautausmaiden taiteellisten töiden asiantuntija. Julkisivut, työtasot, takat, portaikot... Hinta-arvio ja neuvonta kotona ilman sitoumusta.

 3. MÁRMOLES MARÍN

  Espanja

  Mármoles Marín -yritys on louhinut marmoria ja luonnonkiveä louhoksistaan puolen vuosisadan ajan. Näiden materiaalien hyödyntäminen ja käyttö ovat kuuluneet ihmisen elämään ja kulttuuriin lähes aina.

 4. MÁRMOLES SELLER SL

  Espanja

  Marmorilouhos.

 5. LIBERATO DE NICOLA

  Espanja

  Kivi on sisustuselementti. Lohkot, levyt, laatat. Tummanruskea Imperial, punainen Alicante, luonnonvalkoinen, kermanvärinen Valencia, musta Markina, kalkkikivi.

 6. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Espanja

  Kivilouhos, luonnonkivilouhos, marmorilouhos ja graniittilouhos. Louhintaa tilaustyönä. Ikkunat, pylväistöt.

 7. DERELI MADEN

  Turkki

  DERELI MADEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivet ja mineraalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Marmori, Marmori ja luonnonkivet, Marmori, valkoinen marmori, calacatta-marmori. Sen sijainti on Balikesir, Turkki.

 8. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Espanja

  TRENCADIS INNOVACIÓN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mosaiikki - kaakelointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Koristeposliini, Marmori, Marmori ja luonnonkivet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Koristeposliini, Marmori, Marmori ja luonnonkivet. Sen sijainti on Picassent-Valencia, Espanja.

 1. NURTAS MARBLE

  Turkki

  NURTAS MARBLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori, Marmori. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. SOMAGRA

  Espanja

  SOMAGRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Graniitti, Lattiat, teollisuus-, dolomiitti, Kvartsi ja kvartsiitit, Graniitti, Lattiat, teollisuus-. Sen sijainti on A Coruña, Espanja.

 3. ENCIMERAS MÁLAGA

  Espanja

  ENCIMERAS MÁLAGA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppojen varusteet, Kauppojen varusteet, tiskipöydät ja työtasot, Graniittitasolevyt. Sen sijainti on Málaga, Espanja.

 4. MARBREFR

  Turkki

  MARBREFR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori, Marmorikylpyhuone, marmorilohkareet, Marmori. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. MÁRMOLES PÉREZ BELDA

  Espanja

  MÁRMOLES PÉREZ BELDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmorien ja graniittien muokkaus, marmoripinnoite, graniittipinnoite. Sen sijainti on Es Mercadal (menorca), Espanja.

 6. MER-VE LUXSTONE

  Turkki

  MER-VE LUXSTONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 7. ARTE PIETRA S.R.L.

  Italia

  ARTE PIETRA S.R.L., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kivilattiat, kivipäällysteet. Sen sijainti on Cenaia, Italia.

 8. MARMOLES AGUILERA SL

  Espanja

  MARMOLES AGUILERA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonkivet, marmori, Louhokset, hiekkakivet. Sen sijainti on Los Corrales, Espanja.

 9. KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI

  Turkki

  KEFELI MERMER GRANIT SAN VE TIC. LTD. ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yksityinen ja teollisuusrakentaminen, marmorilevyt, marmorilohkareet, marmorilaattojen vahaus/kiillotus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. MARBRE IMPORT

  Ranska

  MARBRE IMPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmorilaatat, graniitin markkinointi, luonnonkivet, marmori. Sen sijainti on Paris Cedex 19, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Marmori - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

12 230 Yritykset