• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • marmorityöt - koneet

Tulokset hakusanalle

Marmorityöt - koneet - Tuonti ja vienti

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hionta-aineet marmoria varten, supports for marble machining discs, moulds for abrasive discs, moulds for diamond grinding wheels. Sen sijainti on Venegono Superiore, Italia.

 2. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkki

  GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI. on perustettu Konyassa 1995. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla pantografeja ja perinteisiä vesileikkauskoneita. GMS on edistynyt paljon ja lisännyt valikoimaansa särmäyskoneita, kalibrointikoneita, horisontaalisia halkaisukoneita ja automaattisia hihnakäyttöisiä kiillotuskoneita tuotevalikoimaansa. GMS harjoittaa toimintaansa 1 500 m2: n tuotantotiloissaan mottonaan "Laatumme on takuumme". Yritys on viennyt tuotteitaan Kaukoitään vuodesta 2001 lähtien.

 3. IBEHI,S.L.

  Espanja

  IBEHI,S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Granoliittibetoni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakelit, Marmorityöt - koneet, sähkötaulut, teollisuusautomaationeuvonta, Kaakelit, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Tomelloso, Espanja.

 4. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italia

  TONDELLI ERO & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, rakennus, Marmorityöt - koneet, lattia. Sen sijainti on Albinea, Italia.

 5. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Turkki

  DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmorileikkuri, marmorintyöstötarvikkeet. Sen sijainti on Afyon, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GIRLANDA F.LLI SRL

  Italia

  GIRLANDA F.LLI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Grezzana, Italia.

 2. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siltajyrsimet, leikkuukone. Sen sijainti on San Marino, San Marino.

 3. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turkki

  TOKSEL MAKINA LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 4. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Turkki

  KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkki

  MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Sakarya, Turkki.

 1. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Turkki

  ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmori-, graniitti- ja kivikiillotuskoneet, viistohiomakoneet, marmori-, graniitti- ja kivileikkurit. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. MASER

  Espanja

  MASER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kemikaalit rakennusta varten, rakennustyökalut, marmori. Sen sijainti on Algete, Espanja.

 1. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Kreikka

  GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla timanttityökalut marmorin, graniitin ja kiven käsittelyyn., talousilmoitukset, koneiden jälleenrakentaminen. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 2. CO.ME.S. SRL

  Italia

  CO.ME.S. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmorin, graniitin ja kiven istukkaporat, marmori-, graniitti- ja kivihiomakoneet. Sen sijainti on Fornacette-Calcinaia, Italia.

 3. HERSEN S.L.

  Espanja

  HERSEN S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet marmorin leikkaamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Moncada, Espanja.

 4. LUQUE MACHINES

  Ranska

  LUQUE MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jyrsinkoneet, CNC-jyrsin, jyrsinkoneet puuta varten, koneiden kunnossapito. Sen sijainti on Saint-Martin-En-Haut, Ranska.

 5. GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  Kiina

  GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Guilin, Kiina.

 6. DONATONI MACCHINE SRL

  Italia

  DONATONI MACCHINE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla digitaaliset koneet, marmori-, graniitti- ja kiviporat. Sen sijainti on Domegliara, Italia.

 7. ABUJARDAR

  Espanja

  ABUJARDAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Teiden, rantojen ja hiihtorinteiden kunnossapito - koneet ja laitteet, Marmorityöt - koneet, Teiden, rantojen ja hiihtorinteiden kunnossapito - koneet ja laitteet, vasarakoneet, karhennus. Sen sijainti on Borriol, Espanja.

 8. SELLA GASTONE SNC

  Italia

  SELLA GASTONE SNC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Cassola, Italia.

 1. MEGA DIAMOND , TR

  Turkki

  MEGA DIAMOND , TR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla timanttilangat, sahat ja timanttileikkurit purkutöitä varten. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Espanja

  INDUSTRIAS GROMAZ S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Tomelloso-Ciudad Real, Espanja.

 3. TECH.SE.CO. SRL

  Italia

  TECH.SE.CO. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Lucca, Italia.

 4. PROMAK

  Bulgaria

  PROMAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiotut timantit, Hiotut timantit. Sen sijainti on Kazanlak, Bulgaria.

 5. SET MAKINA

  Turkki

  SET MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turpeenotto - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Marmorityöt - koneet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, Turpeenotto - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Marmorityöt - koneet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit. Sen sijainti on Deutschfeistritz, Itävalta.

 7. EUROPLANET SRL

  Italia

  EUROPLANET SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on CARRARA, Italia.

 8. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Italia

  ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seinänosturi. Sen sijainti on Caravaggio, Italia.

 9. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ely, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. AUDI

  Espanja

  AUDI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Premia De Dalt, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen