• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • matkailu ja turismi

Tulokset hakusanalle

Matkailu ja turismi - Tuonti ja vienti

 1. RAND O PALMA

  Mayotte

 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Ranska

 3. CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES

  Ranska

 4. BUSCOM

  Ranska

 5. CAMPING QUAI

  Italia

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italia

 2. FRESCO CAVE SUITES & MANSIONS

  Turkki

  Fresco Cave Suites & Mansions sijaitsee vanhankaupungin keskustassa. Yhteensä 2 897 m2 mukaan luettuina aula, takkahuone, 17 huonetta (11 luolahuonetta, 6 historiallista kartanohuonetta), ravintolat & baarit sekä terassit (695 m2 ). Vain 150 metriä Ürgüpin uudesta keskustasta. Täydellinen sijainti ostoskierroksen aloituspaikaksi tai paikalliseen ravintola-iltaan. Hotelli on yhdistelmä useista historiallisista rakennuksista, joissa on alkuperäiset seinäfreskot 1700-luvulta. Fresco-hotellissa on myös alkuperäiset viehättävät luolahuoneet.

 3. AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI VIZESI BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Amerikan viisumia hakevan tulee valita yksi yli kymmenestä viisumin alatyypistä matkan tarkoituksen mukaan ja täyttää vastaavasti Yhdysvaltain viisumihakemus. Yhdysvaltain hallitus muutti ja haki "pysyvän viisumin" hakemusta, ja se muutettiin Yhdysvaltain viisumiksi, jonka oleskeluaika oli 180 päivää 10 vuoden aikana. "amerikakonsoloslugu.istanbul" Valitettavasti nykyisiä viisumeita hakijoille, joilla oli aiemmin oikeus "määrittelemättömän viisumin" tapaukseen Yhdysvalloista, ei voida enää hyväksyä lailla. Syynä Yhdysvaltoihin olemiseen ovat muun muassa perheenjäsenten tai sukulaisten vierailu, akateemiseen koulutukseen tai tutkimukseen osallistuminen tai tieteellisen tutkimuksen tekeminen, läheisen sukulaisen valvonta ja hoito, lääketieteellinen leikkaus, terveysongelmien hoito, puolison vierailu tai työn tekeminen. Hakijoille, joilla on syitä osallistua kokouksiin ja jotka todistavat tarkoituksensa todistavalla asiakirjalla, myönnetään Yhdysvaltojen viisumi, jota he voivat käyttää kymmenen vuoden ajan. Lisätietoja osoitteessa "amerikakonsoloslugu.istanbul"

 4. Almanya Vize Basvuru Merkezi

  Turkki

  Saksa kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Alueellinen ero Saksassa, on tehtävä asuinpaikkasi lähimmät konsulaatit tai kunniakonsulaatit. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "almanyakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Saksassa Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Saksaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "almanyakonsoloslugu.istanbul"

 5. FRANSA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Ranska kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Ranskan alueellinen erittely, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattisi tai kunniakonsulaattisi asuinpaikkaasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "fransakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Ranskassa Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Ranskaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "fransakonsoloslugu.istanbul"

 1. HOLLANDA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Alankomaat kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Alankomaiden aluejako, hakemus on tehtävä lähimmälle konsulaatillesi tai kunniakonsulaateille asuinpaikastasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "hollandakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Alankomaat Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Alankomaihin tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "hollandakonsoloslugu.istanbul"

 2. YUNANISTAN VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Kreikka kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Kreikan alueen erottelu, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattiin tai asuinpaikkanne kunniakonsulaatteihin. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "yunanistankonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Kreikka Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Kreikkaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "yunanistankonsoloslugu.istanbul"

 1. ISPANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Espanja kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Espanjan alueen erottelu, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattiin tai kunniakonsulaatteihin asuinpaikallasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "ispanyakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Espanja Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Espanjaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi välityspalvelimella ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "ispanyakonsoloslugu.istanbul"

 2. ROMANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Romania kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Romanian aluejako, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattisi tai kunniakonsulaattisi asuinpaikkaasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse. "romanyakonsoloslugu.info" Ammattitaitoinen tiimimme on valmis selittämään sinulle yksityiskohdat. Lisäksi Romanian Schengen-hakemusten hakeminen viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivääsi on keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmä huomioon ottaen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Romaniaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "romanyakonsoloslugu.info"

 3. LE RELAIS IMPERIAL

  Ranska

  Hotelli Le Relais Impérial, gastronominen ravintola, Alpes-Maritime, Ranskan Riviera, Saint-Vallier-de-Thiey, kymmenen minuuttia maailman parfyymipääkaupungista Grassesta (Alpes-Maritime, Ranskan Riviera), puolen tunnin matkan päässä merestä ja kylpylaitoksista, historiallisessa kylässä, joka on rauhallinen ja kuuluisa ilmastostaan 730 metrin korkeudessa.

 4. CHARMING HOUSES

  Ranska

  Charming Houses on erikoistunut jo yli 12 vuoden ajan loma-asuntojen vuokraamiseen Provencessa sekä myös hurmaavien luksusmökkien vuokraamiseen Megèvessa Savoiessa ja Haute Savoiessa. Valikoima tarkasti valittuja erittäin kauniita vuokrakohteita.

 5. LES DUNES SUITES

  Espanja

  Tervetuloa Les Dunes Suitesiin, ihanteellinen kohde merenrantahuoneistollenne Benidormin hiekkarannalla (Costa Blanca).

 6. Tallinn Guide Club MTÜ

  Eesti

  Opaspalvelut, kierrokset Tallinnan vanhassakaupungissa ja kaikkialla Virossa venäjän, englannin, ukrainan, puolan, saksan ja ranskan kielellä.

 7. HELSINKI CITYRIDE

  Suomi

 8. ROMANIA TOURS

  Romania

 1. ABOVE AND BELOW ADVENTURES

  Jordan

 2. HAPPY TRAVEL ONLINE SL

  Espanja

 3. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Kreikka

 4. BODEGAS TIERRAS DE ORGAZ,

  Espanja

 5. BORN BIKE TOURS BARCELONA // RENTAL & TOURS

  Espanja

 6. 3 SIRENE

  Italia

 7. HOTEL PARASKEVAS

  Kreikka

 8. KUHOTELES BHO

  Espanja

 9. HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES

  Turkki

 10. TOPERU

  Hollanti

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Matkailu ja turismi - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

21 470 yritykset

Maa