• Europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • matkailu ja turismi

Tulokset hakusanalle

Matkailu ja turismi - Tuonti ja vienti

 1. SNOWBIKE LLC

  Venäjä

  Verified by Europages badge

  LLC Snowbike specializes in small caterpillar and electric transport. We ourselves develop vehicles for a wide range of clients' tasks. Our products help one person to drive on complex surfaces such as snow, sand, gravel, or swamp. Having our own design office allows us to develop quality products with high performance and quality. We are ready to present a number of finished products, as well as services for the development of new devices or the development of modifications and improvements to existing vehicles. The company's team includes engineers with experience in organizing production, as well as inventors and authors of patents. The company has both Russian and foreign patents. Now we are actively forming a network of partners around the world and are ready to cooperate with dealers of motorized equipment and electric transport. At the moment we have an official representative office in Finland. Our products are used for the following tasks: - delivery; - patrolling and territory protection; - rental in recreation areas for entertainment and leisure; - personal travel in rural areas; - robotizing business tasks. The key advantages of our transportation: - low weight and dimensions; - silent operation thanks to an electric motor; - no harmful emissions into the atmosphere; - just learn to manage; - easy maintenance and repair; - the wide availability of components for repair and modification.

  Verkkosivusto Open In New icon
 2. EUROFAMILY

  Venäjä

  Verified by Europages badge

  Discover the mysterious and hospitable Russia! Discover the amazing Russia! Are you looking for a travel agency to help you with your trip to Russia? Eurofamily is the one you need! We have more than 20 years of experience, we are a member of the Federal Register of Tour Operators, based in Moscow and we promise you a good quality service. The company is included in the export catalog "Made in Moscow" and was a nominee of the tourist award Guiding Star Visit the two Russian capitals: Moscow and St. Petersburg, or old cozy cities of the Golden ring. We offer you many services to have a wonderful experience in Russia: sending tourist or business invitation letters, offer tailor made services, organizing excursions in all of Russia, organizing classic and unusual visits, looking for accommodations (in a hotel, a private apartments or home stay), booking flight and train tickets (Transiberian included), business trips, Russian language courses, cooking lessons, cultural activities (tickets for the museum or the theater), providing guides and interpreters in your language. Eurofamily provide incoming travel arrangements and services to individual clients or groups, Tour Operators, travel agencies and other tourism professionals. We also have a specialization in VIP, MICE and business travels. Our travel advisors, experienced and passionate, are here to prepare the perfect trip for you, according to your expectations and needs. Feel free to contact us for more information.

  Verkkosivusto Open In New icon
 3. CAMPING ADRIA

  Italia

  Verified by Europages badge
 4. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Ranska

  Verified by Europages badge
 5. CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES

  Ranska

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä Europagesissa.
 1. CAMPING QUAI

  Italia

  Verified by Europages badge
 2. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italia

  Verified by Europages badge
 3. FRESCO CAVE SUITES & MANSIONS

  Turkki

  Fresco Cave Suites & Mansions sijaitsee vanhankaupungin keskustassa. Yhteensä 2 897 m2 mukaan luettuina aula, takkahuone, 17 huonetta (11 luolahuonetta, 6 historiallista kartanohuonetta), ravintolat & baarit sekä terassit (695 m2 ). Vain 150 metriä Ürgüpin uudesta keskustasta. Täydellinen sijainti ostoskierroksen aloituspaikaksi tai paikalliseen ravintola-iltaan. Hotelli on yhdistelmä useista historiallisista rakennuksista, joissa on alkuperäiset seinäfreskot 1700-luvulta. Fresco-hotellissa on myös alkuperäiset viehättävät luolahuoneet.

 4. GITES DE KERMARHIN

  Ranska

  KERMARHIN on viehättävä pieni kylä keskellä Morbihanin maaseutua Etelä-Bretagnessa. Suuret puutarhat ovat etelän suuntaan peltoja ja metsää vastapäätä. Varmasti rauhallinen ja rentouttava ympäristö. Lomatalomme (1600-luvulta) on kaikki kunnostettu, ja sisätilat ovat nykyaikaisia, viihtyisiä ja puhtaita. Täysin varustellut keittiöt, mukavat huoneet ja olohuoneet. TV, DVD, kasettiradio ja Wi-Fi. Uimarannat 31 km: n päässä. Golfkentille vaivaton pääsy. Sijainti lähellä paikkakuntia Auray, Lorient ja Vannes. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda.

 5. AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI VIZESI BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Amerikan viisumia hakevan tulee valita yksi yli kymmenestä viisumin alatyypistä matkan tarkoituksen mukaan ja täyttää vastaavasti Yhdysvaltain viisumihakemus. Yhdysvaltain hallitus muutti ja haki "pysyvän viisumin" hakemusta, ja se muutettiin Yhdysvaltain viisumiksi, jonka oleskeluaika oli 180 päivää 10 vuoden aikana. "amerikakonsoloslugu.istanbul" Valitettavasti nykyisiä viisumeita hakijoille, joilla oli aiemmin oikeus "määrittelemättömän viisumin" tapaukseen Yhdysvalloista, ei voida enää hyväksyä lailla. Syynä Yhdysvaltoihin olemiseen ovat muun muassa perheenjäsenten tai sukulaisten vierailu, akateemiseen koulutukseen tai tutkimukseen osallistuminen tai tieteellisen tutkimuksen tekeminen, läheisen sukulaisen valvonta ja hoito, lääketieteellinen leikkaus, terveysongelmien hoito, puolison vierailu tai työn tekeminen. Hakijoille, joilla on syitä osallistua kokouksiin ja jotka todistavat tarkoituksensa todistavalla asiakirjalla, myönnetään Yhdysvaltojen viisumi, jota he voivat käyttää kymmenen vuoden ajan. Lisätietoja osoitteessa "amerikakonsoloslugu.istanbul"

 1. ISPANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Espanja kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Espanjan alueen erottelu, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattiin tai kunniakonsulaatteihin asuinpaikallasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "ispanyakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Espanja Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Espanjaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi välityspalvelimella ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "ispanyakonsoloslugu.istanbul"

 2. ALMANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Saksa kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Alueellinen ero Saksassa, on tehtävä asuinpaikkasi lähimmät konsulaatit tai kunniakonsulaatit. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "almanyakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Saksassa Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Saksaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "almanyakonsoloslugu.istanbul"

 3. FRANSA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Ranska kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Ranskan alueellinen erittely, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattisi tai kunniakonsulaattisi asuinpaikkaasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "fransakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Ranskassa Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Ranskaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "fransakonsoloslugu.istanbul"

 4. HOLLANDA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Alankomaat kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Alankomaiden aluejako, hakemus on tehtävä lähimmälle konsulaatillesi tai kunniakonsulaateille asuinpaikastasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "hollandakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Alankomaat Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Alankomaihin tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "hollandakonsoloslugu.istanbul"

 5. YUNANISTAN VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Kreikka kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Kreikan alueen erottelu, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattiin tai asuinpaikkanne kunniakonsulaatteihin. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "yunanistankonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Kreikka Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Kreikkaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "yunanistankonsoloslugu.istanbul"

 6. ROMANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Romania kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Romanian aluejako, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattisi tai kunniakonsulaattisi asuinpaikkaasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse. "romanyakonsoloslugu.info" Ammattitaitoinen tiimimme on valmis selittämään sinulle yksityiskohdat. Lisäksi Romanian Schengen-hakemusten hakeminen viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivääsi on keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmä huomioon ottaen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Romaniaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "romanyakonsoloslugu.info"

 7. LE RELAIS IMPERIAL

  Ranska

  Hotelli Le Relais Impérial, gastronominen ravintola, Alpes-Maritime, Ranskan Riviera, Saint-Vallier-de-Thiey, kymmenen minuuttia maailman parfyymipääkaupungista Grassesta (Alpes-Maritime, Ranskan Riviera), puolen tunnin matkan päässä merestä ja kylpylaitoksista, historiallisessa kylässä, joka on rauhallinen ja kuuluisa ilmastostaan 730 metrin korkeudessa.

 8. CHARMING HOUSES

  Ranska

  Charming Houses on erikoistunut jo yli 12 vuoden ajan loma-asuntojen vuokraamiseen Provencessa sekä myös hurmaavien luksusmökkien vuokraamiseen Megèvessa Savoiessa ja Haute Savoiessa. Valikoima tarkasti valittuja erittäin kauniita vuokrakohteita.

 9. HORIZON GUATEMAYA

  Guatemala

  Guatemala: Antigua, Atitlan, Rio Dulce, Livingston, Flores, Tikal, Ceibal, Aguateca, Yaxha, Quirigua jne. Olemme erikoistuneet omalaatuisten ja räätälöityjen matkojen järjestämiseen. Järjestämme teille toiveittenne, kiinnostuksenne ja elämäntapanne mukaisen kiertomatkan ja ehdotamme ainutlaatuista, omalaatuista ja epätavanomaista tutustumista maahan. Järjestämme auliisti unohtumattomat kiertomatkat pariskunnille, perheille tai kaveriporukoille.

 10. LES DUNES SUITES

  Espanja

  Tervetuloa Les Dunes Suitesiin, ihanteellinen kohde merenrantahuoneistollenne Benidormin hiekkarannalla (Costa Blanca).

 1. Tallinn Guide Club MTÜ

  Eesti

  Opaspalvelut, kierrokset Tallinnan vanhassakaupungissa ja kaikkialla Virossa venäjän, englannin, ukrainan, puolan, saksan ja ranskan kielellä.

 2. HELSINKI CITYRIDE

  Suomi

 3. HOTEL PARASKEVAS

  Kreikka

 4. KUHOTELES BHO

  Espanja

 5. 3 SIRENE

  Italia

 6. INTOURLEADER, LTD

  Venäjä

 7. LOTUS VOYAGER GROUP

  Unkari

 8. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Kreikka

 9. BODEGAS TIERRAS DE ORGAZ,

  Espanja

 10. BORN BIKE TOURS BARCELONA // RENTAL & TOURS

  Espanja

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Matkailu ja turismi - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

23 394 yritykset

Maa