• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • matkailu ja turismi

Tulokset hakusanalle

Matkailu ja turismi - Tuonti ja vienti

 1. RAND O PALMA

  Mayotte

  Verified by europages badge
 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Ranska

  Verified by europages badge

  CHÂTEAU D'ORIGNY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vierashuoneet, matkat, opinto-, sauna, vierashuoneita ja uima-allas. Sen sijainti on Neuvy, Ranska.

 3. CAMPING QUAI

  Italia

  Verified by europages badge

  CAMPING QUAI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turistilomapaikat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkailu ja turismi, leirintäalueet, leirintäalueet, joissa on ravintola, Matkailu ja turismi. Sen sijainti on Iseo, Italia.

 4. TOSCANA VERDE RESORT

  Italia

  Verified by europages badge

  TOSCANA VERDE RESORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkailu ja turismi, Matkanjärjestäjät, ceremony location, vapaa-ajan asunnot, matkanjärjestäjä, Matkailu ja turismi, loma-asunto, Matkanjärjestäjät, tyypilliset tuotteet. Sen sijainti on Laterina Pergine Valdarno, Italia.

 5. BUSCOM

  Ranska

  Verified by europages badge

  BUSCOM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turistibussi- ja linja-autovuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Matkailu ja turismi, bussivuokraus, Lentokenttäkuljetus, kuljetuspalvelut, siirtotöitä tekevät yritykset, Bus transfer, Bus service for groups, suurten turistibussien vuokraus. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANA TORO TOURS

  Espanja

  Verified by europages badge

  ANA TORO TOURS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla trips to mallorca, tourist guide to mallorca, tours in mallorca, cultural visits to mallorca, leisure activities in mallorca, tourism in mallorca, matkailupalvelut. Sen sijainti on Palma-Mallorca (illes Balears), Espanja.

 2. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italia

  Verified by europages badge

  AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotelli, hotelli, turisti-informaatio, Hotelli, matkatoimisto, matkailuvirasto, museot, matkailun edistäminen, loma-asunto. Sen sijainti on Merano, Italia.

 3. FRESCO CAVE SUITES & MANSIONS

  Turkki

  Fresco Cave Suites & Mansions sijaitsee vanhankaupungin keskustassa. Yhteensä 2 897 m2 mukaan luettuina aula, takkahuone, 17 huonetta (11 luolahuonetta, 6 historiallista kartanohuonetta), ravintolat & baarit sekä terassit (695 m2 ). Vain 150 metriä Ürgüpin uudesta keskustasta. Täydellinen sijainti ostoskierroksen aloituspaikaksi tai paikalliseen ravintola-iltaan. Hotelli on yhdistelmä useista historiallisista rakennuksista, joissa on alkuperäiset seinäfreskot 1700-luvulta. Fresco-hotellissa on myös alkuperäiset viehättävät luolahuoneet.

 4. AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI VIZESI BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Amerikan viisumia hakevan tulee valita yksi yli kymmenestä viisumin alatyypistä matkan tarkoituksen mukaan ja täyttää vastaavasti Yhdysvaltain viisumihakemus. Yhdysvaltain hallitus muutti ja haki "pysyvän viisumin" hakemusta, ja se muutettiin Yhdysvaltain viisumiksi, jonka oleskeluaika oli 180 päivää 10 vuoden aikana. "amerikakonsoloslugu.istanbul" Valitettavasti nykyisiä viisumeita hakijoille, joilla oli aiemmin oikeus "määrittelemättömän viisumin" tapaukseen Yhdysvalloista, ei voida enää hyväksyä lailla. Syynä Yhdysvaltoihin olemiseen ovat muun muassa perheenjäsenten tai sukulaisten vierailu, akateemiseen koulutukseen tai tutkimukseen osallistuminen tai tieteellisen tutkimuksen tekeminen, läheisen sukulaisen valvonta ja hoito, lääketieteellinen leikkaus, terveysongelmien hoito, puolison vierailu tai työn tekeminen. Hakijoille, joilla on syitä osallistua kokouksiin ja jotka todistavat tarkoituksensa todistavalla asiakirjalla, myönnetään Yhdysvaltojen viisumi, jota he voivat käyttää kymmenen vuoden ajan. Lisätietoja osoitteessa "amerikakonsoloslugu.istanbul"

 5. YUNANISTAN VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Kreikka kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Kreikan alueen erottelu, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattiin tai asuinpaikkanne kunniakonsulaatteihin. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "yunanistankonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Kreikka Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Kreikkaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "yunanistankonsoloslugu.istanbul"

 1. ISPANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Espanja kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Espanjan alueen erottelu, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattiin tai kunniakonsulaatteihin asuinpaikallasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "ispanyakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Espanja Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Espanjaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi välityspalvelimella ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "ispanyakonsoloslugu.istanbul"

 2. Almanya Vize Basvuru Merkezi

  Turkki

  Saksa kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Alueellinen ero Saksassa, on tehtävä asuinpaikkasi lähimmät konsulaatit tai kunniakonsulaatit. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "almanyakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Saksassa Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Saksaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "almanyakonsoloslugu.istanbul"

 1. FRANSA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Ranska kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Ranskan alueellinen erittely, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattisi tai kunniakonsulaattisi asuinpaikkaasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "fransakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Ranskassa Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Ranskaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "fransakonsoloslugu.istanbul"

 2. HOLLANDA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Alankomaat kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Alankomaiden aluejako, hakemus on tehtävä lähimmälle konsulaatillesi tai kunniakonsulaateille asuinpaikastasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. "hollandakonsoloslugu.istanbul" Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse, ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis kertomaan sinulle hienoimmat yksityiskohdat. Myös Alankomaat Schengen-hakemusten hakeminen on viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivää keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmää ajatellen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Alankomaihin tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "hollandakonsoloslugu.istanbul"

 3. ROMANYA VIZE BAŞVURU MERKEZI

  Turkki

  Romania kuuluu sekä Euroopan että Schengen-maihin. Romanian aluejako, hakemus on tehtävä lähimpään konsulaattisi tai kunniakonsulaattisi asuinpaikkaasi. Jos suunnittelet kauppaa, sinulla on oltava kutsu. Voit siirtää tarvittavat asiakirjat soittamalla My Vize -toimistoihimme tai puhelimitse. "romanyakonsoloslugu.info" Ammattitaitoinen tiimimme on valmis selittämään sinulle yksityiskohdat. Lisäksi Romanian Schengen-hakemusten hakeminen viimeistään 15-20 päivää ennen matkapäivääsi on keskimäärin 7 päivää, mutta tapaamisjärjestelmä huomioon ottaen sitä ei tarvitse riskittää. Voit hakea aikaisintaan 3 kuukautta ennen matkaa ja tehdä suunnitelmasi vastaavasti. Kun haet viisumia Romaniaan tai Schengen-maihin viimeisen viiden vuoden ajan ja saat hyväksynnän, voimme tehdä hakemuksen puolestasi ja voimme tehdä hakemuksen puolestasi ulkomaanoperaatioyksikössämme ja seurata passiasi. Lisätietoja osoitteessa "romanyakonsoloslugu.info"

 4. LE RELAIS IMPERIAL

  Ranska

  Hotelli Le Relais Impérial, gastronominen ravintola, Alpes-Maritime, Ranskan Riviera, Saint-Vallier-de-Thiey, kymmenen minuuttia maailman parfyymipääkaupungista Grassesta (Alpes-Maritime, Ranskan Riviera), puolen tunnin matkan päässä merestä ja kylpylaitoksista, historiallisessa kylässä, joka on rauhallinen ja kuuluisa ilmastostaan 730 metrin korkeudessa.

 5. HORIZON GUATEMAYA

  Guatemala

  Guatemala: Antigua, Atitlan, Rio Dulce, Livingston, Flores, Tikal, Ceibal, Aguateca, Yaxha, Quirigua jne. Olemme erikoistuneet omalaatuisten ja räätälöityjen matkojen järjestämiseen. Järjestämme teille toiveittenne, kiinnostuksenne ja elämäntapanne mukaisen kiertomatkan ja ehdotamme ainutlaatuista, omalaatuista ja epätavanomaista tutustumista maahan. Järjestämme auliisti unohtumattomat kiertomatkat pariskunnille, perheille tai kaveriporukoille.

 6. CHARMING HOUSES

  Ranska

  Charming Houses on erikoistunut jo yli 12 vuoden ajan loma-asuntojen vuokraamiseen Provencessa sekä myös hurmaavien luksusmökkien vuokraamiseen Megèvessa Savoiessa ja Haute Savoiessa. Valikoima tarkasti valittuja erittäin kauniita vuokrakohteita.

 7. LES DUNES SUITES

  Espanja

  Tervetuloa Les Dunes Suitesiin, ihanteellinen kohde merenrantahuoneistollenne Benidormin hiekkarannalla (Costa Blanca).

 8. Tallinn Guide Club MTÜ

  Eesti

  Opaspalvelut, kierrokset Tallinnan vanhassakaupungissa ja kaikkialla Virossa venäjän, englannin, ukrainan, puolan, saksan ja ranskan kielellä.

 1. HELSINKI CITYRIDE

  Suomi

  HELSINKI CITYRIDE, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tallinncityride, oslocityride, stockholmcityride. Sen sijainti on Helsinki, Suomi.

 2. CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES

  Ranska

  CAMPING YELLOH! VILLAGE LES ILES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lomatalot, matkailupalvelut, Hosting-palvelu, polkupyörien vuokraus. Sen sijainti on Hudimesnil, Ranska.

 3. ABOVE AND BELOW ADVENTURES

  Jordan

  ABOVE AND BELOW ADVENTURES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkanjärjestäjät, Matkanjärjestäjät, ryhmämatkojen järjestäminen, matkanjärjestäjät - lomamatkat, opastettu vierailu. Sen sijainti on Aqaba, Jordan.

 4. HOTEL PARASKEVAS

  Kreikka

  HOTEL PARASKEVAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkailu ja turismi, Matkailu ja turismi. Sen sijainti on Arkadia, Peloponnese, Kreikka.

 5. TOPERU

  Hollanti

  TOPERU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla matkatoimisto, matka. Sen sijainti on Zeist, Hollanti.

 6. EUROFAMILY

  Venäjä

  EUROFAMILY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkanjärjestäjät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkatoimistot, Matkustus - avustus, Matkailu ja turismi, Matkatoimistot, Matkustus - avustus, Matkailu ja turismi, Lentokenttäkuljetus. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 7. SENS INVERSE ÉCOTOURISME

  Belgia

  SENS INVERSE ÉCOTOURISME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Sen sijainti on Louvain La Neuve, Belgia.

 8. LOTUS VOYAGER GROUP

  Unkari

  LOTUS VOYAGER GROUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ryhmämatkojen järjestäminen, kulttuuritapahtumapalvelu, liikematka. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 9. TOLASUDOLSA DI BERTOLI VALERIA

  Italia

  TOLASUDOLSA DI BERTOLI VALERIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla touristien vastaanotto, maastopyöräilyreitit, huoneiden vuokraus, kotiruoka. Sen sijainti on Compiano, Italia.

 10. LANDSCAPE TOURS

  Italia

  LANDSCAPE TOURS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakettimatkat, reittisuunnittelu. Sen sijainti on Prato, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Matkailu ja turismi - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

21 492 Yritykset

Maa