• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • matot- itämaiset

Tulokset hakusanalle

Matot- itämaiset - Tuonti ja vienti

 1. LAMOS CARPET CO.

  Turkki

  Verified by europages badge

  LAMOS CARPET CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, koneellisesti valmistetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Matot, itämaiset, Sukat, Langat, Vauvanvaatteet, Neliönmuotoiset matot, afgaanimatto, kangastapettityöt, mattojen tuonti ja vienti. Sen sijainti on Sehitkamil / Gaziantep, Turkki.

 2. BERSANETTI GIOVANNI TAPPETI

  Italia

  BERSANETTI GIOVANNI TAPPETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mattopesu, vanhat matot, tilausmatot, vanhan maton restaurointi. Sen sijainti on Padova, Italia.

 3. NETTOYAGE RESTAURATION TAPIS NICE CANNES

  Ranska

  NETTOYAGE RESTAURATION TAPIS NICE CANNES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taide-esineiden kunnostus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Matot, itämaiset, maton korjaus, vanhan maton restaurointi, mattojen osto ja myynti. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 4. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turkki

  SOFT HALI ÜRETIMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, koneellisesti valmistetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, itämaiset, koristematto, Matot, käsintehdyt, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. L'ARTISAN DU TAPIS

  Ranska

  L'ARTISAN DU TAPIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RS COLLECTIONS

  Belgia

  RS COLLECTIONS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mattojen tuonti, laatumatot, matot mittatilauksesta. Sen sijainti on Blégny, Belgia.

 2. TEPPICH REZAI

  Saksa

  TEPPICH REZAI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Matot, mattopesu, maton korjaus, Matot, itämaiset, Matot. Sen sijainti on Aschaffenburg, Saksa.

 3. PERSIAN ANTIQUE CARPET

  Iran

  PERSIAN ANTIQUE CARPET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Matot, koneellisesti valmistetut, Matot, itämaiset, mattojen tuonti ja vienti, Matot, koneellisesti valmistetut. Sen sijainti on Isfahan-Kashan, Iran.

 4. BAKHTIYAR

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BAKHTIYAR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Sen sijainti on Hampshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. GALERIE BOUCCARA - HORNBOSTEL & CIE SA

  Belgia

  GALERIE BOUCCARA - HORNBOSTEL & CIE SA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Sen sijainti on Ruxelles, Belgia.

 1. SERENIART

  Ranska

  SERENIART, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mattojen osto ja myynti, luistamattomien mattojen aluset, seinävaatteiden puhdistus, vanhan maton restaurointi. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. TAPIJTENLOODS

  Hollanti

  TAPIJTENLOODS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Matot, itämaiset, mattojen osto ja myynti. Sen sijainti on Broek Op Langedijk, Hollanti.

 1. ORIENTTEPPICHE REZAI

  Saksa

  ORIENTTEPPICHE REZAI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Matot, itämaiset, Matot, Matot, itämaiset, mattopesu, maton korjaus. Sen sijainti on Goldbach, Saksa.

 2. ANGEL CARPET

  Turkki

  ANGEL CARPET, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - tekstiilit ja vaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Matot, Matot, koneellisesti valmistetut, Matot, itämaiset, Matot, Matot, Matot, koneellisesti valmistetut, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 3. ZARINEH TAPPETI

  Italia

  ZARINEH TAPPETI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mattojen vuokraus, vanhan maton restaurointi, matot. Sen sijainti on Roma, Italia.

 4. WAHDAT TRADING GMBH

  Saksa

  WAHDAT TRADING GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla persialaiset matot, matot, silkki-, kelim, matot, käsinkudotut. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. ATELIER PERSAN

  Ranska

  ATELIER PERSAN, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vanhan maton restaurointi, mattojen osto ja myynti, mattojen pesu. Sen sijainti on Paris 6eme Arrondissement, Ranska.

 6. ELSEN AND SON

  Belgia

  ELSEN AND SON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, käsintehdyt, verhoilu mittatilaustyönä, laatumatot. Sen sijainti on Genval, Belgia.

 7. OOSTRO CARPETS

  Belgia

  OOSTRO CARPETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla itämaiset matot. Sen sijainti on Oostrozebeke, Belgia.

 8. ARTE DI TAPPETI

  Italia

  ARTE DI TAPPETI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mattopesu, maton korjaus, persialaiset matot. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. IMPERIAL PERZISCHE TAPIJTEN

  Belgia

  IMPERIAL PERZISCHE TAPIJTEN, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Siivouspalvelut, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Matot, itämaiset, Siivouspalvelut, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Sen sijainti on Maasmechelen, Belgia.

 2. MERS CARPET

  Turkki

  MERS CARPET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla arabialainen matto, turkkilaiset matot. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 3. KATZ GROUP

  Turkki

  KATZ GROUP, joka toimii toimialalla Kalusteet - ravintolat, baarit ja kahvilat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Multimedia - Internet- ja Intranet-palvelut, Kodinkalusteet, vuodesohvat, itämaiset matot, Multimedia - Internet- ja Intranet-palvelut, Kodinkalusteet. Sen sijainti on Inegöl, Turkki.

 4. LIZA IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkki

  LIZA IC VE DIS TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, koneellisesti valmistetut, Seinävaatteet, Matot, itämaiset, Matot, koneellisesti valmistetut, Seinävaatteet, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Baspinar/Gaziantep, Turkki.

 5. PERSIA&TAPPETI

  Italia

  PERSIA&TAPPETI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Sen sijainti on Milano, Italia.

 6. TRAME DI PERSIA SABER REZAZADEH ARDEBILI

  Italia

  TRAME DI PERSIA SABER REZAZADEH ARDEBILI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mattojen tuonti ja vienti, vanhan maton restaurointi, maton korjaus, verhoilutarvikkeet. Sen sijainti on Torino, Italia.

 7. NAJIB GALLERY - ANTIKE TEPPICHE, KELIMS, TEXTILE KUNST

  Saksa

  NAJIB GALLERY - ANTIKE TEPPICHE, KELIMS, TEXTILE KUNST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalustus - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, itämaiset, Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 8. ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI

  Turkki

  ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Matot, käsintehdyt, itämaiset matot, Matot, Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 9. MAG. MICHAEL DEDEYAN

  Itävalta

  MAG. MICHAEL DEDEYAN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, itämaiset, Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 10. IDEAL AUTOMOTIVE GMBH

  Saksa

  IDEAL AUTOMOTIVE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Burgebrach, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen