• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • matot- käsintehdyt

Tulokset hakusanalle

Matot- käsintehdyt - Tuonti ja vienti

 1. GUN GUS

  Namibia

  Verified by europages badge

  GUN GUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Sheep wool products, Sheep wool carpets, Production of carpets, Felt products, lasinaluset, Felt coasters, Felted wool slippers, tohvelit. Sen sijainti on Eros, Namibia.

 2. TAPPETI PERSONALIZZATI LUXURY MAT

  Italia

  TAPPETI PERSONALIZZATI LUXURY MAT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Nicolosi, Italia.

 3. KUATRO EMOTIONAL CARPETS

  Espanja

  KUATRO EMOTIONAL CARPETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, persialaiset matot, matot mittatilauksesta, Matot, tyynyt. Sen sijainti on Paterna-Valencia, Espanja.

 4. GRUNDSTOFF GMBH

  Saksa

  GRUNDSTOFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovilattiapinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Seinävaatteet, Matot, käsintehdyt, Kangassuunnittelu, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Seinävaatteet, Matot, käsintehdyt, Kangassuunnittelu. Sen sijainti on Dorsten, Saksa.

 5. ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA

  Portugali

  ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, kokolattiamatto, Matot, seinävaate. Sen sijainti on Esmoriz, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AMASYA KILIM

  Turkki

  AMASYA KILIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Amasya, Turkki.

 2. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turkki

  Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, koristematto, Seinävaatteet, tapetointipalvelu, nahkaverhoilu. Sen sijainti on Başakşehir, Turkki.

 3. SOFT HALI ÜRETIMI

  Turkki

  SOFT HALI ÜRETIMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, koneellisesti valmistetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, itämaiset, koristematto, Matot, käsintehdyt, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. VANHOUTTE CARPETS

  Belgia

  VANHOUTTE CARPETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Neliönmuotoiset matot, Matot, käsintehdyt, Neliönmuotoiset matot, liikkuvat matot. Sen sijainti on Waregem, Belgia.

 5. PERSIAN HOUSE

  Italia

  PERSIAN HOUSE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla villamatot, mattojen osto ja myynti, laatumatot. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. TAPIJTENLOODS

  Hollanti

  TAPIJTENLOODS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, Matot, itämaiset, mattojen osto ja myynti. Sen sijainti on Broek Op Langedijk, Hollanti.

 2. ARICARPETS

  Saksa

  ARICARPETS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. FARAHAN CARPET

  Iran

  FARAHAN CARPET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Arak, Iran.

 2. SEMPATI HALI

  Turkki

  SEMPATI HALI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Bagcilar / Istanbul, Turkki.

 3. ELSEN AND SON

  Belgia

  ELSEN AND SON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, itämaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, käsintehdyt, verhoilu mittatilaustyönä, laatumatot. Sen sijainti on Genval, Belgia.

 4. BIRCH CARPETS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BIRCH CARPETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kokolattiamatto, itsestään asettuvat kokolattiamattoneliöt. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. ÖZKUL CARPETS

  Turkki

  ÖZKUL CARPETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla matot. Sen sijainti on Manisa/demirci, Turkki.

 6. IL PROFESSORE DELLO ZERBINO

  Italia

  IL PROFESSORE DELLO ZERBINO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, koneellisesti valmistetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, kynnysmatot tilauksesta, kokolattiamatto, Matot, käsintehdyt, kynnysmatto. Sen sijainti on Marigliano, Italia.

 7. MEUBINEX

  Belgia

  MEUBINEX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, käsintehdyt, luistamattomien mattojen aluset, lastenmatot. Sen sijainti on Kuurne, Belgia.

 8. LIMITED EDITION

  Belgia

  LIMITED EDITION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laatumatot, kookosmatot, sisätilojen sisustussuunnittelu. Sen sijainti on Mouscron, Belgia.

 1. SHADDAI

  Espanja

  SHADDAI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 2. ASWAF MANSOUR

  Tunisia

  ASWAF MANSOUR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Villakankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, käsintehdyt, raakavilla. Sen sijainti on Monastir, Tunisia.

 3. YULIIASHOP

  Ukraina

  YULIIASHOP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Kelmentci, Ukraina.

 4. TEPPICHWELT GMBH

  Saksa

  TEPPICHWELT GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, käsintehdyt, Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Limburg, Saksa.

 5. ROGER VANDEN BERGHE

  Belgia

  ROGER VANDEN BERGHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Neliönmuotoiset matot, Matot, käsintehdyt, Neliönmuotoiset matot. Sen sijainti on Beveren-Leie, Belgia.

 6. ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI

  Turkki

  ARTEM RUG , AYPARS EV TEKSTILI HALI ITHALAT IHRACAT SANAYI LTD. STI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Matot, käsintehdyt, itämaiset matot, Matot, Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 7. AYT HALI LTD. ŞTI.

  Turkki

  AYT HALI LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla villainen kokolattiamatto, anatolialainen matto, antiikkimatot. Sen sijainti on Merkez / Isparta, Turkki.

 8. INNVIERTLER HAUSWEBEREI GERHARD VITZTHUM

  Itävalta

  INNVIERTLER HAUSWEBEREI GERHARD VITZTHUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, käsintehdyt, Huonekalukankaat, Seinävaatteet, Matot, Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Mattsee, Itävalta.

 9. GALERIJA TEPIHA D.O.O.

  Kroatia

  GALERIJA TEPIHA D.O.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, itämaiset, matot, käsinkudotut, laatumatot, Matot, itämaiset. Sen sijainti on Zagreb, Kroatia.

 10. LATIF INTERNATIONAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LATIF INTERNATIONAL LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen