• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • mehiläishoito ja silkinviljely

Tulokset hakusanalle

Mehiläishoito ja silkinviljely - Tuonti ja vienti

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Espanja

  Verified by europages badge

  The result of the work of Apícola Cuartero, three generations of a family business located on Mount Moncayo. With over 3, 000 hives, these honeys, produced one hundred percent in Spain, are obtained from the finest blossoms Spanish geography provides. Its twenty and more different products are produced naturally without pesticides used near the flowers, and following traditional processes, so each honey will be different, even within the same type. This is how Mieles del Tío Juan Cruz manages to deliver a honey that tastes like honey used to when it was purchased direct from a beekeeper. Here you will find all of Mieles del Tío Juan Cruz's products. They are available in large jars (940 g), small jars (470 g) and bottles of honey vinegar (250 ml). And every label is written in 5 languages: Spanish, English, French, German and Arabic.

 2. MAES HONEY SL

  Espanja

  Verified by europages badge

  MAES HONEY SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hunaja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Dieetti- ja luomuruoat, Ruokavalio - elintarvikkeet, Mehiläishoito ja silkinviljely, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, elintarvikehunaja, Dieetti- ja luomuruoat, Ruokavalio - elintarvikkeet, mehiläishunaja, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Aldeatejada-Salamanca, Espanja.

 3. EUROMIEL

  Espanja

  Verified by europages badge

  EUROMIEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hunaja, siitepöly, yellow pollen, Hunaja, kuiva siitepöly, tuore pakastettu siitepöly, metsähunaja, appelsiinihunaja, auringonkukkahunaja. Sen sijainti on Mérida-Badajoz, Espanja.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Espanja

  Verified by europages badge

  SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hunaja, Mehiläisvaha, siitepöly, vaha, Hunaja, Mehiläisvaha, sale of honey, sale of wax, sale of pollen. Sen sijainti on Pinofranqueado-Cáceres, Espanja.

 5. COOP MELISSA

  Italia

  Verified by europages badge

  COOP MELISSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläisten hoito - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mehiläishoito ja silkinviljely, Hunaja, mehiläistarha, savustimet, Mehiläishoito ja silkinviljely, mehiläistarha, Hunaja, hunajasäiliöt ruostumatonta terästä, mehiläistuotteet. Sen sijainti on Castelliri, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. APIS - MATERIALE APISTICO

  Italia

  Verified by europages badge

  APIS - MATERIALE APISTICO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mehiläisten hoito - koneet ja laitteet, kuningatarmehiläisten tuotanto, hive hardware, mehiläistarha, Mehiläisten hoito - koneet ja laitteet, savustimet, mehiläispesien tuotteet, mehiläispesien ruokinta-automaatit, hunajasekoittimet. Sen sijainti on Pombia, Italia.

 2. SAN PER

  Espanja

  SAN PER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Käsineet, savuttimien vuokraus, työasut, Työ- ja suojavaatteet, Käsineet. Sen sijainti on Villares De La Reina-Salamanca, Espanja.

 3. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Ranska

  GAEC FAMILLE LASBLEIZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Beaucaire, Ranska.

 4. PROVENCE APICULTURE

  Ranska

  PROVENCE APICULTURE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hunajalingot, mehiläistenhoito. Sen sijainti on Gémenos, Ranska.

 5. KELES BAL VE KAYISI

  Turkki

  KELES BAL VE KAYISI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mehiläishunaja, luonnollinen ravinto, kuivatut aprikoosit. Sen sijainti on Malatya, Turkki.

 1. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Espanja

  LA ABEJA PRODIGIOSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Landete (cuenca), Espanja.

 2. PCHELOMAG.COM.UA

  Ukraina

  PCHELOMAG.COM.UA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 1. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Kreikka

  MELOSTAGMA - HONEY DROP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mehiläisvaha, mehiläishunaja, Mehiläisvaha, kastanjahunaja. Sen sijainti on Skalokhori, Lesvos, Kreikka.

 2. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Saksa

  IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hunaja, Hunaja, mille fleurs -hunaja. Sen sijainti on Faßberg, Saksa.

 3. AIMERIT S.L.

  Espanja

  AIMERIT S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Soller, Espanja.

 4. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläisten hoito - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hunaja, Mehiläisvaha, Kynttilät, Mehiläishoito ja silkinviljely, Hunaja, Mehiläisvaha, Kynttilät, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Liberec, Tsekin tasavalta.

 5. LACOURCELLE BENOIT

  Ranska

  LACOURCELLE BENOIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mehiläisvaha, kittivaha, siitepöly, hunaja, Mehiläisvaha. Sen sijainti on Chaumeil, Ranska.

 6. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Italia

  GAPCHEMICALITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla biologiset ravinteet, biologiset lannoitteet. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 7. API-SPAIN EXPORT

  Espanja

  API-SPAIN EXPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hunaja ja kittivaha, tyypilliset hunajat, mehiläistuotteet, siitepöly. Sen sijainti on Puertollano, Espanja.

 8. APICOLTURA BONETTI

  Italia

  APICOLTURA BONETTI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mehiläistenhoito, hunaja, kuningatarhyytelö. Sen sijainti on Torre Pallavicina, Italia.

 1. BEEBIO PORTUGAL

  Portugali

  BEEBIO PORTUGAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 2. MONDO APE SRLS

  Italia

  MONDO APE SRLS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mehiläistenhoito. Sen sijainti on Viano, Italia.

 3. SUN FLOWER

  Ukraina

  SUN FLOWER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hunaja ja kittivaha. Sen sijainti on Pavlograd, Ukraina.

 4. ETS NEVIERE

  Ranska

  ETS NEVIERE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläisten hoito - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hunaja, Mehiläishoito ja silkinviljely, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kosmetiikka, Hunaja, Mehiläishoito ja silkinviljely, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kosmetiikka. Sen sijainti on Valensole, Ranska.

 5. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Espanja

  MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hunaja, siitepöly, kuningatarhyytelö, Mehiläisvaha. Sen sijainti on Monserrat - Valencia, Espanja.

 6. STALE MATERIALE APISTICO

  Italia

  STALE MATERIALE APISTICO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Luserna San Giovanni, Italia.

 7. MEDOVIK

  Ukraina

  MEDOVIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 8. SOLTALECRIM, LDA

  Portugali

  SOLTALECRIM, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hunaja, Hunaja. Sen sijainti on Vila De Frades, Portugali.

 9. L'ABEILLE DE LA FONDATION

  Ranska

  L'ABEILLE DE LA FONDATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 10. HERRAJES APICULTURA

  Espanja

  HERRAJES APICULTURA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Alboraya, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen