• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • meisto - terästen ja metallien

Tulokset hakusanalle

Meisto - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

 1. BOSPORAS

  Turkki

  Verified by europages badge

  Introducing Bosporas Machinery, a leading name in metal processing. Established in 2006 in Turkey, with over 20 years of unrivaled expertise. Our relentless pursuit of innovation and unwavering commitment to quality propel us to deliver engineering design solutions customized to your precise requirements. We offer full technical support to ensure peak machinery performance. Whether you use steel coils or sheet metals, we provide tailored solutions for optimized manufacturing processes. Our extensive product portfolio includes: •Cut to Length Lines •Slitting Lines •Roll Form Lines •Decoiler Machines •Recoiler Machines •Straightener Machines •Leveler Machines •Feeder Machines •Servo Feeder Straighteners •Shear Machines •Press Machines Crafted with precision engineering and renowned for their reliability, our machines guarantee unmatched efficiency and consistency in your metal processing endeavors. With our dedicated R&D team, we continually enhance our products for top-tier performance and durability. Our expertise covers various metal materials like steel, aluminum, and brass, meeting diverse industry needs. Certified with EU CE documentation, our machines adhere to European standards, ensuring excellence and safety. With a track record in North America, we surpass global quality benchmarks. Partner with Bosporas Machinery to leverage over two decades of industry-leading expertise. Elevate your metal processing operations – contact us today for more information!

 2. METALPRESS S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  METALPRESS S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien kylmävalu, dished heads, metallien meisto, tank heads, teräsvalu, carbon steel heads, muottien valmistus, flanged heads, levyjen leikkaus ja puristemuovaus. Sen sijainti on San Giovanni Lupatoto, Italia.

 3. STM SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  STM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavalu, sähköeroosio, gear moulding, Kuumavalu, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, flat coat moulding. Sen sijainti on Maniago, Italia.

 4. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on St. Pölten, Itävalta.

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, Terästen ja metallien jalostus, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Meisto - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Stanssatut tarkkuusosat, Meistotyökappaleet, Precision stamping parts, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Olpe, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Wutöschingen, Saksa.

 2. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Neustadt, Saksa.

 3. PROFIPACK S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  PROFIPACK S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevy - meisto, Meistokonetyökalut, Pakkausten leimauskoneet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Tulostuspaperi, 3D-tulostimet, postimerkinmuotoinen leikkaus, metallileimasimet, leikkauskoneen rei’itysmatriisi. Sen sijainti on Brno, Tsekin tasavalta.

 4. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Saksa

  Verified by europages badge

  ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Plettenberg, Saksa.

 5. VARESINA STAMPI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  VARESINA STAMPI SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsvalu, hot steel pressing, kuumavalu, metallien muovaus, rautavalu, metalliseosten valu, puristus, metallien kylmävalu, valssattujen holkkien puristus. Sen sijainti on Sumirago, Italia.

 1. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  O.L.M.E.C. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muokkaus - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Meisto - terästen ja metallien, Muotit ja mallit, Leikkaus - terästen ja metallien, levyjen leikkaus ja puristemuovaus, manufacture of shearing irons, lämpömuovausmuotit, Muokkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Grassobbio, Italia.

 2. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsvalu, FLANGES, kuumataonta, CONNECTORS, takorautatarvikkeet, joints for building, metallien muovaus. Sen sijainti on Erba, Italia.

 1. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Wies, Itävalta.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kiina

  Verified by europages badge

  DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevy - meisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Hitsaus - terästen ja metallien, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Teolliset metallilevytyöt, Meisto - terästen ja metallien, metallien leikkaus, levyt, Die stamping, Deep drawn stamping. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 3. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Moottoriurheilu, tarvikkeet ja varusteet, Galvanointi - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, Sinkkigalvanointi, Moottoriurheilu, tarvikkeet ja varusteet, Galvanointi - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, Autoteollisuus. Sen sijainti on Stari Trg Pri Ložu, Slovenia.

 4. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Saksa

  Verified by europages badge

  PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 5. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityöt, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla PIENET METALLIOSAT, Meisto - terästen ja metallien, kuulaventtiili, turvahanat ja -venttiilit syttyviä nesteitä varten, PIENET METALLIOSAT, hydrauliventtiilit, Meisto - terästen ja metallien, mekaaniset, pneumaattiset ja hydrauliset laitteet, hanat. Sen sijainti on Sarezzo, Italia.

 6. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  EXTRA FORGE D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Alumiini ja alumiinilejeeringit, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Kupari ja kuparilejeeringit, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Messinki, Terästen ja metallien lämpökäsittely, Teräkset ja metallit - koneistus, Valmistuotteet, Alumiini ja alumiinilejeeringit. Sen sijainti on Maribor, Slovenia.

 7. MERONI FRATELLI

  Italia

  Verified by europages badge

  MERONI FRATELLI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hitsaus, Metal milling, FRESA, metallien leikkaus, metallien kylmävalu, metallien leikkaustyöt, metallien muovaus, levyjen leikkaus ja puristemuovaus, metallien meisto. Sen sijainti on Dolzago, Italia.

 8. TALLERES ALTOMAR

  Espanja

  Talleres Altomar, C.B. -yritys valmistaa metalliosia seuraaviin tarkoituksiin : hissit, autot, metalliosat rulliin, palosammuttimet. Metallirungot lamppuihin ja hehkulamppuihin. Työpajamme on erikoistunut kaikenlaisiin metallin meistotöihin digitaalisesti ohjattavilla leikkauspuristimilla, kaavauskoneilla, syvään meistävillä koneilla jne. Suuri kokemuksemme toimialalta ja ryhmämme asiantuntemus ovat käyntikorttimme.

 1. LAMIPRESS S.R.L.

  Italia

  LAMIPRESS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muokkaus - terästen ja metallien, levyjen leikkaus ja puristemuovaus, Muokkaus - terästen ja metallien, metallien valumuottien suunnittelu, kylmäpuristus. Sen sijainti on Monte San Pietro, Italia.

 2. ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L.

  Espanja

  ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat, Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat, Muotit autonvalmistusteollisuutta varten, outsourcing. Sen sijainti on Zamudio, Espanja.

 3. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, Meisto - terästen ja metallien, Koneet, tilaustyönä valmistetut, 3D-laserleikkaus tilaustyönä, Rakennelmat metalli- ja koneteollisuutta varten. Sen sijainti on Hettstedt, Saksa.

 4. SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Gongming Town,china, Kiina.

 5. MOJ S.A. KUZNIA OSOWIEC

  Puola

  MOJ S.A. KUZNIA OSOWIEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, rautatehtaat, taonta, Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Osowiec, Puola.

 6. FORVASA

  Espanja

  FORVASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taotut teräsosat, Muottitaotut osat teollisuuskäyttöön, metallien taonta, piirustusten mukaan taotut kappaleet. Sen sijainti on Bedia (vizcaya), Espanja.

 7. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  Kiina

  WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Danyang, Kiina.

 8. SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD

  Kiina

  SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Cangzhou, Kiina.

 9. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kiina

  NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin suulakepuristus, rautatehtaat, Painevalu, Kumin ja muovin suulakepuristus, alumiinin painevalu. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 10. IMORTAS A.S.

  Turkki

  IMORTAS A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, Kiilat ja tiivistelevyt, säätö, Meisto - terästen ja metallien, Kiilat ja tiivistelevyt, säätö. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Meisto - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

11 425 Yritykset