• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • merellä rakentaminen

Tulokset hakusanalle

Merellä rakentaminen - Tuonti ja vienti

 1. SNC-LAVALIN

  Ranska

  SNC-LAVALIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet, teollisuustekniikka, Merellä rakentaminen, Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet. Sen sijainti on Ivry Sur Seine, Ranska.

 2. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgia

  SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen, offshore-työt. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 3. HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE

  Belgia

  HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, tuulivoimalaitteet. Sen sijainti on Geel, Belgia.

 4. SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Belgia

  SMULDERS PROJECTS BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla offshore-rakenteiden suunnittelu, tuulivoimalaitteet. Sen sijainti on Hoboken, Belgia.

 5. MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V.

  Hollanti

  MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Merellä rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Barendrecht, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL

  Espanja

  VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Santa Cruz De Tenerife, Espanja.

 2. INST- BOUW BV

  Belgia

  INST- BOUW BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöpumppujen ilmastointilaitteet. Sen sijainti on Roeselare, Belgia.

 3. DOF ASA

  Norja

  DOF ASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Storebö, Norja.

 4. CAN (OFFSHORE) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CAN (OFFSHORE) LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. XSPLATFORMS

  Filippiinit

  XSPLATFORMS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lavastustaidelaboratorio. Sen sijainti on Makati City, Filippiinit.

 1. SVEISEMEKANIKK AS

  Norja

  SVEISEMEKANIKK AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Stokke, Norja.

 2. BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Carlisle, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. REFORMAS & DECORACIONES VJK

  Espanja

  REFORMAS & DECORACIONES VJK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Parla, Espanja.

 2. JAAKKO POYRY NORGE AS

  Norja

  JAAKKO POYRY NORGE AS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, Merellä rakentaminen, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Sen sijainti on Sarpsborg, Norja.

 3. HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD

  Kiina

  HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on changsha, Kiina.

 4. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

  Hollanti

  ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Den Helder, Hollanti.

 5. GREIG ENGINEERING LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GREIG ENGINEERING LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. GOLDEN STAR

  Libya

  GOLDEN STAR, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on tripoli, Libya.

 7. SE DES ETS MONNEAU

  Ranska

  SE DES ETS MONNEAU, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Saint-Aubin-Du-Plain, Ranska.

 8. NAVALMARE SRL

  Italia

  NAVALMARE SRL, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Lerici (Sp), Italia.

 1. HOLBAEK BAADCENTER A/S

  Tanska

  HOLBAEK BAADCENTER A/S, on Jakelija, joka toimii toimialalla Moottoriveneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Holbaek, Tanska.

 2. SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V.

  Hollanti

  SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Zoetermeer, Hollanti.

 3. PRODECOR TEXTURE

  Espanja

  PRODECOR TEXTURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Huelva, Espanja.

 4. GLOBAL ASSOCIATES

  Intia

  GLOBAL ASSOCIATES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Kolkata, Intia.

 5. TRELLEBORG OCP LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TRELLEBORG OCP LTD, joka toimii toimialalla Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Tewkesbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. CORPRO SYSTEMS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CORPRO SYSTEMS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SIGURD SORUM AS

  Norja

  SIGURD SORUM AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen. Sen sijainti on Sandvika, Norja.

 8. LEIRVIK MODULE TECHNOLOGY AS

  Norja

 9. LINJEBYGG OFFSHORE AS

  Norja

 10. UKRBURVOD OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Ukraina

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen