• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • meri-- satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat

Tulokset hakusanalle

Meri-- satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat - Tuonti ja vienti

 1. SUB SEA SERVICES SNC DI DE GIOVANNI STEFANO & RUGGERI RICCARDO

  Italia

  Verified by europages badge

  SUB SEA SERVICES SNC DI DE GIOVANNI STEFANO & RUGGERI RICCARDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenalaiset purkutyöt, shipwreck recovery, merenalaiset työt, DIVERS, merenalaiset hitsaus- ja leikkaustyöt, offshore underwater works, hylkyjen nosto, ruoppaukset, meriin, jokiin ja järviin liittyvät työt. Sen sijainti on Civitavecchia, Italia.

 2. PONTONA HERMANOS ROMERO JEREZ

  Espanja

  Verified by europages badge

  PONTONA HERMANOS ROMERO JEREZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla BARGES, barge hire, motorised platform rental, motorised barges with onboard crew, rental of motorised barges with sailing crew, ruoppaukset, mooring services. Sen sijainti on Jerez De La Frontera-Cádiz, Espanja.

 3. HERBOSCH KIERE

  Belgia

  HERBOSCH KIERE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siivous, teollisuus, Terästelineet, Siivous, teollisuus, Terästelineet, maa-alueiden ohjaus julkisia töitä varten, teollinen pesu. Sen sijainti on Kallo, Belgia.

 4. IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS

  Italia

  IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla merenalainen kuvauspalvelu, merenalaiset hitsaus- ja leikkaustyöt, merenalaiset perustukset, merenalaiset työt. Sen sijainti on Conegliano, Italia.

 5. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Kreikka

  PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SIEMON'S TAUCHSERVICE INH. GERT SIEMON

  Saksa

  SIEMON'S TAUCHSERVICE INH. GERT SIEMON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla topografinen reliefi, kairaus, hylkyjen nosto, Teräksiset vesirakenteet. Sen sijainti on Trier, Saksa.

 2. AQUATRAV LOCATION

  Ranska

  AQUATRAV LOCATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruoppaukset. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 3. ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS

  Belgia

  ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset ja ylläpito, laivojen, merenalaiset työt, potkuri, laivojen kunnossapito. Sen sijainti on Temse, Belgia.

 4. UWS BALTIC OÜ

  Eesti

  UWS BALTIC OÜ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Laivojen ylläpito ja korjaukset, merenalaiset hitsaus- ja leikkaustyöt. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 5. ECOLMARE GARGANO SRL - PONTONI - RIMORCHIATORI

  Italia

  ECOLMARE GARGANO SRL - PONTONI - RIMORCHIATORI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hinaajien vuokraus, hinauspalvelut rahtilaivoja varten. Sen sijainti on Manfredonia, Italia.

 1. ATLANTIDA CLEANING & REPAIRS IN WATER

  Espanja

  ATLANTIDA CLEANING & REPAIRS IN WATER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Algeciras, Espanja.

 2. VAN HUELE GEBROEDERS

  Belgia

  VAN HUELE GEBROEDERS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Tienrakennus - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Tienrakennus - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat. Sen sijainti on Oostende, Belgia.

 1. SAIPEM SA

  Ranska

  SAIPEM SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla merisatamalaiturien rakentaminen, teollisuustekniikka, laivatekniikka. Sen sijainti on Montigny Le Bretonneux, Ranska.

 2. SEMTEC

  Ranska

  SEMTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, maan- ja ympäristönparannus, neuvonta - merenalaiset työt. Sen sijainti on Noyal Chatillon/seiche, Ranska.

 3. AQUA-VRIJSEN

  Belgia

  AQUA-VRIJSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Houthalen-Helchteren, Belgia.

 4. GENTIL TSM

  Ranska

  GENTIL TSM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla meriin, jokiin ja järviin liittyvät työt, merenalaiset rakennustyöt, merenalaiset perustukset, vedenalaiset purkutyöt. Sen sijainti on La Teste De Busch, Ranska.

 5. INGEMAR SRL

  Italia

  INGEMAR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla satamalaiturit, kelluvat maihinnoususillat. Sen sijainti on Casale Sul Sile, Italia.

 6. BVBA DB DIVING

  Belgia

  BVBA DB DIVING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Geraardsbergen, Belgia.

 7. PSOMAKARA AGENCY SERVICES

  Kreikka

  PSOMAKARA AGENCY SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 8. RAINBIRD

  Belgia

  RAINBIRD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, vedenkäsittelyjärjestelmät, Märkä- ja kuivaimurit . Sen sijainti on Zonhoven, Belgia.

 1. ZWT WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Saksa

  ZWT WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Bayreuth, Saksa.

 2. TECHNIQUE ETUDE TRAVAUX INTERVENTION SUBAQUATIQUE

  Ranska

  TECHNIQUE ETUDE TRAVAUX INTERVENTION SUBAQUATIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkiset työt, merenalaiset työt, Vedenalaiset työt, Julkiset työt, meriin, jokiin ja järviin liittyvät työt. Sen sijainti on Belleville Sur Vie, Ranska.

 3. SUBWORK

  Italia

  SUBWORK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla satamien, jokien ja kanavien ruoppaus. Sen sijainti on Pergine Valsugana, Italia.

 4. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Kreikka

  BEVALDIA DIVING SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 5. ACOTEC

  Belgia

  ACOTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakat, lakat, tietyöt. Sen sijainti on Erembodegem, Belgia.

 6. TRAVAUX SOUS MARINS BRETAGNE

  Ranska

  TRAVAUX SOUS MARINS BRETAGNE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Saint Malo, Ranska.

 7. CARPENTIER

  Belgia

  CARPENTIER, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puiden karsinta ja kaato, maataloustyöt, Puiden karsinta ja kaato, vesialueiden rakennustyömaat. Sen sijainti on Eksaarde (lokeren), Belgia.

 8. BUYTAERT

  Belgia

  BUYTAERT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoppausurakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, Ruoppausurakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, kaivaukset rakennusta varten, viemäreiden ja viemäriverkosteojen asentaminen. Sen sijainti on Kruibeke, Belgia.

 9. D.E.C.O.

  Belgia

  D.E.C.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesileikkaus, ruoppaukset, hinaaja. Sen sijainti on Brugge, Belgia.

 10. ARKEOCEAN

  Ranska

  ARKEOCEAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Aspremont, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen