• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys

Tulokset hakusanalle

Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys - Tuonti ja vienti

 1. ALPHABET STAND SERVICE

  Ranska

  Verified by europages badge

  ALPHABET STAND SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Yritysmessut, Näyttelykojut, Yritysmessut, video ammattilaisten näyttelyihin, näyttelyosastojen suunnittelu. Sen sijainti on La Farlède, Ranska.

 2. COM2COM

  Belgia

  Verified by europages badge

  COM2COM, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Näyttelykojut, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messu- ja esittelyständit, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Kapelle-Op-Den-Bos, Belgia.

 3. STIK & CO

  Ranska

  Verified by europages badge

  STIK & CO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelykojut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messu- ja esittelyständit, arkkitehdit. Sen sijainti on Courbevoie, Ranska.

 4. LTM LICHT- TON- MEDIENTECHNIK INH. JÜRGEN SCHERLE

  Saksa

  Verified by europages badge

  LTM LICHT- TON- MEDIENTECHNIK INH. JÜRGEN SCHERLE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on Remchingen, Saksa.

 5. STANTECH

  Belgia

  Verified by europages badge

  STANTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiiniprofiilit, näyttelyosastojen suunnittelu. Sen sijainti on Verviers, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FREE SERVICE S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  FREE SERVICE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ständikalusteet, stand assembly, muotinäytösten pystytystyöt, stand hire, näyttelyosastojen suunnittelu, trade fair setting-up, yksilöllinen kalustus, showy stands, konserttilavojen kunnostus. Sen sijainti on Sacile, Italia.

 2. MATTDESIGN

  Portugali

  MATTDESIGN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, liiketilojen kalustus, Näyttelykojut, mainoskirjeet. Sen sijainti on São Domingos De Rana, Portugali.

 3. IN FIERI SRL

  Italia

  IN FIERI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, messuosastojen kalustus, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, lasikaappi- ja ständikalusteiden vuokraus. Sen sijainti on Torino, Italia.

 4. GALLIOTTA DESIGN LDA

  Portugali

  GALLIOTTA DESIGN LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näyttelyständi, Suunnittelu, mainos-, näyttelyständien pystytys. Sen sijainti on Trofa, Portugali.

 5. NEOSYSTEM

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NEOSYSTEM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Näyttelykojut, lavat tapahtumia ja kongresseja varten, suunnittelu baareille. Sen sijainti on Watford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SOLUTION EXPOSITION

  Ranska

  SOLUTION EXPOSITION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näyttelyständi, siirrettävä ständi, näyttelyosastojen kunnostus, näyttelytilojen kalustaminen. Sen sijainti on Montpellier Cedex 3, Ranska.

 2. GM PRODUCTIONS

  Belgia

  GM PRODUCTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Näyttelykojut, ständien kokoonpano, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, kukkarot, Näyttelykojut. Sen sijainti on Roeselare, Belgia.

 1. BRILHA EMPRESA DE IDEIAS LDA

  Portugali

  BRILHA EMPRESA DE IDEIAS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on Oeiras, Portugali.

 2. BAÑULS CARPINTEROS

  Espanja

  BAÑULS CARPINTEROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla osastot, ständien kokoonpano, näyttelyosastojen kunnostus. Sen sijainti on Moncada-Valencia, Espanja.

 3. QUADRO MESSEBAU & DESIGN GMBH

  Saksa

  QUADRO MESSEBAU & DESIGN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisätilojen viimeistely, markkina-, messu- ja näyttelyrakennusten rakentaminen, metrologiapalvelut, näyttelyosastojen kunnostus. Sen sijainti on Kelkheim, Saksa.

 4. EGOVISION GMBH

  Saksa

  EGOVISION GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Markkinointistrategia-asiantuntijat, Näyttelykojut, Markkinointistrategia-asiantuntijat, Näyttelykojut, tapahtumien hallinnointi. Sen sijainti on Lohmar, Saksa.

 5. STANDEXPO

  Portugali

  STANDEXPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, näyttelyständien pystytys, vitriinien vuokraus messuja ja näyttelyitä varten, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on São Romão De Neiva, Portugali.

 6. EURL THIERRY PUPIER

  Ranska

  EURL THIERRY PUPIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Messu- ja näyttelykalusteet, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, esivalmistetut näyttelyständit, Messu- ja näyttelykalusteet. Sen sijainti on Pomeys, Ranska.

 7. ITA.PRO.SRL

  Italia

  ITA.PRO.SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalusteet messuja, näyttelyjä ja kongresseja varten, messupalvelut ja -järjestelyt. Sen sijainti on Roma, Italia.

 8. INTERFIERE SRL

  Italia

  INTERFIERE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Ständikalusteet, varusteet messuja ja ständejä varten, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on Moncalieri, Italia.

 1. IMA INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  IMA INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmoitusten kiinnitys, huonekalut, puusepäntyöt, 3-D-suunnitelmat. Sen sijainti on Aßlar, Saksa.

 2. VISSUAL EVENTS

  Espanja

  VISSUAL EVENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Näyttelykojut, näyttelyständien pystytys. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. EXPO INTERNATIONAL DI DAMASO DAVIDE

  Italia

  EXPO INTERNATIONAL DI DAMASO DAVIDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Näyttelykojut, täydelliset ständit, messupalvelut ja -järjestelyt, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Näyttelykojut. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 4. DESIGN-R

  Ranska

  DESIGN-R, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muunneltava näyttelyosasto. Sen sijainti on Versailles, Ranska.

 5. SWS PRINTING SRL

  Italia

  SWS PRINTING SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainostelineet, näyttelyosastojen kunnostus, siirrettävä ständi. Sen sijainti on Rovato, Italia.

 6. STYL METAL

  Ranska

  STYL METAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on Sartrouville, Ranska.

 7. ARTEK STANDS I ESPACIOS QUE COMUNICAN

  Espanja

  ARTEK STANDS I ESPACIOS QUE COMUNICAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla virtuaalitodellisuus, tapahtumaviestintään erikoistunut toimisto. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 8. RAPPENGLITZ MESSEBAU, MIETMÖBEL & MARKENBAU

  Saksa

  RAPPENGLITZ MESSEBAU, MIETMÖBEL & MARKENBAU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on Maisach, Saksa.

 9. PIXIS - DIGITAL PRINTING & DISPLAYS

  Belgia

  PIXIS - DIGITAL PRINTING & DISPLAYS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julisteet ja mainostuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Näyttelyiden näytekaapit, Näyttelykojut, Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Näyttelyiden näytekaapit. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 10. METRIKA DIZAYN

  Turkki

  METRIKA DIZAYN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulostus - digitaalinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, digipainettavat etiketit, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, digitaalinen tulostus, suuret koot. Sen sijainti on Esenler, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen