• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • messut- näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut

Tulokset hakusanalle

Messut- näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut - Tuonti ja vienti

 1. COM2COM

  Belgia

  Verified by europages badge

  COM2COM, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Näyttelykojut, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messu- ja esittelyständit, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Kapelle-Op-Den-Bos, Belgia.

 2. EXPOPOLIS

  Belgia

  ExpoPolis on tietotekniikkapalveluja tarjoava ja tietotekniikkaa kehittävä yritys, joka on erikoistunut sellaisten ohjelmistojen luomiseen, joita tarvitaan virtuaalisten näyttelyiden ammattimaiseen järjestämiseen. Yritys hyödyntää 2D- ja 3D-teknologiaa. JobExpoPolis: ExpoPolis on kehittänyt ohjelmiston, joka soveltuu erityisesti työpaikkanäyttelyiden järjestämiseen verkossa. FairExpoPolis: tämän ohjelmiston avulla voidaan järjestää kaikenlaisia näyttelyitä verkossa. Tämä on fyysisten näyttelyiden lisätyökalu, johon voidaan lisätä työmoduuli.

 3. AMR ANAGRAMAS METÁLICOS

  Espanja

  Yritys AMR on perustettu vuonna 1991, joka oli erikoistunut kaluste- ja verhoilualoille tarkoitettujen metallisten merkkien, logojen ja anagrammien valmistukseen. Tutustu hartsilla viimeisteltyihin tuotteisiimme, etsausvalmisteisiin tuotteisiimme tai kankaasta tai kumista valmistettaviin spectrum-etiketteihin.

 4. B2LUX

  Belgia

  Liiketoimintamessut Grande Régionin alueella. Kun osallistut b2lux-messuihin, saat mahdollisuuden seuraaviin: voit kehittää suoria asiakassuhteita, tutustua alihankintatarjontaan ja tavata suuria yrityksiä, joilla on alihankintatarpeita, voit hyödyntää järjestetyt ja suunnittelut kasvokkaiset tapaamiset (business matchmaking -työkalun kautta). b2lux-messut on Kauppakamarin ja Belgian Luxembourgin sekä kuntien välisen IDELUX: in ja Wallonie Expon (WEX) kehittämä tapahtuma.

 5. IN FIERI SRL

  Italia

  IN FIERI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, messuosastojen kalustus, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, lasikaappi- ja ständikalusteiden vuokraus. Sen sijainti on Torino, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. O.MIND CREATIVES

  Kreikka

  O.MIND CREATIVES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Erikoisjulkaisut - julkaisu, Yritysmessut, Mainosjulkaisu - suunnittelu ja tuotanto, mainonta, Erikoisjulkaisut - julkaisu, Yritysmessut, Mainosjulkaisu - suunnittelu ja tuotanto. Sen sijainti on Nea Smyrni, Kreikka.

 2. EUROTRADE FAIR

  Hollanti

  EUROTRADE FAIR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen kauppa, tuotesarjan viimeiset vaatekappaleet. Sen sijainti on Leeuwarden, Hollanti.

 3. RAPPICH SYSTEMBAU GMBH & CO KG

  Saksa

  RAPPICH SYSTEMBAU GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Myyntipaikka - messut ja näyttelyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Mainostoimistot, Näyttelykojut, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Mainostoimistot, näyttelyosastojen kunnostus, Näyttelykojut. Sen sijainti on Callenberg, Saksa.

 4. SALZBURG CONVENTION BUREAU

  Itävalta

  SALZBURG CONVENTION BUREAU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 5. EURL THIERRY PUPIER

  Ranska

  EURL THIERRY PUPIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Messu- ja näyttelykalusteet, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, esivalmistetut näyttelyständit, Messu- ja näyttelykalusteet. Sen sijainti on Pomeys, Ranska.

 1. STUDIO154 S.N.C.

  Italia

  STUDIO154 S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Valokuvat - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mallitoimistoja, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Mallitoimistoja, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Roma, Italia.

 2. ACCORT

  Belgia

  ACCORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritystapahtumien järjestäminen. Sen sijainti on Loncin, Belgia.

 1. COSMETIC 360

  Ranska

  COSMETIC 360, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Chartres, Ranska.

 2. RGBAV AUDIOVISUALES S.L.

  Espanja

  RGBAV AUDIOVISUALES S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Audiovisuaali - tuotteet ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, yleisötapahtumien järjestämisneuvonta, kokousten järjestäminen, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 3. EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO

  Portugali

  EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ammattiliitot, ammattiyhdistykset ja etujärjestöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, messu- ja näyttelypalvelu, palvelut messujen, näyttelyjen ja kongressien järjestämistä varten. Sen sijainti on Matosinhos, Portugali.

 4. PACK EXPO

  Romania

  PACK EXPO, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysmessut, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Näyttelyt - järjestäminen, Yritysmessut, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 5. SAEZ DECOM S.L.

  Espanja

  SAEZ DECOM S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät kankaat teknistä ja teollisuuskäyttöä varten. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 6. STUDIO GRAPHIQUE DELPHINE LAHALLE

  Ranska

  STUDIO GRAPHIQUE DELPHINE LAHALLE, joka toimii toimialalla Viestintä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Erikoisjulkaisut - julkaisu, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, taitelehdet - esitteet - luettelot, graafinen suunnittelu, Erikoisjulkaisut - julkaisu, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

 7. BWS EVENT SUPPORT SP. Z O.O.

  Puola

  BWS EVENT SUPPORT SP. Z O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekninen tuki, tapahtumien tekniset järjestelyt, estradi, Esiintymislavarakenteet. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 8. INFO INTERNATIONAL FAIR

  Turkki

  INFO INTERNATIONAL FAIR, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kotimaiset messut, kansainväliset messut, kaupunkisuunnittelu. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. MESSE FRANKFURT FRANCE

  Ranska

  MESSE FRANKFURT FRANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. CREATOR KLUB

  Puola

  CREATOR KLUB, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ravintola, konferenssien keskuslaitteet. Sen sijainti on Wrocław, Puola.

 3. FRAMER FRAMED

  Hollanti

  FRAMER FRAMED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nykytaide. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, nykytaidetta esittävät taulut, kongressikeskus, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, taidemaalausnäyttelyt. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 4. YAPARTYSU

  Kreikka

  YAPARTYSU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttämövalaistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, musiikkilaitteiden vuokraus, ammattikäyttöön tarkoitettujen äänilaitteiden vuokraus esityksiä, kokouksia ja messuja varten, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, ääni-, valo- ja videolaitteiden vuokraus. Sen sijainti on Tagarades, Kreikka.

 5. PROJEKTSERVICE SCHWAN GMBH

  Saksa

  PROJEKTSERVICE SCHWAN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Liput, bannerit ja viirit, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, graafinen työ, tapahtumien järjestäminen, Liput, bannerit ja viirit. Sen sijainti on Meckenheim, Saksa.

 6. GL EVENTS BELGIUM

  Belgia

  GL EVENTS BELGIUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, tapahtumien järjestäminen, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, kongressikeskus, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 7. GARREIS MESSEBAU UND MESSESTÄNDE

  Saksa

  GARREIS MESSEBAU UND MESSESTÄNDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näyttelyosastojen suunnittelu, ständikalustus. Sen sijainti on Geisenheim-Marienthal, Saksa.

 8. CASTILLO DE MONTEVIEJO

  Espanja

  CASTILLO DE MONTEVIEJO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 9. LUXEXPO

  Luxemburg

  LUXEXPO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, kongressikeskukset, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Kirchberg, Luxemburg.

 10. STAND.MA

  Marokko

  STAND.MA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumanjärjestäjä, verkkomarkkinointistrategia. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Messut- näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 388 Yritykset