• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • metallisäiliöt

Tulokset hakusanalle

Metallisäiliöt - Tuonti ja vienti

 1. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. is a company established in 1994 in Tirana, Albania. It operates in the civil construction industry offering the service of Hot Dip Galvanizing and customized steel structures as well as standard HDG and stainless steel Water & Fuel Tanks. The plant has Galvanizing kettle dimensions are 6500 x 1700 x 2600 mm. The company is specialized in the production of HVAC Boilers, Heat Vessels, Sanitary Water Tanks & Fuel Tanks Fencing, Gratings, Flooring, Lattice towers for Electrical Power Transmission & GSM, Polygonal Masts for Lighting and Transmission, Wireless Facilities, Hot Dip Galvanized Greenhouse structures, livestock farming steelworks, Road signing, safety steelworks etc. Due to our efficient workflow, we are able to offer quality steel works to our European partner companies while reducing their costs. With a staff of qualified, experienced and service-oriented professionals, SELMANI shpk guarantees high standards of service.

 2. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Ranska

  Verified by europages badge

  FRANCE FIL INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, Metal containers on castors. Sen sijainti on Saint Clement Des Levees, Ranska.

 3. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Bad Sassendorf, Saksa.

 4. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  RAINBOW CONTAINERS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Apensen, Saksa.

 5. FILMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  FILMEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ristikot, säleiköt ja teräsverkot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisäiliöt, metallikontit, Metallisäiliöt. Sen sijainti on Lezzeno, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALBERT CHRIST GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ALBERT CHRIST GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Unterschneidheim, Saksa.

 2. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Bächingen, Saksa.

 3. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Mühlheim, Saksa.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  ITALIANA CONTENITORI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pesularullakot, containers for collecting and recycling waste, metallikontit, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, trolleys. Sen sijainti on Giaveno, Italia.

 5. ECONOX

  Ranska

  ECONOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kontit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisäiliöt, Kontit - valmistus, Metallisäiliöt, metallisuoja. Sen sijainti on Bierne, Ranska.

 1. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Kiina

  BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallikanisterit, Metallikannet. Sen sijainti on Beijing, Kiina.

 2. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 1. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kontit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisäiliöt, Vajat, rakennustyömaa-, Konttikuljetusjärjestelmät, Metallisäiliöt, Vajat, rakennustyömaa-, Konttikuljetusjärjestelmät, wc-kontit. Sen sijainti on Wiener Neudorf, Itävalta.

 2. BOHET FILS

  Belgia

  BOHET FILS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, ulkokalusteet, konttien vuokraus, tasoitukset, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Sen sijainti on Vottem-Herstal, Belgia.

 3. RAPMET SP. Z O.O.

  Puola

  RAPMET SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Aidat ja portit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisäiliöt, ristikot, teräsrakenteet, Metallisäiliöt, metallikontit. Sen sijainti on Klodzko, Puola.

 4. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugali

  GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laserleikkaus, Metallien hitsaus, metallien kylmäpakotus, metallimaali. Sen sijainti on Cesar, Portugali.

 5. LLC "RIN LTD"

  Ukraina

  LLC "RIN LTD", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valmistuotteet, kaikenlaiset rakennustarvikkeet, kehikkojen rakennus, metallipakkaukset, Valmistuotteet. Sen sijainti on Zaporozhye, Ukraina.

 6. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Espanja

  GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden, jätepuristimet, Puristimet ja murskaimet, Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden. Sen sijainti on Castellar Del Valles, Espanja.

 7. BSI PM ENGINEERING

  Ranska

  BSI PM ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Bobigny Cedex, Ranska.

 8. CHT CONTAINER GMBH

  Saksa

  CHT CONTAINER GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Beverstedt, Saksa.

 1. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Saksa

  CONTEK IBC-SERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Ellrich, Saksa.

 2. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Saksa

  COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Oberhausen, Saksa.

 3. SANIMOBEL, S.A.

  Espanja

  SANIMOBEL, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätesäiliöt, kaupunkisuunnittelu, Kontti. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 4. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Saksa

  COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit, Kontit, varastointisäiliöt, konttikuljetukset, työmaamökki. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Saksa

  AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Sinntal, Saksa.

 6. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Saksa

  CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Melle, Saksa.

 7. ZUH LOBO

  Puola

  ZUH LOBO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit - valmistus, lavakuorma-autot, Nostotrukkien lisävarusteet, Metalliset kippilaatikot. Sen sijainti on Zwolen, Puola.

 8. SUMAL SLU

  Espanja

  SUMAL SLU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuussäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisäiliöt, metallihäkit, Metallisäiliöt. Sen sijainti on Rubi, Espanja.

 9. AVILON

  Ukraina

  AVILON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla myyntitiskihyllyt. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 10. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Turkki

  BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen