• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • metalliverkkolevyt

Tulokset hakusanalle

Metalliverkkolevyt - Tuonti ja vienti

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italia

  Verified by europages badge

  TECNO PERF - LAMIERE FORATE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terästen ja metallien lämpökäsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Teolliset metallilevytyöt, metallien taitto, Filters, lävistys, Metalliverkkolevyt, kaivosten ja louhosten rei'itetyt levyt, Teolliset metallilevytyöt, levyt. Sen sijainti on Rivalta Di Torino, Italia.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Saksa

  Erikoisalaamme on laadukkaiden koristeellisten verkkoritilöiden valmistus: verkkoritilät kattoverhouksiin, seinäverhouksiin, akustiikkakattoihin, ilmastointikattoihin & ulkojulkisivujen verhouksiin. Verkkoritiläpaneeleja asennetaan etenkin julkisiin rakennuksiin (lentokentät, messuhallit, koulut jne).

 3. SORETOL

  Tunisia

  SORETOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Hitsattujen putkien jakelija, Metalliverkkolevyt, putkien valmistaja, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Sen sijainti on Sfax, Tunisia.

 4. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Itävalta

  RMIG LOCHBLECHE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Leobersdorf, Itävalta.

 5. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Turkki

  ANB METAL - EXPANDED METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AR-GEN METAL

  Turkki

  AR-GEN METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terästen ja metallien lävistys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Ristikot, metalli-, Metallilevyt, Metalliverkkolevyt, Ristikot, metalli-, Metallilevyt. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Turkki

  ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppojen varusteet, Kauppojen näyttelyosat, kauppojen metalliset hyllyköt, Kauppojen varusteet, Kauppojen näyttelyosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Meksiko

  ALTTRA, S.A. DE C.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Queretaro, Meksiko.

 4. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säleiköt, metalli-, ruostumaton teräs, tavalliset ja erikoisteräkset, Säleiköt, metalli-, Reikälevyt levyverkosta, Koristemetallimaali. Sen sijainti on Ostrava, Tsekin tasavalta.

 5. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgia

  CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, rakenne-, Metalliverkkolevyt, Taivutus - terästen ja metallien, Putket ja letkut, terästä, Teräs, rakenne-, Metalliverkkolevyt, Taivutus - terästen ja metallien, Putket ja letkut, terästä. Sen sijainti on Vise, Belgia.

 1. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Turkki

  ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, lävistetyt - rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Itävalta

  INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Nußbach, Itävalta.

 1. MEVACO GMBH

  Saksa

  MEVACO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, lävistetyt - rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Terästen ja metallien lävistys, Ohutlevy - meisto, Metalliverkkolevyt, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Terästen ja metallien lävistys, Ohutlevy - meisto, Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Göppingen, Saksa.

 2. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  Kiina

  NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Hai'an,nantong, Kiina.

 3. SPEDNAS SAC KALIP

  Turkki

  SPEDNAS SAC KALIP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. T&H NAMEPLATES CO.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  T&H NAMEPLATES CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Portadown, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugali

  TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Jouset, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Jouset. Sen sijainti on Nogueira Do Cravo, Portugali.

 6. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italia

  ALBA SIDERURGICA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanoidut aidat ja kyltit, rei'itetyt pellit, terästeollisuuden tuotteet. Sen sijainti on Masera' Di Padova, Italia.

 7. TECHPLI

  Ranska

  TECHPLI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Metalliverkkolevyt, levyt, levyt - kauppa, alumiinilevyt. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 8. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkki

  MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hydraulipuristimet, imujärjestelmät, Rihlalevyt, CNC-työstö. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 1. GRILLE MÉTAL

  Ranska

  GRILLE MÉTAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkko, metallilevyt, Metalliristikot. Sen sijainti on Saint Maixant, Ranska.

 2. FLO

  Belgia

  FLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Metalliverkkolevyt, Levyverkkokannet, Reikälevyt levyverkosta. Sen sijainti on Lauwe, Belgia.

 3. SA GARONNE ISOLATION

  Ranska

  SA GARONNE ISOLATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Metalliverkkolevyt, eristys. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 4. DELPHI PANO VE METAL

  Turkki

  DELPHI PANO VE METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levynleikkaus, Hissikorien valmistus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgia

  METAL SERVICE ZWEVEGEM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Sen sijainti on Zwevegem, Belgia.

 6. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Ranska

  BÉTON TRANSPORT POMPAGE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akviferien laskeminen puhtaanapitoa varten, jäykät ja joustavat hionta-aineet, yksilölliset lampunvarjostimet. Sen sijainti on Le Blanc Mesnil, Ranska.

 7. ITALFIM

  Ranska

  ITALFIM, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyverkkosuodattimet, Levyverkkokannet, Levyverkkosiivilät. Sen sijainti on Pedrengo, Ranska.

 8. MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY

  Kiina

  MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkko. Sen sijainti on hengshui, Kiina.

 9. METAL DEPLOYE

  Ranska

  METAL DEPLOYE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Auringonvarjostin, suojakaiteet. Sen sijainti on Montbard, Ranska.

 10. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  Kiina

  JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metalliverkkolevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallinastat. Sen sijainti on Jiangsu, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen