• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • metallurgia- rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Metallurgia- rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Emsil was founded in 1995 in Romania with its first activity of designing, manufacturing and selling CNC Machine Tools. The first CNC machine tool was installed in Finland in 1997. The strategy of Emsil was to diversify and expand its capabilities and flexibilities to manufacture a wide range of products in a wide range of industries. Emsil is an open company for taking on engineering challenges, whether in the machine tools business or in the welding and steel fabrications business, becoming a strong supplier and partner for its customers over time. For these reasons, in 2007, Emsil expanded. The focus of Gemil was on welding large steel fabrications to cover the demand for such services. Moreover, Emsil started to shift the production of machine tools' main components from cast iron to carbon steel welded structures. Siltech, the third company, was created in 2007 to consult and ultimately transformed into a steel fabrication company in 2012. Today, Siltech is established in Aiud, the third location. In 2011, Emsil purchased a French engineering company's Romanian subsidiary and entered the aeronautics industry. The main products manufactured are devices and steel structures for airplane components assembly. Today, we are active in 3 Romanian cities, manufacturing high-technology CNC machine tools and steel fabrications in carbon steel and stainless steel. Industries we are present in are: naval, energy, oil&gas, aerospace, transportation, and vacuum.

 2. HAINBUCH GMBH SPANNENDE TECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  We develop and produce highly precise clamping devices for clamping workpieces when milling, turning and grinding on machine tools.

 3. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Yhdysvallat

  Verified by europages badge

  For over 20 years, our company has been a pioneer in the development of industrial components and supplies, catering to more than 450 projects worldwide. Our primary goal is to help businesses achieve cost reduction and quality improvement while offering seamless supply processes without any additional charges to our valued customers. At the core of our business, we take pride in producing Mould & tools completely free of charge for our customers. Through our innovative approach, we ensure a streamlined P2P(Purchase-to-Pay) system that eliminates extra costs, all backed by a stringent quality control process certified to international standards. Headquartered in the heart of "The world's factory" in South China, our strategic location provides unparalleled convenience for sourcing and inspection. Additionally, our dedicated offices in America oversee the entire development process and handle commercial management. Our expertise lies in the supply of high-quality parts and components, with a strong focus on personalized attention and continuous improvements that drive significant business growth for our clients. Our services encompass a comprehensive range of solutions, including the development of components and industrial inputs aimed at reducing costs while enhancing supply and quality. Furthermore, we excel in layout design, project and process management which includes the entire lifecycle from manufacturing and supply to installation, assembly and technical assistance.

 4. TRACOPRESS TRACO EXPORT-IMPORT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TRACOPRESS TRACO EXPORT-IMPORT GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 5. BLASQEM, LDA.

  Portugali

  Verified by europages badge

  BLASQEM, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metal surface treatment - machines and equipment, Pickling booth and tank, Metal, stainless steel and steel pickling, Abrasive sanding equipment, laitteistot - pintakäsittely, Abrasive manufacturer, Shot blaster manufacturer, Pickling room manufacturers. Sen sijainti on Maia, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SEPT

  Ranska

  SEPT valmistaa kuitukangasrullia, jotka parantavat kansainvälisten rauta- ja terästeollisuuden tuotantolinjojen tuottavuutta ja jotka ovat kestävämpiä ja korkealaatuisimpia kuin kumi-, nitriili- tai hypalon-rullat. Tuotesarjamme koostuu puserrusrullista, öljynpoisto-/öljyämisrullista, kiristysrullista, paineenjakorullista, ohjainrullista ja Scotch brite -tyyppisistä nailonharjoista, jotka on tarkoitettu mekaanisten pintojen ja orgaanisten pinnoitteiden käsittelylinjoihin.

 2. DAMBIS A/S

  Latvia

  JSC Dambis perustettiin Riiassa vuonna 1992, ja nykyisin olemme Latvian johtava valmistusyhtiö seuraavien tuotteiden alalla: automaatio- ja televiestintälaitteet ja -moduulit, lisäksi meillä on laaja valikoima metallirakenteita, kehyksiä ja säiliöitä. Tuotteitamme viedään pääasiassa EU-maihin.

 3. DURMA

  Espanja

  Metalliteollisuus.

 4. SCCM ALP

  Ranska

  SCCM ALP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karkaisu-uunit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, metalliteollisuuden uunit, Puhdistuspisteiden työt, tekninen suunnitteluneuvonta. Sen sijainti on Cognin, Ranska.

 5. TECNOLOGIE INDUSTRIALI SRL

  Italia

  TECNOLOGIE INDUSTRIALI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Fornovo San Giovanni, Italia.

 1. DIMET GMBH

  Saksa

  DIMET GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömagneetit, käsittelymagneetit, nostomagneetit, sähköiset nostomagneetit, Sähkömagneetit. Sen sijainti on München, Saksa.

 2. LINEARIS, S.R.O.

  Slovakia

  LINEARIS, S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien sorvaus ja jyrsintä, Hitsausrakenteet, CNC-sopimusvalmistus ja -työstö, korjaus. Sen sijainti on Bratislava, Slovakia.

 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kiina

  HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallijauheet, Uudet materiaalit - tutkimus ja kehittäminen, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallijauheet, ei-rautametallit, Uudet materiaalit - tutkimus ja kehittäminen, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Changsha, Kiina.

 2. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Unkari

  ÁP-TECHNOLOGY KFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Konetyökalut - metallin työstöön, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Nyíregyháza, Unkari.

 3. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Turkki

  TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Siirrettävät nosturit, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, metalliromu, Siirrettävät nosturit. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. SAARSCHMIEDE GMBH

  Saksa

  SAARSCHMIEDE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, työkalu-, telojen valmistus, laminointi, Erikoismateriaalit, Teräs, työkalu-. Sen sijainti on Völklingen, Saksa.

 5. SICMI SRL

  Italia

  SICMI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet, hydrauli-, Puristimet, hydrauli-, erikoishydraulipuristimet, hydrauliset pylväspuristimet, hydrauliset syvävetokoneet. Sen sijainti on Sissa Trecasali, Italia.

 6. BRW METAL ZRT

  Unkari

  BRW METAL ZRT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneenrakennus - tilaustyöt, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Koneenrakennus - tilaustyöt, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet. Sen sijainti on Komló, Unkari.

 7. METFAB EQUIPMENT

  Kanada

  METFAB EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköleikkurit, metallientyöstökoneet. Sen sijainti on Lévis, Kanada.

 8. AGUNI OILS

  Italia

  AGUNI OILS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden voiteluaineet, autojen moottoriöljyt, kemikaali. Sen sijainti on Canegrate, Italia.

 1. TECSAL2 S.R.L.

  Italia

  TECSAL2 S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektrodi, Koneellistettu hitsaus, laite- ja konetarvikkeet metallien piste- ja vastushitsausta varten, hitsauslaitteet. Sen sijainti on Chions, Italia.

 2. ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA

  Portugali

  ECOFLOC - METALOMECÂNICA E EQUIPAMENTOS AMBIENTAIS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalinkuivatusuunit, laitteet ja koneet metallien elektrolyyttistä sinkitystä varten, Maalinkuivatusuunit, sähköstaattinen maali, teollisuusautomaatio. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 3. CURVINOX

  Espanja

  CURVINOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaatio - järjestelmät ja laitteet, konetyökalut metallien taivutusta varten, metallien taivutus, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, metallin taivutus. Sen sijainti on Arre, Ezcabarte-Navarra, Espanja.

 4. GRUPPO PEDERCINI

  Italia

  GRUPPO PEDERCINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusuunit, Sulatusuunit, uunit ja polttouunit, sähkökäyttöiset, Sulatusuunit, Karkaisu-uunit, Teollisuusuunit, Sulatusuunit, uunit ja polttouunit, sähkökäyttöiset, Sulatusuunit, Karkaisu-uunit. Sen sijainti on Nuvolera, Italia.

 5. PRO MAIN

  Puola

  PRO MAIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruuvit - koneet, teräksiset aluslaatat, kierteiset ruuvit, maataloukoneiden osat. Sen sijainti on Radziejowice-Parcel, Puola.

 6. ARGES METALURJI

  Turkki

  ARGES METALURJI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Alumiinijauhe. Sen sijainti on Duzce, Turkki.

 7. DIMMTEX SA

  Espanja

  DIMMTEX SA, joka toimii toimialalla Käytetyt koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, hitsaus, käytettyjen koneiden osto ja myynti, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Manresa-Barcelona, Espanja.

 8. PRÄMAB GMBH & CO. KG

  Saksa

  PRÄMAB GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneenrakennus - tilaustyöt, mekaaninen suunnittelu, sähköteknisen teollisuuden komponentit ja tarvikkeet, Koneenrakennus - tilaustyöt. Sen sijainti on Burg, Saksa.

 9. HEPPENSTALL TECHNOLOGY AG

  Sveitsi

  HEPPENSTALL TECHNOLOGY AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cham, Sveitsi.

 10. MICHALOPOULOI BROS S.A.

  Kreikka

  MICHALOPOULOI BROS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Teräslankaverkot, Valmistuotteet, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Teräslankaverkot, Valmistuotteet. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Metallurgia- rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

426 Yritykset