• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • mokkanahka

Tulokset hakusanalle

Mokkanahka - Tuonti ja vienti

 1. DAVID OEHLER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DAVID OEHLER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mokkanahka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahat, shoe leather, Leather for bags, Tannery, Insoles, Real leather, Lehmän nahka, haljakset, suede. Sen sijainti on Marbach, Saksa.

 2. SELTEKS TEKSTIL ÜRETIM VE TICARET A.Ş.

  Turkki

  SELTEKS TEKSTIL ÜRETIM VE TICARET A.Ş., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Mokkanahka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Plyysikankaat, Huonekalukankaat, mokkakangas, nahkajäljitelmät, Plyysikankaat, Huonekalukankaat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. POULAIN PEAUSSERIE

  Ranska

  POULAIN PEAUSSERIE, joka toimii toimialalla Nahka, kromattu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kenkänahat ja -vuodat, Mokkanahka, Huonekalunahat ja -vuodat, Hienot nahkatavaranahat ja -vuodat, Kenkänahat ja -vuodat, Mokkanahka, Huonekalunahat ja -vuodat, Hienot nahkatavaranahat ja -vuodat. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 4. CENTURION LEATHER

  Pakistan

  CENTURION LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hienot nahkatavaranahat ja -vuodat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mokkanahka, wet blue -nahka jalkineisiin, Mokkanahka. Sen sijainti on Lahore, Pakistan, Pakistan.

 5. VELOUR JSC

  Bulgaria

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SAS MEGISSERIE DU MIDI

  Ranska