• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • muistikortit

Tulokset hakusanalle

Muistikortit - Tuonti ja vienti

 1. KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan

  Verified by europages badge

  KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköliittimet, Muistikorttiliittimet, muistikortti, sim-kortit, älykortti, piirilevyjen liitännät, liittimet tietokoneita varten, liittimet, USB-liittimet. Sen sijainti on New Taipei City, Taiwan.

 2. INTERHA GMBH

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  INTERHA GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Richenthal, Sveitsi.

 3. FIMATE

  Suomi

  fimate toimii mobiilien muistien maahantuojana, jakelijana ja jälleenmyyjänä EU: n alueella Valikoimastamme löydät erittäin laadukkaat muistit kameroihin, matkapuhelimiin, videokameroihin, tablet pc koneisiin ja muihin muistikorttia käyttäviin laitteisiin.

 4. LAMINACARD GERL GBR

  Saksa

  LAMINACARD GERL GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Renningen, Saksa.

 5. CARDDESIGN GMBH

  Saksa

  CARDDESIGN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Fellbach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KAP KOMPETENZ GMBH

  Saksa

  KAP KOMPETENZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. SPC GMBH

  Saksa

  SPC GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on St. Ingbert, Saksa.

 3. ASGARD

  Belgia

  ASGARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etikettitulostimet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH

  Saksa

  GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Lenningen, Saksa.

 5. MF GROUP S.R.L.

  Italia

  MF GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, magneettikortit, muovikorttitulostimet, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, älykortti. Sen sijainti on Monzuno, Italia.

 1. SEICO - SOLUTIONS ÉLECTRONIQUES

  Ranska

  SEICO - SOLUTIONS ÉLECTRONIQUES, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömekaaniset kokoonpanot, elektronisten korttien automaattiset testauslaitteet. Sen sijainti on MALVILLE, Ranska.

 2. RAFI ELTEC GMBH

  Saksa

  RAFI ELTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Überlingen, Saksa.

 1. CHIPCHECK I/S

  Tanska

  CHIPCHECK I/S, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla b2b-palvelut. Sen sijainti on Viborg, Tanska.

 2. POLIMEX HOLDING LTD

  Bulgaria

  POLIMEX HOLDING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Henkilöllisyys - kortit, Muistikortit, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 3. SMITH & ASSOCIATES

  Hollanti

  SMITH & ASSOCIATES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puolijohteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkaosa, muistikortti, lcd-näytöt. Sen sijainti on Haarlem, Hollanti.

 4. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  NEXUS TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Muistikortit, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Muistikortit, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 5. CARDIMPULZ

  Hollanti

  CARDIMPULZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

 6. ALIOS

  Ranska

  ALIOS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Magneettikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, luotto- ja pankkikortit, henkilökortit, Muistikortit. Sen sijainti on Saint Lô, Ranska.

 7. QILIUM

  Belgia

  QILIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, älykortti, Muistikortit. Sen sijainti on Ghislenghien, Belgia.

 8. BELELECTRO-M

  Valko-Venäjä

  BELELECTRO-M, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikortit, älykortti. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 1. ACCESORIOS Y TELECOMUNICACIONES FAMZ SL

  Espanja

  ACCESORIOS Y TELECOMUNICACIONES FAMZ SL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matkapuhelintekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla matkapuhelinpalvelut, High Tech -suojatarvikkeet, tarvikkeet matkapuhelimia varten, muistikortti. Sen sijainti on Arroyo De La Miel, Espanja.

 2. ASKOS WOLT LLP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ASKOS WOLT LLP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - kaupallisen alan ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Matkapuhelimet, Muistikortit, Matkapuhelimet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SELP VIEIRA

  Ranska

  SELP VIEIRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, sähköisten korttien toteuttaminen, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Mareuil, Ranska.

 4. HSK DATA LTD SP. Z O.O.

  Puola

  HSK DATA LTD SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Krakow, Puola.

 5. NOVATEC

  Ranska

  NOVATEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on La Defense, Ranska.

 6. PLASTIC PHANTASTIC

  Hollanti

  PLASTIC PHANTASTIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pvc-muovikotelot. Sen sijainti on Zutphen, Hollanti.

 7. ID SOLUTIONS DI CARBONE VINCENZO

  Italia

  ID SOLUTIONS DI CARBONE VINCENZO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Käyntikortit, Muistikortit, Käyntikortit. Sen sijainti on Giugliano In Campania, Italia.

 8. COMPELSON TRADE S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  COMPELSON TRADE S.R.O., joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Muistikortit, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Praha 9 , Tsekin tasavalta.

 9. SINTESI S.R.L.

  Italia

  SINTESI S.R.L., joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Muistikortit, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Muistikortit. Sen sijainti on Camposampiero, Italia.

 10. SWISSBIT AG

  Sveitsi

  SWISSBIT AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt, Sähkölaitteet, Sähkökomponentit ja -osat, Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt, Sähkölaitteet, Sähkökomponentit ja -osat. Sen sijainti on Bronschhofen, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen