• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • muistikortit

Tulokset hakusanalle

Muistikortit - Tuonti ja vienti

 1. KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan

  Verified by europages badge

  KINGFONT PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköliittimet, Muistikorttiliittimet, muistikortti, sim-kortit, älykortti, piirilevyjen liitännät, liittimet tietokoneita varten, liittimet, USB-liittimet. Sen sijainti on New Taipei City, Taiwan.

 2. SPC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SPC GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on St. Ingbert, Saksa.

 3. INTERHA GMBH

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  INTERHA GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Richenthal, Sveitsi.

 4. FIMATE

  Suomi

  fimate toimii mobiilien muistien maahantuojana, jakelijana ja jälleenmyyjänä EU: n alueella Valikoimastamme löydät erittäin laadukkaat muistit kameroihin, matkapuhelimiin, videokameroihin, tablet pc koneisiin ja muihin muistikorttia käyttäviin laitteisiin.

 5. KAP KOMPETENZ GMBH

  Saksa

  KAP KOMPETENZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CARDDESIGN GMBH

  Saksa

  CARDDESIGN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Fellbach, Saksa.

 2. LAMINACARD GERL GBR

  Saksa

  LAMINACARD GERL GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Renningen, Saksa.

 3. ASGARD

  Belgia

  ASGARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etikettitulostimet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH

  Saksa

  GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Lenningen, Saksa.

 5. PERGOS INDUSTRY LIMITED

  Kiina

  PERGOS INDUSTRY LIMITED, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla usb-muistitikut, muistikortti. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 1. SEICO - SOLUTIONS ÉLECTRONIQUES

  Ranska

  SEICO - SOLUTIONS ÉLECTRONIQUES, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömekaaniset kokoonpanot, elektronisten korttien automaattiset testauslaitteet. Sen sijainti on MALVILLE, Ranska.

 2. SHARP BILL TECHNOLOGY CORPORATION LIMITED

  Kiina

  SHARP BILL TECHNOLOGY CORPORATION LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 1. MF GROUP S.R.L.

  Italia

  MF GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, magneettikortit, muovikorttitulostimet, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, älykortti. Sen sijainti on Monzuno, Italia.

 2. RAFI ELTEC GMBH

  Saksa

  RAFI ELTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Überlingen, Saksa.

 3. TECNOCARD

  Eritrea

  TECNOCARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Palamos, Eritrea.

 4. SHENZHEN XINSHENGYUANJIN TECHNOLOGY CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN XINSHENGYUANJIN TECHNOLOGY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. POLIMEX HOLDING LTD

  Bulgaria

  POLIMEX HOLDING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Henkilöllisyys - kortit, Muistikortit, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 6. CHIPCHECK I/S

  Tanska

  CHIPCHECK I/S, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla b2b-palvelut. Sen sijainti on Viborg, Tanska.

 7. SMITH & ASSOCIATES

  Hollanti

  SMITH & ASSOCIATES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puolijohteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkaosa, muistikortti, lcd-näytöt. Sen sijainti on Haarlem, Hollanti.

 8. GECHY LIMITED

  Taiwan

  GECHY LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Televiestintä - oheislaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muistikortit, USB-liittimet. Sen sijainti on Taipei, Taiwan.

 1. DIRECTADAPTERS.COM

  Yhdysvallat

  DIRECTADAPTERS.COM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lisämuistit, tietokoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muistikortti. Sen sijainti on Lakewood, Yhdysvallat.

 2. SHENZHEN RUIREN ELECTRONICS CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN RUIREN ELECTRONICS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla flash-kortti, USB-liittimet. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 3. BELELECTRO-M

  Valko-Venäjä

  BELELECTRO-M, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikortit, älykortti. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 4. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  NEXUS TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Muistikortit, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Identifiointi ja tunnistus - ohjelmistot, Muistikortit, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Ettlingen, Saksa.

 5. ASKOS WOLT LLP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ASKOS WOLT LLP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - kaupallisen alan ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, Matkapuhelimet, Muistikortit, Matkapuhelimet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. QILIUM

  Belgia

  QILIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muistikortit, älykortti, Muistikortit. Sen sijainti on Ghislenghien, Belgia.

 7. MEMORETTE, INC.

  Etelä-Korea

  MEMORETTE, INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Flash-muistit. Sen sijainti on Seoul, Etelä-Korea.

 8. CARDIMPULZ

  Hollanti

  CARDIMPULZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

 9. SELP VIEIRA

  Ranska

  SELP VIEIRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, sähköisten korttien toteuttaminen, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Mareuil, Ranska.

 10. HSK DATA LTD SP. Z O.O.

  Puola

  HSK DATA LTD SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muistikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Krakow, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen