• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • muoviteollisuuden lisäaineet

Tulokset hakusanalle

Muoviteollisuuden lisäaineet - Tuonti ja vienti

 1. LAMBIOTTE & CIE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is a leading global producer of chemical substances from the acetals family. Their physicochemical properties and low toxicity for humans and the environment makes these products highly sought-after alternatives for manufacturers seeking to formulate products that are innovative and safe, for professional users and the general public alike. Their versatility mean acetals can be used for a wide variety of finished products and applications, such as paint-strippers and all other types of industrial or domestic cleaning product; cosmetic and technical aerosols; plastics, composites and polyurethane foams; paints, inks and adhesives; pharmaceutical synthesis, veterinary and agrochemicals. Our distribution network exports 98% of our output to countries beyond Belgium, with 30% going to non-European countries (North America, South America, Middle East and Asia).

 2. CD PLASTIK

  Turkki

  Verified by europages badge

  CD PLASTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - hyötykäyttö ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovirakeet, Muovit - teollisuusraaka-aineet, Laatikot, muovi-, Korit, muovi-, Muovien jalostus, Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet, Muoviteollisuuden lisäaineet, Muovien ruiskuvalu, kierrätys. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 3. MITTELDEUTSCHES PARAFFINWERK WEBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MITTELDEUTSCHES PARAFFINWERK WEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Hohenmölsen, Saksa.

 4. PRESAFER (QINGYUAN) PHOSPHOR CHEMICAL COMPANY LIMITED

  Kiina

  PRESAFER (QINGYUAN) PHOSPHOR CHEMICAL COMPANY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Qingyuan City, Kiina.

 5. MINE COLOURS

  Turkki

  MINE COLOURS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovirakeet, masterbatch muovimateriaaleille, autotarvikkeet, väriaineet muoveja varten, Muovirakeet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FREEDOM SOLUÇÕES PLASTICAS

  Brasilia

  FREEDOM SOLUÇÕES PLASTICAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on São Paulo, Brasilia.

 2. TEPE KIMYA EUROPE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TEPE KIMYA EUROPE LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. PERFECTO PLAST

  Egypti

  PERFECTO PLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla masterbatch muovimateriaaleille, Muovit - raaka-aineet. Sen sijainti on Badr Industrial City, Egypti.

 4. SHRI VISHNU ENTERPRISES

  Intia

  SHRI VISHNU ENTERPRISES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kosteuden imeytyminen, lisäaineet muoveja varten, teollisuuden muovijätteiden kierrätys. Sen sijainti on New Delhi, Intia.

 5. FRILVAM MASTERBATCHES

  Italia

  FRILVAM MASTERBATCHES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muoviaineiden valmistus, masterbatch muovimateriaaleille, apuaineet ja pigmentit, muovimateriaalien pigmentit. Sen sijainti on Nerviano, Italia.

 1. MERMAS KIMYA PLASTIC SAN VE TIC LTD STI

  Turkki

  MERMAS KIMYA PLASTIC SAN VE TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 2. GRAFT POLYMER D.O.O.

  Slovenia

  GRAFT POLYMER D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Ljubljana, Slovenia.

 1. KOREN CHEMICAL

  Turkki

  KOREN CHEMICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi, muovi- ja komposiittiteollisuuden lisäaineet, Jäätymistä estävä lisäaine, apuaineet ja pigmentit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 2. TODOS CHEMICAL CORPERATION

  Taiwan

  TODOS CHEMICAL CORPERATION, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovimateriaalien antioksidantit. Sen sijainti on Taipei, Taiwan.

 3. CONTACALL

  Turkki

  CONTACALL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. JAEWOO ENPLA

  Etelä-Korea

  JAEWOO ENPLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Incheon, Etelä-Korea.

 5. EPOLTECH SL

  Espanja

  EPOLTECH SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla masterbatch muovimateriaaleille. Sen sijainti on La Coruña, Espanja.

 6. PACOSAR SERVICES

  Romania

  PACOSAR SERVICES, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Muovien ruiskuvalu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muoviteollisuuden lisäaineet, Muoviteollisuuden lisäaineet, muoviaineiden ruiskuvalu. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 7. 2D KIMYA SANAYI TIC LTD STI

  Turkki

  2D KIMYA SANAYI TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. RIFRA SPA

  Italia

  RIFRA SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muoviteollisuuden lisäaineet, väriaineet muoveja varten, Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Molinetto Di Mazzano, Italia.

 1. MINERAL IM.ES.CO. S.R.L.

  Italia

  MINERAL IM.ES.CO. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, luonnontalkki, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Sen sijainti on Verona, Italia.

 2. VOELPKER SPEZIALPRODUKTE GMBH

  Saksa

  VOELPKER SPEZIALPRODUKTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Völpke, Saksa.

 3. 2D CHEMICAL LTD

  Turkki

  2D CHEMICAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. LIAD WEIGHING AND CONTROL SYSTEMS LTD

  Israel

  LIAD WEIGHING AND CONTROL SYSTEMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Misgav Industrial Park, Israel.

 5. BKV GMBH

  Saksa

  BKV GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovipakkaukset. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 6. SILON HOLDING S.R.O

  Tsekin tasavalta

  SILON HOLDING S.R.O, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Muovirakeet, Letkut ja putket - muoviset, Liittimet, letkujen ja putkien - muoviset, Muovirakeet, Letkut ja putket - muoviset. Sen sijainti on Sezimovo Ústí, Tsekin tasavalta.

 7. ROTANAPLAST

  Egypti

  ROTANAPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Menoufia, Egypti.

 8. BIOCOTE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BIOCOTE LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bakeereja tappavat aineet. Sen sijainti on Coventry, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. SUQIAN UNITECHEM CO.,LTD

  Kiina

  SUQIAN UNITECHEM CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Sen sijainti on Suqian, Kiina.

 10. HANGZHOU SAILING DISPLAY CO.,LTD.

  Yhdysvallat

  HANGZHOU SAILING DISPLAY CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muoviteollisuuden lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainosfilmit, tuuletusjärjestelmät, tukku- ja vähittäismyynti, langat 100 % akryylia. Sen sijainti on Chicago, Yhdysvallat.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen