• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • muurauslaastit ja sementit- tulenkestävät

Tulokset hakusanalle

Muurauslaastit ja sementit- tulenkestävät - Tuonti ja vienti

 1. E.C.M. REFRATTARI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  The company E.C.M. Refrattari started out in business in 1959 and since 1980, has concentrated exclusively on grinding and producing non-formed materials. Thanks to the quality testing carried out in its own laboratory, the company has achieved ISO 9002 certification. This laboratory is also equipped for particle size verification and setting times, so we regularly conduct these checks to guarantee constant quality to our customers. Our main products are dry cement, refractory castings and granulates. Thanks to its innovative and flexible production plants, E.C.M. can manufacture refractory materials for the steel industry, building and heating, all of a high quality and adaptable to customers' specific requirements. Its refractory products are made using inerts which are ideal for a wide range of uses in the building industry and for heating.

 2. VATROSTALAC D.O.O.

  Kroatia

  Verified by europages badge

  VATROSTALAC D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävä betoni, tulenkestävä materiaali, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, eristebetoni, Monolithic refractories, Refractory concrete torkret, sementtilaasti, lämpöeristykset. Sen sijainti on Krapina, Kroatia.

 3. PAPRESA

  Espanja

  PAPRESA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, liimat rakennusta varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 4. TRADIMALT SPA

  Italia

  TRADIMALT SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liimat, tiivistysaineet rakennusta varten, erikoislaastit. Sen sijainti on Villafranca Tirrena, Italia.

 5. MEKSAN ATES TUGLA REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET

  Turkki

  MEKSAN ATES TUGLA REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mikrokamerat tutkimusta ja valvontaa varten, tulenkestävät tuotteet, tulenkestävä materiaali, tulenkestävät materiaalit uuneja varten. Sen sijainti on Canakkale, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PROSIREF

  Ranska

  PROSIREF, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, keramiikkakuidut, tulenkestävät tiilet, eristelevyt. Sen sijainti on Lozanne, Ranska.

 2. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Espanja

  OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Purkaminen - koneet ja laitteet, muurarineuvonta, pienet muuraustyöt, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Coin, Espanja.

 3. PAVISTAMP

  Espanja

  PAVISTAMP, joka toimii toimialalla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, laastit, laatat, päällystetyt. Sen sijainti on La Aldea - Tarragona, Espanja.

 4. REFRASIL S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  REFRASIL S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, laastit, kitit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, betoniharkot. Sen sijainti on Trinec, Tsekin tasavalta.

 5. LASPARSAN COMPANY

  Turkki

  LASPARSAN COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonipumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, ruiskubetonimassa betonia ja laastia varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Muovikassit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 1. ROYAL EL MINYA CEMENT CO.

  Egypti

  ROYAL EL MINYA CEMENT CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, valkosementti. Sen sijainti on CAIRO, Egypti.

 2. NUOVA METALTERMICA

  Italia

  NUOVA METALTERMICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Siracusa, Italia.

 1. PARIS SMART RENOV

  Ranska

  PARIS SMART RENOV, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-allas, klinkkeri-, tiilet, klinkkeri-, Hiilimurska, rakennus - rakennusten uudistustyöt. Sen sijainti on Paris Smart Renov, Ranska.

 2. CIMALUX

  Luxemburg

  CIMALUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementit, erikois-, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementit, erikois-, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 3. ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE

  Belgia

  ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Liege, Belgia.

 4. CALDERYS BELGIUM SA

  Belgia

  CALDERYS BELGIUM SA, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, tulenkestävät aineet. Sen sijainti on Louvain-la-neuve, Belgia.

 5. 2K POLYMER SYSTEMS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  2K POLYMER SYSTEMS LIMITED, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hartsit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Hartsit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti. Sen sijainti on Derbyshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. EMUREF

  Belgia

  EMUREF, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, pinnat, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Jemeppe-sur-Meuse, Belgia.

 7. XIANGTAN HEXINSHENG NEW MATERIAL LO.,CTD

  Kiina

  XIANGTAN HEXINSHENG NEW MATERIAL LO.,CTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Xiangtan, Kiina.

 8. MAGNECO-METREL (UK) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MAGNECO-METREL (UK) LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Shildon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. WASTE SPECTRUM ENVIRONMENTAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WASTE SPECTRUM ENVIRONMENTAL LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Worcester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. REFRATECHNIK ITALIA S.R.L.

  Italia

  REFRATECHNIK ITALIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Trino, Italia.

 3. LIAOCHENG CREATIER TRADING COMPANY LIMITED

  Kiina

  LIAOCHENG CREATIER TRADING COMPANY LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Liaocheng, Kiina.

 4. RHI URMITZ AG & CO. KG

  Saksa

  RHI URMITZ AG & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Mülheim-Kärlich, Saksa.

 5. SIDERAL REFRATTARI S.R.L.

  Italia

  SIDERAL REFRATTARI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Sassuolo, Italia.

 6. UNISTARA S.P.A.

  Italia

  UNISTARA S.P.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Genova, Italia.

 7. ISOLANT SERVICE S.R.L.

  Italia

  ISOLANT SERVICE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Monteiasi, Italia.

 8. COREMA S.R.L.

  Italia

  COREMA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 9. INTOCASE (UK) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INTOCASE (UK) LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. DUPRE MINERALS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DUPRE MINERALS, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Newcastle, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen