• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • muurauslaastit ja sementit- tulenkestävät

Tulokset hakusanalle

Muurauslaastit ja sementit- tulenkestävät - Tuonti ja vienti

 1. VATROSTALAC D.O.O.

  Kroatia

  Verified by europages badge

  VATROSTALAC D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävä betoni, tulenkestävä materiaali, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, eristebetoni, Monolithic refractories, Refractory concrete torkret, sementtilaasti, lämpöeristykset. Sen sijainti on Krapina, Kroatia.

 2. PAPRESA

  Espanja

  PAPRESA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, liimat rakennusta varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 3. E.C.M. REFRATTARI SRL

  Italia

  E.C.M. REFRATTARI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävät aineet, tulenkestävät materiaalit rakennusta varten, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävä betoni. Sen sijainti on Sovicille, Italia.

 4. TRADIMALT SPA

  Italia

  TRADIMALT SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liimat, tiivistysaineet rakennusta varten, erikoislaastit. Sen sijainti on Villafranca Tirrena, Italia.

 5. REFRASIL S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  REFRASIL S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, laastit, kitit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, betoniharkot. Sen sijainti on Trinec, Tsekin tasavalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Espanja

  OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Purkaminen - koneet ja laitteet, muurarineuvonta, pienet muuraustyöt, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Coin, Espanja.

 2. LASPARSAN COMPANY

  Turkki

  LASPARSAN COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonipumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, ruiskubetonimassa betonia ja laastia varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Muovikassit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 3. MEKSAN ATES TUGLA REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET

  Turkki

  MEKSAN ATES TUGLA REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mikrokamerat tutkimusta ja valvontaa varten, tulenkestävät tuotteet, tulenkestävä materiaali, tulenkestävät materiaalit uuneja varten. Sen sijainti on Canakkale, Turkki.

 4. PAVISTAMP

  Espanja

  PAVISTAMP, joka toimii toimialalla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, laastit, laatat, päällystetyt. Sen sijainti on La Aldea - Tarragona, Espanja.

 5. ROYAL EL MINYA CEMENT CO.

  Egypti

  ROYAL EL MINYA CEMENT CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, valkosementti. Sen sijainti on CAIRO, Egypti.

 1. NUOVA METALTERMICA

  Italia

  NUOVA METALTERMICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Siracusa, Italia.

 2. PARIS SMART RENOV

  Ranska

  PARIS SMART RENOV, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-allas, klinkkeri-, tiilet, klinkkeri-, Hiilimurska, rakennus - rakennusten uudistustyöt. Sen sijainti on Paris Smart Renov, Ranska.

 1. PROSIREF

  Ranska

  PROSIREF, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, keramiikkakuidut, tulenkestävät tiilet, eristelevyt. Sen sijainti on Lozanne, Ranska.

 2. XIANGTAN HEXINSHENG NEW MATERIAL LO.,CTD

  Kiina

  XIANGTAN HEXINSHENG NEW MATERIAL LO.,CTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Xiangtan, Kiina.

 3. CIMALUX

  Luxemburg

  CIMALUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementit, erikois-, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementit, erikois-, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 4. 2K POLYMER SYSTEMS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  2K POLYMER SYSTEMS LIMITED, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hartsit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Hartsit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti. Sen sijainti on Derbyshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. CALDERYS BELGIUM SA

  Belgia

  CALDERYS BELGIUM SA, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, tulenkestävät aineet. Sen sijainti on Louvain-la-neuve, Belgia.

 6. ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE

  Belgia

  ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Liege, Belgia.

 7. EMUREF

  Belgia

  EMUREF, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, pinnat, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Jemeppe-sur-Meuse, Belgia.

 8. TRENT REFRACTORIES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TRENT REFRACTORIES LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Scunthorpe, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. MAGNECO-METREL (UK) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MAGNECO-METREL (UK) LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Shildon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. A C S THERMAL ENGINEERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  A C S THERMAL ENGINEERS LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. ARCILLAS REFRACTARIAS SA

  Espanja

  ARCILLAS REFRACTARIAS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakelit, paistinuuneihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Llanera, Espanja.

 4. COREMA S.R.L.

  Italia

  COREMA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 5. MASTERMIX GMBH

  Saksa

  MASTERMIX GMBH, joka toimii toimialalla Magnesiitti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lattiat, teollisuus-, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Lattiat, teollisuus-, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Remshalden, Saksa.

 6. JIC REFRACTORIES PRODUCTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JIC REFRACTORIES PRODUCTS LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. LIAOCHENG CREATIER TRADING COMPANY LIMITED

  Kiina

  LIAOCHENG CREATIER TRADING COMPANY LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Liaocheng, Kiina.

 8. DUPRE MINERALS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DUPRE MINERALS, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Newcastle, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. MINTEQ UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MINTEQ UK LTD, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Sen sijainti on Rotherham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. REFRATECHNIK ITALIA S.R.L.

  Italia

  REFRATECHNIK ITALIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Trino, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen