• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • näyttelyt - järjestäminen

Tulokset hakusanalle

Näyttelyt - järjestäminen - Tuonti ja vienti

 1. B2LUX

  Belgia

  Liiketoimintamessut Grande Régionin alueella. Kun osallistut b2lux-messuihin, saat mahdollisuuden seuraaviin: voit kehittää suoria asiakassuhteita, tutustua alihankintatarjontaan ja tavata suuria yrityksiä, joilla on alihankintatarpeita, voit hyödyntää järjestetyt ja suunnittelut kasvokkaiset tapaamiset (business matchmaking -työkalun kautta). b2lux-messut on Kauppakamarin ja Belgian Luxembourgin sekä kuntien välisen IDELUX: in ja Wallonie Expon (WEX) kehittämä tapahtuma.

 2. EKSAGON EXHIBITIONS

  Kypros

  EKSAGON EXHIBITIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapahtumamarkkinointi, Myyntipaikka - myynninedistäminen ja tapahtumat, Tapahtumamarkkinointi, Myyntipaikka - myynninedistäminen ja tapahtumat. Sen sijainti on Nicosia, Kypros.

 3. T.P.V. EXPRESS, S.L.

  Espanja

  T.P.V. EXPRESS, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kassakoneiden vuokraus, Maksupäätteet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 4. PACK EXPO

  Romania

  PACK EXPO, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysmessut, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Näyttelyt - järjestäminen, Yritysmessut, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 5. SKIILFO OÜ

  Eesti

  SKIILFO OÜ, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Markkinointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelyt - järjestäminen, Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EXPERT INT FAIR CO.

  Turkki

  EXPERT INT FAIR CO., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. TURABEXPO

  Turkki

  TURABEXPO, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messu- ja näyttelykalusteet, Messu- ja näyttelykalusteet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. EVENT LOGISTICA - STOISKA TARGOWE

  Puola

  EVENT LOGISTICA - STOISKA TARGOWE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 4. MSH EUROPE

  Kreikka

  MSH EUROPE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Audiovisuaaliset järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelyt - järjestäminen, Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Megara, Kreikka.

 5. AMC EXHIBITIONS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AMC EXHIBITIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla messu- ja näyttelypalvelu. Sen sijainti on Cambridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. AHTAPOT TASARIM

  Turkki

  AHTAPOT TASARIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelykojut, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, näyttelyständi, Näyttelykojut, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. BELINTEREXPO

  Valko-Venäjä

  BELINTEREXPO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betoninsekoitinten korjaus. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 1. JOYCE EVENTS

  Ranska

  JOYCE EVENTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tapahtumamarkkinointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Näyttelyt - järjestäminen, yleisötapahtumien järjestämisneuvonta, kansainväliset järjestöt matkailun kehitystä varten, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on L'hay-Les Roses, Ranska.

 2. SPOSI SICILIA

  Italia

  SPOSI SICILIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Termini Imerese, Italia.

 3. BABY BOOM SHOW

  Romania

  BABY BOOM SHOW, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yritysmessut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Näyttelyt - järjestäminen, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Näyttelyt - järjestäminen, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 4. EQUIPO EXPERTO

  Espanja

  EQUIPO EXPERTO, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Virka-apu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelyt - järjestäminen, vientiapu, Näyttelyt - järjestäminen, hallinnolliset palvelut teollisuusyrityksille. Sen sijainti on Terrassa, Espanja.

 5. BMT INTERNATIONAL GROUP

  Uzbekistan

  BMT INTERNATIONAL GROUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Tashkent, Uzbekistan.

 6. WEB JOB TRADE SRLS

  Italia

  WEB JOB TRADE SRLS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalustettujen toimistojen kokoussalit, yritystapahtumien järjestäminen, toimistojen vuokraus, tapahtumatilojen vuokraus. Sen sijainti on Lecce, Italia.

 7. RAPIERGROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RAPIERGROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Ware, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. ART & ADVICE

  Belgia

  ART & ADVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taide ja taidegalleriat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttelyt - järjestäminen, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, Näyttelyt - järjestäminen, Graafinen suunnittelu, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Stevoort, Belgia.

 1. UNICAMPUS - FIESTAS UNIVERSITARIAS

  Espanja

  UNICAMPUS - FIESTAS UNIVERSITARIAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 2. BARTEXPO

  Puola

  BARTEXPO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näyttelyosastojen suunnittelu. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 3. LIBYA INTERNATIONAL ORGANIZATION EXHIBITION & CONFERETENCE

  Libya

  LIBYA INTERNATIONAL ORGANIZATION EXHIBITION & CONFERETENCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, näyttelysalien suunnittelu, kokousten järjestäminen, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, kansainväliset messut. Sen sijainti on 21, Libya.

 4. EXPOSERVICE

  Ukraina

  EXPOSERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysmessut, näyttelyt, kotimaiset messut, Yritysmessut, Kongressit, seminaarit, näyttelyt. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 5. FIL - FEIRA INTERNACIONAL DE LISBOA

  Portugali

  FIL - FEIRA INTERNACIONAL DE LISBOA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Näyttelyt - järjestäminen, Näyttelyt - suunnittelu ja pystytys, Näyttelykojut, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Näyttelyt - järjestäminen, Näyttelyt - suunnittelu ja pystytys, Näyttelykojut. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 6. COMEXPOSIUM

  Ranska

  COMEXPOSIUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Aubagne, Ranska.

 7. ARAP TURK MEDYA VE REKLAM

  Turkki

  ARAP TURK MEDYA VE REKLAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mainostoimistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Offsetpainanta, Näyttelyt - järjestäminen, mainonta, Offsetpainanta, Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  ENTERTAINMENT SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Myyntipaikka - myynninedistäminen ja tapahtumat, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, Äänitekniikka, filmin, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Myyntipaikka - myynninedistäminen ja tapahtumat, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, Äänitekniikka, filmin, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 9. CHINA TOUCH CONTROL ASSOCIATION

  Kiina

  CHINA TOUCH CONTROL ASSOCIATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 10. GALERIE VAN DER PLANKEN

  Belgia

  GALERIE VAN DER PLANKEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Näyttelyt - järjestäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidemaalausnäyttelyt, Graafinen suunnittelu, perheneuvolat. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Näyttelyt - järjestäminen - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 469 Yritykset