• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. CORDONFIL S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  CORDONFIL S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Langat, erikois-, Thread for laces, Langat, erikois-, Braided cords, nauhat koruja varten, kengännauhat, punokset vaatteita varten, hengityssuojaimet työntekoa varten. Sen sijainti on Brea De Aragón-Zaragoza, Espanja.

 2. ERDOGAN MODA METAL VE PLASTIK SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  ERDOGAN MODA METAL VE PLASTIK SAN. TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla silmukkaketjut, silmukkalanka. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. FORMIFICIO ROMAGNOLO S.P.A.

  Italia

  FORMIFICIO ROMAGNOLO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lestit, jalkineiden valumallit, kenkätehtaiden ja suutarien lestit, kenkämuotit, Lestit. Sen sijainti on Forlì, Italia.

 4. NEW COAST LEATHER

  Turkki

  NEW COAST LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkavyöt, käsilaukkujen valmistaja, ohuesta nahasta valmistetut kengät, ostoskassit ja laukut. Sen sijainti on Kahramanmaraş, Turkki.

 5. COLMAN LEDER

  Belgia

  COLMAN LEDER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lukot, Nahkaremmit, Lukot, kenkien korjaus, avaimet, Nahkaremmit. Sen sijainti on Kruibeke, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PREFABRICADOS AITANA S.L

  Espanja

  PREFABRICADOS AITANA S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kengänpohjien valmistus. Sen sijainti on Crevillente, Espanja.

 2. FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.)

  Italia

  FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengänkiillokkeet, jalkasuojien valmistus, Kengänkiillokkeet, väriaineet, kenkärasvat. Sen sijainti on Desio, Italia.

 3. HFS VERTRIEB GMBH

  Saksa

  HFS VERTRIEB GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Buchholz, Saksa.

 4. KONKORD TERLIK SANDALET AYAKKABI SANAYI VE TICARET

  Turkki

  KONKORD TERLIK SANDALET AYAKKABI SANAYI VE TICARET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla miesten tohvelit, puolipohjat, naisten tohvelit, lasten tohvelit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 5. NUOVA BIOCENTRO SRL

  Italia

  NUOVA BIOCENTRO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kemikaalit jalkineteollisuutta varten, kenkävoiteet, kenkien pintakäsittelyaineet. Sen sijainti on Montegranaro, Italia.

 1. MAVI STEP

  Ukraina

  MAVI STEP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahalle, jalkineille ja nahkatavaroille tarkoitetut lakat. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 2. FURNITUR BY LLC

  Valko-Venäjä

  FURNITUR BY LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalustetarvikkeet. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 1. STRINGHIFICIO FA-LAS DI CONTI FULVIO

  Italia

  STRINGHIFICIO FA-LAS DI CONTI FULVIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muotinauhat, kengännauhat. Sen sijainti on Arcevia, Italia.

 2. FRABO EVA PLASTIK VE KAUCUK SAN. DIS TIC. LTD. STI.

  Turkki

  FRABO EVA PLASTIK VE KAUCUK SAN. DIS TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tatami, eva-korokepohjakengät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. DOUROUKAS

  Kreikka

  DOUROUKAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahkaesineet, toimistoon, Mainoslahjat, kotelot tilaustyönä, Nahkaesineet, toimistoon. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 4. GUMUS LEATHER ACCESSORIES

  Turkki

  GUMUS LEATHER ACCESSORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkatuotteet, matkapuhelinten suojukset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. IDANCE SHOES

  Espanja

  IDANCE SHOES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Gondomar, Espanja.

 6. JLF GROUPE

  Ranska

  JLF GROUPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puolipohjat, Puolipohjat, kengänpohjat, kengänpohjatehtaat, pohjien työstö. Sen sijainti on Villebois Lavalette, Ranska.

 7. 2 GO SHOE COMPANY GMBH

  Saksa

  2 GO SHOE COMPANY GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkineet, Kengät, urheilu- ja vapaa-ajan, Jalkineet, Kengät, urheilu- ja vapaa-ajan. Sen sijainti on Westerheim, Saksa.

 8. ZWICK GMBH

  Saksa

  ZWICK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkineet, Jalkineet, kengät, urheilu ja vapaa-aika, nahkapohjat. Sen sijainti on Bruchweiler-Bärenbach, Saksa.

 1. DUNKELMAN & SON LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DUNKELMAN & SON LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalan alushihna. Sen sijainti on Northamptonshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. CEZAR

  Puola

  CEZAR, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lukot, pultit ja avaimet - valmistuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet, Kellotarvikkeet, avaimet, Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet, sinetit, Kellotarvikkeet. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 3. FMK AKSESUAR

  Turkki

  FMK AKSESUAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Basaksehir, Turkki.

 4. ALESSANDRO IAROSSI FASHION COMPONENTS

  Italia

  ALESSANDRO IAROSSI FASHION COMPONENTS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla strassit, etiketti. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 5. VERA LEATHER

  Turkki

  VERA LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Merkez, Turkki.

 6. DELTEX

  Ranska

  DELTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, brodeeratut ja tylli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet, Kankaat, Langat, erikois-, Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet, Kankaat, Langat, erikois-. Sen sijainti on Sarlat, Ranska.

 7. AEC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE EMPRESAS DE CALZADO

  Espanja

  AEC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE EMPRESAS DE CALZADO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puolipohjat, Puolipohjat. Sen sijainti on Elche, Espanja.

 8. EXPORSOLA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA.

  Portugali

  EXPORSOLA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kengänpohjat, jalkineet, kengänpohjatehtaat. Sen sijainti on Sendim Felgueiras, Portugali.

 9. ADEAC

  Belgia

  ADEAC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengänkiillokkeet, Kengänkiillokkeet, kenkäharjat, kenkälusikat, kengän pohjalliset. Sen sijainti on Nivelles, Belgia.

 10. ERRE EMME SUOLE SRL

  Italia

  ERRE EMME SUOLE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin painatus ja kaiverrus, kengänpohjat, kengänpohjat käsityönä, Kumin ja muovin painatus ja kaiverrus, pvc-muoviset pohjat. Sen sijainti on Civitanova Marche, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen