• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • nauhat- rautaa ja terästä

Tulokset hakusanalle

Nauhat- rautaa ja terästä - Tuonti ja vienti

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produces low and high carbon steel strips that can be: cold or hot rolled, annealed, raw, half hard, grey, blue, yellow and white tempered. The thicknesses range from 0.10 mm to 6 mm and the width is to measure. The company's policy aims at satisfying the customers' requirements and keeping its quality and efficiency standards. La Tempracciaio s.r.l. can be found in Caronno Pertusella (VA). It sells and produces hardened and hardenable steel ribbons.

 2. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla fastening clamp, Ear clamps, Hose clips, Screw clamps, Universal clamps, Tape clamp, Multi crimp rings, Quick connectors, SMILe® compact quick connectors. Sen sijainti on Endingen, Saksa.

 3. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Varoventtiilit, putkityö, Nauhat, rautaa ja terästä, Varoventtiilit, putkityö, putkiliittimet, Venttiilit. Sen sijainti on Inverurie, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. TATA STEEL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TATA STEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Wednesbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. OLIMPIACCIAI SRL

  Italia

  OLIMPIACCIAI SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muotolevyt - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, Levyt, lävistetyt - rautametallia, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Nauhat, rautaa ja terästä, Teräs, Levyt, lävistetyt - rautametallia, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Torino, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ASCARRIER OTOMOTIV

  Turkki

  ASCARRIER OTOMOTIV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Düzce, Turkki.

 2. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italia

  AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jousiteräsnauhat, Kylmävalssatut teräsnauhat, Jousiteräsnauhat, Kylmävalssatut teräsnauhat, kuparinauhat. Sen sijainti on Quargnento, Italia.

 3. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italia

  INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Forlì, Italia.

 4. MARMARA FERFORJE

  Turkki

  MARMARA FERFORJE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italia

  FIGLI DI E. CAVALLI SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsnauhat, rauta- ja teräsnauhat, galvanoidut nauhat, kromattu nauha. Sen sijainti on Rozzano, Italia.

 1. BERNDORF BAND GROUP

  Itävalta

  BERNDORF BAND GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä, teräsnauhat, koneiden rakennus. Sen sijainti on Berndorf, Itävalta.

 2. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Suzhou, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. METALECO

  Ranska

  METALECO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä, rautatavara, Peltityöt, Vedetty metalli. Sen sijainti on Riscle, Ranska.

 2. RETORAS

  Liettua

  RETORAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden rautatavara, Muotolevyt - rautametalliset, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset, Teollisuuden rautatavara, Muotolevyt - rautametalliset, Muototeräkset ja palkit - rautametalliset. Sen sijainti on Mazeikiai, Liettua.

 3. TEXEL INDUSTRY

  Romania

  TEXEL INDUSTRY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metalliset pyörösauvat, vedetyt levyt. Sen sijainti on Iernut, Romania.

 4. OLMAT S.R.L.

  Italia

  OLMAT S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tina ja tinalejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit, Nauhat, rautaa ja terästä, Teräkset ja metallit, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Sarcedo, Italia.

 5. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Italia

  GAMMA ACCIAI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruostumattomat teräkset, Nauhat, rautaa ja terästä, Ruostumattomat teräkset, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Lainate, Italia.

 6. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Espanja

  FLEJES Y ACEROS RUBIO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 7. FLEJES VIÑAS

  Espanja

  FLEJES VIÑAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 8. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italia

  FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tina ja tinalejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit, Nauhat, rautaa ja terästä, Teräkset ja metallit, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Lumezzane, Italia.

 1. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italia

  FONDERIE ZERBETTO S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Tina ja tinalejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit, Nauhat, rautaa ja terästä, Teräkset ja metallit, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Lessona, Italia.

 2. EUROPIPES UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EUROPIPES UK LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Shipston-On-Stour, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. FULL SUPPLY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FULL SUPPLY LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Kingswinford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. EXCEL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EXCEL, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Colwyn Bay, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. THAMES CRYOGENICS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THAMES CRYOGENICS LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Didcot, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. DAIRY PIPELINES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DAIRY PIPELINES LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Saffron Walden, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. HARRISONS PIPELINE ENGINEERING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HARRISONS PIPELINE ENGINEERING LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Norwich, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. D K JONES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  D K JONES LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Middlesbrough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. PLASSON (UK) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PLASSON (UK) LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on Burgess Hill, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. ROTAFLOW F V LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROTAFLOW F V LTD, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Nauhat, rautaa ja terästä. Sen sijainti on High Peak, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen