• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • nautakarja

Tulokset hakusanalle

Nautakarja - Tuonti ja vienti

 1. KURT NISGAARD

  Tanska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karja - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja, lypsy-, Nautakarja, Siat, Karja karjankasvatusta varten, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Karja, lypsy-, minkit. Sen sijainti on Skjern, Tanska.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Sen sijainti on Recklinghausen, Saksa.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Hollanti

  EUROPEAN GULF COMPANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lampaanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläimet ja karjankasvatus, Nautakarja, Eläimet ja karjankasvatus, halal-lihajalosteet, liha, tukkumyynti, Nautakarja. Sen sijainti on Rotterdam, Hollanti.

 4. GREEN LAND

  Espanja

  GREEN LAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nautakarja, eläintekstiilikuiduista valmistetut kankaat. Sen sijainti on Tarragona, Espanja.

 5. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Ranska

  MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Sen sijainti on Montrond, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OBIONE

  Ranska

  OBIONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Sen sijainti on Mâcon, Ranska.

 2. BOONEN

  Belgia

  BOONEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lypsylehmät, Hiehot, härät, teurasehevoset. Sen sijainti on Hotton, Belgia.

 3. FRISONES VERBO

  Espanja

  FRISONES VERBO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karja - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nautatila, nautakarja, rotunautakarja. Sen sijainti on Toledo, Espanja.

 4. LLC "VARIANT AGRO BUILD"

  Ukraina

  LLC "VARIANT AGRO BUILD", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nautakarja, siilot aaltopellistä, rakennustelineet rakennusta varten. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 5. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Saksa

  ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarvikkeet ravintoloita varten, härät, siitossonnit, Tarvikkeet ravintoloita varten. Sen sijainti on Ottobrunn, Saksa.

 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugali

  SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., on Jakelija, joka toimii toimialalla Siat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nautakarja, Maataloustyö, siitosporsaat, Nautakarja, Maataloustyö. Sen sijainti on Sintra, Portugali.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Espanja

  CASTELLANA DE CARNES SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja tuore siipikarjanliha, Liha ja tuore siipikarjanliha, naudanliha, vasikanliha, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Saksa

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Lemmikkieläimet, Siat, Lampaat ja vuohet, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Lemmikkieläimet, Siat, Lampaat ja vuohet. Sen sijainti on Lohfelden, Saksa.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Ranska

  EURL LE LIEVRE LUC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vasikat ja naudat, teuras-, Karja, lypsy-, teurasnautakarja, siitosnautakarja, Vasikat ja naudat, teuras-, Karja, lypsy-. Sen sijainti on Le Roc Saint Andre, Ranska.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Saksa

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lampaat ja vuohet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nautakarja, Lemmikkieläimet, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Siat, Nautakarja, Lemmikkieläimet, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Siat. Sen sijainti on Heinsberg, Saksa.

 4. KARPA GRUP LTD STI

  Turkki

  KARPA GRUP LTD STI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihakarja, nautakarja. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. WANGA FARM

  Saksa

  WANGA FARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiehot, härät. Sen sijainti on Ottobrunn, Saksa.

 6. EURASIA LTD

  Latvia

  EURASIA LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Karja - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nautakarja, Hiehot, lampaanliha, härät. Sen sijainti on Riga, Latvia.

 7. JOSEF SCHÄFERS

  Saksa

  JOSEF SCHÄFERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Nautakarja, Siat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Kalat, Nautakarja, Siat, Liha ja tuore siipikarjanliha. Sen sijainti on Lichtenau, Saksa.

 8. COTTING & FILS SA

  Sveitsi

  COTTING & FILS SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Lampaat ja vuohet, Siat, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Lampaat ja vuohet, Siat. Sen sijainti on Arconciel, Sveitsi.

 1. GEGG REISEN LANDESPRODUKTE UND MINERALÖL LAGER- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  GEGG REISEN LANDESPRODUKTE UND MINERALÖL LAGER- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Nautakarja, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Nautakarja. Sen sijainti on Wettmannstätten, Itävalta.

 2. TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H.

  Itävalta

  TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Lampaat ja vuohet, Siat, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Lampaat ja vuohet, Siat. Sen sijainti on Innsbruck, Itävalta.

 3. ZUSA, EINKAUFSVEREINIGUNG UNABHÄNGIGER SCHUHHÄNDLER

  Sveitsi

  ZUSA, EINKAUFSVEREINIGUNG UNABHÄNGIGER SCHUHHÄNDLER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nautakarja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siat, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet, Liikkeenjohdon neuvonta, Siat, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet, Liikkeenjohdon neuvonta. Sen sijainti on Mägenwil, Sveitsi.

 4. MÜHLE WINON

  Sveitsi

  MÜHLE WINON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Siat, Maatalous - tuonti ja vienti, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Siat, Maatalous - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Beromünster, Sveitsi.

 5. CARNA HOLDING AG

  Sveitsi

  CARNA HOLDING AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nautakarja, Siat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Sianliha, Nautakarja, Siat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Sianliha. Sen sijainti on St. Gallen, Sveitsi.

 6. PPA-WAREN GBR

  Saksa

  PPA-WAREN GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Hedelmät, Nautakarja, Siat, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Hedelmät, Nautakarja, Siat. Sen sijainti on Waren, Saksa.

 7. AGRARHANDEL MÜLLER GBR

  Saksa

  AGRARHANDEL MÜLLER GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Maatalous - tuonti ja vienti, Jauhot ja mannasuurimot, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Maatalous - tuonti ja vienti, Jauhot ja mannasuurimot. Sen sijainti on Dietingen, Saksa.

 8. FARWICK KG

  Saksa

  FARWICK KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Siat, Lemmikkieläimet, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Nautakarja, Siat, Lemmikkieläimet. Sen sijainti on Emsbüren, Saksa.

 9. RANDOW, WELSE GMBH & CO. AGRARPRODUKTIONS KG

  Saksa

  RANDOW, WELSE GMBH & CO. AGRARPRODUKTIONS KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Nautakarja, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Nautakarja. Sen sijainti on Casekow, Saksa.

 10. AGRARGESELLSCHAFT CÖLPIN MBH

  Saksa

  AGRARGESELLSCHAFT CÖLPIN MBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Nautakarja, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Taimitarhat ja metsänhoito, Nautakarja. Sen sijainti on Cölpin, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen