• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • nenäliinat- paperi-

Tulokset hakusanalle

Nenäliinat- paperi- - Tuonti ja vienti

 1. LC PAPER

  Espanja

  Verified by europages badge

  LC PAPER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperinvalmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Paperi, pakkaus- - valmistus, Nenäliinat, paperi-, WC-paperi, Lautasliinat, paperi-, Paperikassit, paperiset pöytä- ja ruokaliinat, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Paperi, pakkaus- - valmistus. Sen sijainti on Beuda-Girona, Espanja.

 2. BOPAPEL

  Espanja

  Verified by europages badge

  BOPAPEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla WC-paperi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet, Nenäliinat, paperi-, wc-paperi rullina, keittiöpaperit, paperipyyhkeet, voipaperi, paperi kotikäyttöön, nenäliinat, paperi teollisuuskäyttöön. Sen sijainti on Ponteareas (pontevedra), Espanja.

 3. MEDICELL GMBH PAPIERERZEUGNISSEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MEDICELL GMBH PAPIERERZEUGNISSEN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Schwaigern, Saksa.

 4. HANUL CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Eräänä päivänä vuonna 1991 kuuluisan hotellin johtaja Young-don Han alkoi myydä tuotetta, joka oli valmistettu keitetyistä lääkeyrteistä peräisin olevista tislatuista nesteistä. Hän oli saanut aikaan kirkasta, ravinteikasta ja ihoa puhdistavaa vettä hyödyntämällä höyryjä, jotka syntyivät toistuvan keittämisen seurauksena. Hän alkoi kostuttaa paperinpaloja tähän veteen, ja tuloksena saatiin luultavasti ensimmäinen käyttökelpoinen Koreassa valmistettu kosteuspyyhe.

 5. ERDE MACHINE

  Turkki

  ERDE MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - valmistuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nenäliinat, paperi-, paperiliima, wc-paperi rullina, Nenäliinat, paperi-, tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Pendik, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. IMPERIAL PALACE COMMODITY (DONGGUAN) CO.,LTD.

  Kiina

  IMPERIAL PALACE COMMODITY (DONGGUAN) CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 2. I.C.A. S.R.L.

  Italia

  I.C.A. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, pyyhkeet, wc-paperi rullina. Sen sijainti on Corneliano D'alba, Italia.

 3. VIOHAL ARAPOS SPYROS LTD

  Kreikka

  VIOHAL ARAPOS SPYROS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinipaperi. Sen sijainti on Ilion, Kreikka.

 4. ESSENTIAL SUPPLY PRODUCTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ESSENTIAL SUPPLY PRODUCTS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla wc-paperi, wc-paperiautomaatti. Sen sijainti on Malvern, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. PAMPI-LAR - PAPÉIS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugali

  PAMPI-LAR - PAPÉIS DE PORTUGAL, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla WC-paperi, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Paperinvalmistus, WC-paperi, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Paperinvalmistus. Sen sijainti on Porto, Portugali.

 1. INNOVATE GMBH

  Saksa

  INNOVATE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hygienia- ja toalettitarvikkeet, Nenäliinat, paperi-, Hygienia- ja toalettitarvikkeet, Nenäliinat, paperi-, puhdistusaineet, desinfiointituote. Sen sijainti on Schönburg, Saksa.

 2. SWORDSON LTD

  Bulgaria

  SWORDSON LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla WC-paperi, WC-paperi. Sen sijainti on Karnobat, Bulgaria.

 1. WEPA PROFESSIONAL PAPIERFABRIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  WEPA PROFESSIONAL PAPIERFABRIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saniteettiteollisuuspaperi, WC-paperi, Nenäliinat, paperi-, Hygienia- ja toalettitarvikkeet, Saniteettiteollisuuspaperi, WC-paperi, Nenäliinat, paperi-, Hygienia- ja toalettitarvikkeet. Sen sijainti on ARNSBERG-MÜSCHEDE, Saksa.

 2. SYSTEMHANDEL VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR FOOD UND NONFOOD MBH

  Saksa

  SYSTEMHANDEL VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR FOOD UND NONFOOD MBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla WC-paperi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nenäliinat, paperi-, Meikinpoistotyynyt, Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 3. KPP CONVERTERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KPP CONVERTERS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saniteettiteollisuuspaperi, paperipyyyhkeet, puhdistus- ja hoitoaineet teollisuuskäyttöön, Saniteettiteollisuuspaperi. Sen sijainti on Ilkeston, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. PROCOM INTERNATIONAL

  Ranska

  PROCOM INTERNATIONAL, joka toimii toimialalla Vauvanhoitotuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveyssiteet, Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet, Nenäliinat, paperi-, WC-paperi, Terveyssiteet, Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet, Nenäliinat, paperi-, WC-paperi. Sen sijainti on Montpellier, Ranska.

 5. OZDAMARLAR WEX KAGIT SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  OZDAMARLAR WEX KAGIT SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperipyyhkeet, hylsytön wc-paperi. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 6. FANSA JUMBO ROLL

  Turkki

  FANSA JUMBO ROLL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Torbali, Turkki.

 7. HYPHEN CONCORD GMBH

  Saksa

  HYPHEN CONCORD GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Paperikassit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nenäliinat, paperi-, tuonti, Nenäliinat, paperi-, Sokeriruokojäte. Sen sijainti on Frankfurt Am Main, Saksa.

 8. PT. SOPANUSA TISSUE

  Indonesia

  PT. SOPANUSA TISSUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - paperi ja pahvi, wc-paperi rullina, Tuonti ja vienti - paperi ja pahvi. Sen sijainti on Ngoro, Mojokerto, Indonesia.

 1. TAROLL PAPER INDUSTRY LTD

  Kypros

  TAROLL PAPER INDUSTRY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muuntimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nenäliinat, paperi-, WC-paperi, paperipyyhkeillä varustetut käsienkuivauslaitteet julkisia tiloja varten, nahkapergamentti, Nenäliinat, paperi-, WC-paperi. Sen sijainti on Limassol, Kypros.

 2. PAPERFACTORY SMITH

  Saksa

  PAPERFACTORY SMITH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Bielefeld, Saksa.

 3. SOFTNAPS

  Kiina

  SOFTNAPS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 4. HOME ARCTIC KAGIT VE PLASTIK SANAYI LIMITED

  Turkki

  HOME ARCTIC KAGIT VE PLASTIK SANAYI LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperi- ja selluloosanenäliinat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. TEMIZOGLU KAGIT SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkki

  TEMIZOGLU KAGIT SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 6. HASPAK KAGITCILIK SAN TIC LTD STI

  Turkki

  HASPAK KAGITCILIK SAN TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nenäliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperi- ja selluloosanenäliinat. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 7. CARTIERA SAN GIORGIO S.R.L.

  Italia

  CARTIERA SAN GIORGIO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Genova, Italia.

 8. BIONDI ALCIDE EREDI

  Italia

  BIONDI ALCIDE EREDI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Fano, Italia.

 9. SANICART S.R.L.

  Italia

  SANICART S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Lallio, Italia.

 10. ITALCARTA

  Italia

  ITALCARTA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-, Lautasliinat, paperi-, Nenäliinat, paperi-. Sen sijainti on Medicina, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen