• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • nikkelipinnoitus

Tulokset hakusanalle

Nikkelipinnoitus - Tuonti ja vienti

 1. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Metal-coating company Peter Schreiber KG was founded in 1923. The company was mainly involved in decorative surface finishing until the 1940s. Functional surfaces have become increasingly important since 1950. From that moment on, Peter Schreiber KG specialised in hard-chrome plating and the machining of hard-chrome plated and metal surfaces. Today, the company is one of the best-performing companies in its sector whose expertise is put to use in the diverse industrial branches. The patented Tfe-Lok® coating led to the founding of Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988. The development of numerous process variants has led to solutions in the most diverse fields of application worldwide.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  B&G manufactures bearings for industrial valves mounted on water, air and gas equipment and diamond and chrome-plated bearings to high-precision thickness. Production happens in different ways starting from brass bundles or solid pressed, hollow or cast brass balls. Then the products are milled, drilled and diamond turned. Lastly the ball bearings undergo surface treatment – chrome plating, nickel plating, Teflon application and T.E.A.® coating. ®.

 3. EUROCROM, S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  EUROCROM, S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kromipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, classic vehicles restored, motorcycles restored, silversmithing restored, weapons restored, antiques restored, parts chrome plated, Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Onda, Espanja.

 4. NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Röthenbach, Saksa.

 5. SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Zella-Mehlis, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GALVANICA MONTINI

  Italia

  Verified by europages badge

  GALVANICA MONTINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, galvanointikäsittelyt, nikkeligalvanointikäsittelyt, Nikkelipinnoitus, kromigalvanointikäsittelyt. Sen sijainti on Villa Carcina, Italia.

 2. MBW GRUPPE

  Saksa

  Verified by europages badge

  MBW GRUPPE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, Galvanointi, Plating metals, Chromatisation, Anodisation, Aluminium film, Metal treatment, Surface engineering, Passivating. Sen sijainti on Rheinmünster, Saksa.

 3. FOMA-GALVANIK AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  FOMA-GALVANIK AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Bilten, Sveitsi.

 4. FRIEDRICH MOSER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  FRIEDRICH MOSER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Obernheim, Saksa.

 5. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  CROMOSTAMP ITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kromipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, erittäin paksu kromipinnoitus, kiiltävä kromipinnoitus, Nikkelipinnoitus, läpinäkymätön kromipinnoitus. Sen sijainti on Carugate, Italia.

 1. AHC BENELUX

  Hollanti

  AHC Benelux B.V. -yrityksellä on tuotantopaikat Eindhovenissa ja Venlossa. Yritys kuuluu Aalberts Industries -yrityksen Material Technology Group -ryhmään. Tässä ryhmässä yhdistyvät pintakäsittelyn ja lämpökäsittelyn voimat. Intensiivisen yhteistyön ansiosta saatavilla on kattava valikoima prosesseja ja käsittelyjä, jotka kattavat kaikki pintateknologian näkökulmat.

 2. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Saksa

  SCHWER PRÄZISION GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, sinkitys, Nikkelipinnoitus, jäähdytys, pienet metalliset tarkkuusosat. Sen sijainti on Denkingen, Saksa.

 1. SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE

  Saksa

  SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Wurzbach, Saksa.

 2. A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL

  Saksa

  A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. HELCO METAL

  Kreikka

  HELCO METAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kromipinnoitus, Sinkkigalvanointi, Kromipinnoitus, galvanotekniikka, Sinkkigalvanointi, metallien kuparointi. Sen sijainti on Ritsona, Kreikka.

 4. DETLEF JANKE

  Saksa

  DETLEF JANKE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH

  Itävalta

  VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Krieglach, Itävalta.

 6. SENSYO CO., LTD.

  Japani

  SENSYO CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, viilutus. Sen sijainti on Osaka-Shi, Japani.

 7. CROMATURA DURA SRL

  Italia

  CROMATURA DURA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - koneistus, mekaniikkatyöpaja, korjaus, Teräkset ja metallit - koneistus, korjaustyöpajat. Sen sijainti on Lozza, Italia.

 8. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Puola

  CHROMUJ GROUP SP. Z O. O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kromipinnoitus, galvanointi. Sen sijainti on Miejsce Piastowe, Puola.

 1. LA GALVANICA

  Italia

  LA GALVANICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiillotus, silinterihattu, metallien kromaus, metallien nikkelöinti. Sen sijainti on Premana, Italia.

 2. CHROMAGE CENTRAL

  Belgia

  CHROMAGE CENTRAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, kromatatointi, metallien silovalssaaminen, kuparointi, Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Evergem, Belgia.

 3. NEO MIKNATIS MARKET

  Turkki

  NEO MIKNATIS MARKET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Magneetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, neodyymimagneetit, kestomagneetit, Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. BELCROOM

  Belgia

  BELCROOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nikkelipinnoitus, kultaus, metallien hopeointi, tinaus. Sen sijainti on Roeselare, Belgia.

 5. GALVANIZACIJA LOVRIC

  Kroatia

  GALVANIZACIJA LOVRIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kiillotus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, kromi-, Nikkelipinnoitus, Teräs, kromi-, Nikkelipinnoitus, elektroninen valkogalvanointi, metallipintojen kuumasinkitys. Sen sijainti on GALIZANA, Kroatia.

 6. WUHAN JADECHEM INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD.

  Kiina

  WUHAN JADECHEM INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Wuhan, Kiina.

 7. MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN

  Belgia

  MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Houthalen, Belgia.

 8. ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE

  Ranska

  ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Nikkelipinnoitus, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Nikkelipinnoitus, sinkitys, metallien mikrokuularuiskutus. Sen sijainti on Angoulême, Ranska.

 9. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Ranska

  DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Nikkelipinnoitus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, sinkitys, fosfatointi, Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Nocé, Ranska.

 10. PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Belgia

  PLASMAJET ADVANCED COATINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkelipinnoitus, pinnoitukset, Plasmakäsittely, kromatatointi, Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Lummen, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen