• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen

Tulokset hakusanalle

Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen - Tuonti ja vienti

 1. HAIRUN TECHNOLOGY

  Ranska

  Verified by europages badge

  HAIRUN TECHNOLOGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Verkkosivuston kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mobiilisovellusten kehittäminen, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Mobiilisovellusten kehittäminen, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, ohjelmistojen kehitys, Ohjelmistokehittämispalvelut. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. DELPHIN TECHNOLOGY AG

  Saksa

  Verified by europages badge

  DELPHIN TECHNOLOGY AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Sen sijainti on Bergisch Gladbach, Saksa.

 3. 3PLUSPLUS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  3PLUSPLUS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Sen sijainti on Suhl, Saksa.

 4. ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  ADHOC HARD- UND SOFTWARE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Sen sijainti on Klagenfurt, Itävalta.

 5. SCHOONHEYT CORP - INTERFAST

  Belgia

  Verified by europages badge

  SCHOONHEYT CORP - INTERFAST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilintarkastus, tietokoneavusteinen, Tietotekniikkapalvelut, Tilintarkastus, tietokoneavusteinen, Tietotekniikkapalvelut, Tietoturvakonsultointipalvelu, Tietoliikenteen ylläpitopalvelu. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  START PROJECT ENGINEERING SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokonetekniikka, Prototyypit, teollisuuden, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Robotiikka, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, teollisuusautomaatio, START PROJECT ENGINEERING, insinööri- ja suunnittelutoimistot, Tietokonetekniikka. Sen sijainti on Francavilla Al Mare, Italia.

 2. BOSS YONETISIM HIZMETLERI A.S

  Turkki

  CottGroup-konsernista saat kokonaispalveluna samasta paikasta konsultointi-, alihankinta-, teknologia- ja koulutuspalvelut. Sijaitsemme Istanbulissa Turkissa. Olemme yksi ensimmäisistä moniprosessointipalvelujen tarjoajista Turkissa. CottGroupilla on käytössään rajattomat osaamis- ja asiantuntemuskompetenssit. CottGroupin asiantuntemus keskittyy avustamaan kaupankäyntiä kaikista näkökulmista, hallitsemme mm. seuraavat osaamisalueet: liiketoiminnan kehittäminen, henkilöstöjohtaminen, palkkakustannukset, kirjanpito, tilintarkastus ja teknologiapohjaiset ratkaisut.

 3. ARCADIA GLOBAL SOLUTIONS

  Yhdysvallat

  Liiketoimintasovellusten yksilöllinen kehittäminen; perintöohjelmien uudelleensuunnittelu; erikoistuneet tiimit. Asiantuntemuksemme on pääasiassa seuraavilta aloilta: liiketoimintasovellusten kehittäminen liiketoimintaprosessien automatisointiin (BPA), henkilöresurssien hallintaan (HRM), kirjanpitoon ja laskentatoimeen, koulutukseen ja e-oppimiseen, farmaseuttisten tietojen varastointiin, vakuutusalalle, tietoturva-alalle. Työpöytäsovellukset, verkkosovellukset (intranet, yhteistyöportaalit, monimutkaiset online-palvelut), mobiilisovellukset liiketoimintaan (Android, iOS, Windows Phone)

 4. WERDIA OY

  Suomi

  Werdia on vakaa ja luotettava ohjelmistoyritys, joka on perustettu vuonna 2000. Suunnittelemme ja toteutamme vaativia ohjelmistotuotteita ja -palveluja, jotka helpottavat merkittävästi asiakkaiden liiketoiminnan eri osa-aloja.Werdialla on syvällistä ja laajaa toimialaosaamista etenkin vakuutus- ja pankkialalta. Werdia on myös suunnitellut vakuutusalalle uusia tuotteita, jotka ensimmäistä kertaa ratkaisevat myyntiorganisaation tyypillisiä ongelmia ja tehostavat toimintaa. Lisäksi Werdialla on pitkäaikaista kokemusta ja osaamista infra- ja liikennetoimialoilta. Keskitymme vakuutus- ja pankkitoimialan verkkoympäristön uusien palveluiden ja ydinjärjestelmiä täydentävien ratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen.Ohjelmistokehityksen ja konsultoinnin lisäksi Werdia tarjoaa myös valmiita ohjelmistotuotteita.

 5. RESULTTIA SOLUTIONS

  Suomi

  Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

 1. VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA

  Italia

  VULCANO SAS SOLUZIONI CON L'INFORMATICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, liikkeenhavaitsemislaitteiden atk-järjestelmät, läsnäolon ilmaisin, Henkilöstöhallintaohjelmisto, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Calolziocorte, Italia.

 2. NAM SYSTEM A.S.

  Tsekin tasavalta

  NAM SYSTEM A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turvajärjestelmä, Laitteistot. Sen sijainti on Havirov, Tsekin tasavalta.

 1. WEBINAGE

  Ranska

  WEBINAGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yksilöllinen ohjelmistokehittäminen, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 2. CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH

  Saksa

  CSM - COMPUTER - SOFTWARE - MARKETING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Sen sijainti on Neuried, Saksa.

 3. BLUEBIRD INTERNATIONAL

  Unkari

  BLUEBIRD INTERNATIONAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Henkilökunnan rekrytointi, kansainvälinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöstön rekrytointi, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi, Mobiilisovellusten kehittäminen, Henkilöstön rekrytointi, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Tietoverkon hallinnointi ja varmuuskopiointi, Mobiilisovellusten kehittäminen. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 4. SSA GROUP

  Ukraina

  SSA GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, IT-ratkaisut ja -palvelut, verkkosivustojen kehittäminen, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 5. EDIPRINTER

  Portugali

  EDIPRINTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leimasimet, Kaupallisen hallinnon ohjelmistot, ravintola-alan sovellusohjelmat, tulostuspatruunoiden kierrätys. Sen sijainti on Vila Do Conde, Portugali.

 6. GEOACTIO

  Espanja

  GEOACTIO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Sen sijainti on Noáin, Espanja.

 7. CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC

  Venäjä

  CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, vianmäärityslaitteet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 8. DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH

  Saksa

  DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CAD/CAM - tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus - ohjelmistot, Ohjelmistot, Sisäiset elektroniikkajärjestelmät, CAD/CAM - tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus - ohjelmistot, Ohjelmistot, Sisäiset elektroniikkajärjestelmät, metrologia. Sen sijainti on Reutlingen, Saksa.

 1. STIMULSOFT

  Valko-Venäjä

  STIMULSOFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liiketoimintatiedon hallinta, Yrityshallinnon ohjelmistot, Liiketoimintatiedon hallinta, Yrityshallinnon ohjelmistot. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 2. ID SERVICEPOINT GMBH

  Saksa

  ID SERVICEPOINT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mobiilisovellusten kehittäminen, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Varastonhallintaohjelmistot, viivakoodijärjestelmät, Mobiilisovellusten kehittäminen, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Seevetal, Saksa.

 3. PRODUCTIVIX

  Ranska

  PRODUCTIVIX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastonhoitopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viivakoodiskannerit, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Viivakoodiskannerit, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Jäljitettävyysohjelmistot. Sen sijainti on Bourgoin-Jallieu, Ranska.

 4. DEVWARE GMBH

  Saksa

  DEVWARE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hallintaohjelmisto, ohjelmistoneuvonta. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 5. REXX SYSTEMS GMBH

  Saksa

  REXX SYSTEMS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 6. LEOBIT

  Ukraina

  LEOBIT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mobiilisovellusten kehittäminen, Visable supports the Ukrainian companies, Mobiilisovellusten kehittäminen, laatutakuu, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 7. UNITED EXPERTS CONSULTANCY DAN. LTD. STI.

  Turkki

  UNITED EXPERTS CONSULTANCY DAN. LTD. STI., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uusiutuva energia, Tietojärjestelmäkonsultointi ja -strategiat, projektinhallinta, taloudellinen ja talousraporttien suunnittelu, Uusiutuva energia. Sen sijainti on Ankara-Amsterdam, Turkki.

 8. ANADEA

  Espanja

  ANADEA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Verkkosivuston kehittäminen, Mobiilisovellusten kehittäminen, Verkkosivuston kehittäminen, Mobiilisovellusten kehittäminen. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 9. INFOLOGIC

  Ranska

  INFOLOGIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yrityshallinnon ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, erp-ohjelmat, Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen, Integroidut hallintaohjelmistot - ERP. Sen sijainti on Bourg-Les-Valence, Ranska.

 10. WEB DESIGN MARCHAND

  Ranska

  WEB DESIGN MARCHAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaupallisen hallinnon ohjelmistot, Ohjelmistojen jakelijat, Hallintaohjelmistojen julkaisija, Internet-sivustojen suunnittelu. Sen sijainti on Bordeaux, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 475 Yritykset