• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio

Tulokset hakusanalle

Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio - Tuonti ja vienti

 1. LIZENGO GMBH & CO. KG

  Saksa

  LIZENGO GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ohjelmistot, asiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, 3D-ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, 3D-ohjelmistot, Ohjelmistojen jakelijat, ohjelmistoneuvonta. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 2. SOFTWARE BROKER

  Saksa

  SOFTWARE BROKER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot, asiantuntijat, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Ohjelmistot, asiantuntijat, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, sovellusohjelmistot terveysalaa varten. Sen sijainti on Leverkusen, Saksa.

 3. CREAMTEAM GMBH

  Saksa

  CREAMTEAM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on München, Saksa.

 4. CWG SOFTWARE GMBH

  Itävalta

  CWG SOFTWARE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 5. CEBIR

  Belgia

  CEBIR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ainetta rikkomaton koestus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, ohjelmistojen kehitys, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Kortenberg, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FIELDWISE

  Hollanti

  FIELDWISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Breda, Hollanti.

 2. PEOPLESPHERES

  Ranska

  PEOPLESPHERES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yrityshallinnon ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, internet- ja intranet-ohjelmistot, inhimillisen pääoman optimointi. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 3. AGFA HEALTHCARE

  Belgia

  AGFA HEALTHCARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet ja -instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Mortsel, Belgia.

 4. TRESCO ENGINEERING

  Belgia

  TRESCO ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jokikuljetukset, navigointiohjelmisto, Jokikuljetukset, navigointilaite, navigointijärjestelmät. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 5. CEGEKA

  Belgia

  CEGEKA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietojärjestelmät - neuvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Ohjelmointi ja ohjelmistot, projektinhallintaohjelma, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Hasselt, Belgia.

 1. CAD SYSTEMS

  Belgia

  CAD SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Ohjelmistot, tekniset ja tieteelliset, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, graafiset sovellukset, Ohjelmistot, tekniset ja tieteelliset, cad-suunnittelulaitteet. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 2. DELTA-N BV

  Hollanti

  DELTA-N BV, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Den Haag, Hollanti.

 1. MTM DIGITAL

  Puola

  MTM DIGITAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot, tekniset ja tieteelliset, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Hälyttimet ja valvonta - laitteet, Ohjelmistot, tekniset ja tieteelliset, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Hälyttimet ja valvonta - laitteet. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 2. I.T. IN MOTION

  Belgia

  I.T. IN MOTION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Multimedia - Internet- ja Intranet-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Internet- ja intranet-sivut - tuottaminen ja kehittäminen, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Internet- ja intranet-sivut - tuottaminen ja kehittäminen, verkkosivujen tuottaminen, internet- ja intranet-ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Knokke-Heist, Belgia.

 3. BESCO

  Belgia

  BESCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Liikkeenjohdon neuvonta, projektinhallintaohjelma, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, metallityöt, Liikkeenjohdon neuvonta. Sen sijainti on Alken, Belgia.

 4. VALK SOFTWARE

  Hollanti

  VALK SOFTWARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Tietotekniikka - kaupallisen alan ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, vähittäismyynnin sovellukset, Hosting-palvelu, Tietotekniikka - kaupallisen alan ohjelmistot. Sen sijainti on Montfoort, Hollanti.

 5. BRIGHTSOFT

  Belgia

  BRIGHTSOFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaatio - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, tietojenkäsittelytarvikkeet, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Mikrotietokoneet, asiantuntijat. Sen sijainti on St Eloois-Winkel, Belgia.

 6. ISICOM SINERGIAS EM TECNOLOGIAS DE GESTÃO E FABRICO

  Portugali

  ISICOM SINERGIAS EM TECNOLOGIAS DE GESTÃO E FABRICO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CAD/CAM - tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus - ohjelmistot, CAD/CAM - tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus - ohjelmistot, teollisuusautomaatio. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 7. SHOWPAD

  Belgia

  SHOWPAD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisällönhallintajärjestelmä, sovellusohjelmistot kaupallista ja markkinointialaa varten. Sen sijainti on Ghent, Belgia.

 8. SYSTEMS-INTELLIGENT GMBH

  Saksa

  SYSTEMS-INTELLIGENT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Schlitz, Saksa.

 1. MICRO-MATIC-RESEARCH

  Belgia

  MICRO-MATIC-RESEARCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Ohjelmistojen jakelijat, kommunikaatiojärjestelmät, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Heverlee, Belgia.

 2. SERTIC & MICROSOFT SUPPLIER NETHERLANDS

  Hollanti

  SERTIC & MICROSOFT SUPPLIER NETHERLANDS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekniikka - kaupallisen alan ohjelmistot, Tietotekniikka - kaupallisen alan ohjelmistot. Sen sijainti on Utrecht, Hollanti.

 3. NAVITRANS

  Belgia

  NAVITRANS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Logistiikkaohjelmistot. Sen sijainti on Kortrijk, Belgia.

 4. BRAIN

  Belgia

  BRAIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietojärjestelmät - neuvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Multimedia - Internet- ja Intranet-palvelut, Tietotekniikkapalvelut, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Multimedia - Internet- ja Intranet-palvelut, Tietotekniikkapalvelut, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Zaventem, Belgia.

 5. MAKKIENL

  Hollanti

  MAKKIENL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käyntikortit. Sen sijainti on Goes, Hollanti.

 6. FIUTER

  Espanja

  FIUTER, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 7. OPEN PRODUCTS, NETWORKS & SOFTWARE

  Belgia

  OPEN PRODUCTS, NETWORKS & SOFTWARE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Web-konsultti, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Laitteistot, Tietokonelaitteet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 8. FOZZELS.COM BV

  Hollanti

  FOZZELS.COM BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tietokoneohjelmistojen kehittäminen. Sen sijainti on Hilversum, Hollanti.

 9. TURNA TECHNOLOGY

  Turkki

  TURNA TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Yrityshallinnon ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, yritysasiakirjat, Tietoturva, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, mediaprojektikonsultointi. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 10. EMIXIS

  Belgia

  EMIXIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät - vakio, Laitteistot, läsnäolonhallintaohjelmistot. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen