• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ohjelmointi ja ohjelmistot

Tulokset hakusanalle

Ohjelmointi ja ohjelmistot - Tuonti ja vienti

 1. WEBGARDEN KFT.

  Unkari

  Verified by europages badge

  Webgarden Kft. has been in operation since 2006. Since then, the company has undergone a remarkable and international expansion. While maintaining its headquarters in Budapest, Hungary, it has also established international branches in Montenegro and, more recently, in Morocco. Our company executes and successfully completes projects of both small and large scale, both locally and abroad. This breadth has enriched us with the capacity to successfully meet the needs of our clients. To date, we have references in 28 different countries, serving both public and private clients. This experience and international presence serve as the driving force behind a fruitful multicultural collaboration worldwide. Nurturing our relationships with clients is paramount for us— their success is intertwined with ours. We firmly believe that our clients are the cornerstone of our company's business objectives. Therefore, it is crucial to know them (along with their point of contact), listen to them personally, learn from them while understanding their activities and professional goals to respond to and satisfy their needs, consistently meeting their expectations. Their satisfaction is our success and forms the core of our business model.

 2. MICROMEGA DYNAMICS S.A.

  Belgia

  Verified by europages badge
 3. ALEXANDER FIESSINGER AUTOMATION

  Saksa

  Verified by europages badge

  ALEXANDER FIESSINGER AUTOMATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Marktredwitz, Saksa.

 4. ARTIFICES WEB

  Meksiko

  Web Framersin (Tecnocen-konsernin liiketoimintayksikön) erikoisuuksia ovat ohjelmistojen kehittäminen, verkkosovellukset, asiakaskohtaiset järjestelmät. Olemme ammattimainen ohjelmistokehittäjä, mukaudumme asiakkaiden vaatimuksiin ja tuotamme yksilöllisesti räätälöityjä, asiakkaan tarpeisiin vastaavia ohjemistoja. Teknisen suunnitteluosaamisemme ansiosta me pystymme maksimoimaan tietojärjestelmien kehityksestä saatavan pääoman tuottoprosentin sekä valvomaan oraganisaatioita, jotta niistä tulee tehokkaampia ja tuottavampia.

 5. PS AUTOMATION

  Belgia

  PS automation on teollisuusautomatisointiyritys (tutkimukset, toteutukset ja tekninen tuki). Tutkimme ja toteutamme kaikenlaisia automatisoituja järjestelmiä yksinkertaisista peräkkäisistä prosesseista monimutkaisiin laitteistoihin, joissa on erilaisia teknologisia toimintoja, kuten säätöjä tai asemointia. Suoritamme täsmällisesti tutkimuksen tai toteutuksen eri vaiheet ja toimimme konsultteina PLC-ohjelmoinnin asiantuntemuksemme ansiosta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EDGCO

  Ranska

  EDGCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Verkkosivuston kehittäminen, Web-konsultti, verkkokauppasivusto, näyteikkuna-sivut, Verkkosivuston kehittäminen. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

 2. DBM INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  DBM INTERNATIONAL S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Roska-astiat, jäteastiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, roskapöntöt erilliskeräystä varten, lajitteleva keräys, luonnossa hajoavat säkit, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Lamezia Terme, Italia.

 3. JETVEO

  Tsekin tasavalta

  JETVEO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistojen isännöinti, Ohjelmointiohjelmistot, web-ohjelmointi. Sen sijainti on Brno, Tsekin tasavalta.

 4. ARGVIS; GMBH

  Saksa

  ARGVIS; GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneiden kunnossapito. Sen sijainti on Walldorf (baden), Saksa.

 5. GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH

  Saksa

  GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Testauslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Mikrotietokoneet, asiantuntijat, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Regensburg, Saksa.

 1. DIALOGOS DI M.RELLA

  Italia

  DIALOGOS DI M.RELLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pientietokoneet ja keskusyksiköt - kunnossapito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely - yritykset, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Jätteiden käsittely - yritykset, Ohjelmointi ja ohjelmistot, verkkosivujen tuottaminen, laitehuolto. Sen sijainti on Bresso, Italia.

 2. ID SERVICEPOINT GMBH

  Saksa

  ID SERVICEPOINT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistojen suunnittelu ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mobiilisovellusten kehittäminen, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Varastonhallintaohjelmistot, viivakoodijärjestelmät, Mobiilisovellusten kehittäminen, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Seevetal, Saksa.

 1. IT STUDIO D.O.O.

  Slovenia

  IT STUDIO D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietojärjestelmät - neuvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito. Sen sijainti on Laško, Slovenia.

 2. ORIENTEED

  Espanja

  ORIENTEED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Verkkosivuston kehittäminen, e-kauppa, Verkkosivuston kehittäminen. Sen sijainti on A Coruña, Espanja.

 3. CLEVEROAD

  Ukraina

  CLEVEROAD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mobiilisovellusten kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 4. VENTION

  Saksa

  VENTION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mobiilisovellusten kehittäminen, Verkkosivuston kehittäminen, Mobiilisovellusten kehittäminen, Liiketoimintasovellusten kehittäminen, Verkkosivuston kehittäminen, Yksilöllinen ohjelmistokehittäminen. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. KIPROM LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KIPROM LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaniikka-asennukset, insinööripalvelu, Koneautomaatio, elektroninen suunnittelu. Sen sijainti on Warrington, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. VREISOFT

  Romania

  VREISOFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ravintola, matkapuhelinsovellukset, Älypuhelin, Web-sovellusten yhteistoiminta. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 7. GARAMANTIS GMBH

  Saksa

  GARAMANTIS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla interaktiivinen yritysesittely, multimediaesitykset, Tietotekniikka ja tietoliikenne. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 8. WASA CONSULT

  Saksa

  WASA CONSULT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Heinsberg, Saksa.

 1. INDICUS SOFTWARE

  Espanja

  INDICUS SOFTWARE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asiakkuudenhallintaohjelmistot, e-design, Asiakkuudenhallintaohjelmistot. Sen sijainti on Rivas-Vaciamadrid, Espanja.

 2. AGANIS WEB SOFTWARE

  Italia

  AGANIS WEB SOFTWARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Internet- ja intranet-sivut - tuottaminen ja kehittäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, internet-sivut, verkkosivujen tuottaminen, Käyttöliittymät - web-sivut, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Vattaro, Italia.

 3. FLS FERTIGUNGSLEITSYSTEME

  Saksa

  FLS FERTIGUNGSLEITSYSTEME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotantosuunnittelu. Sen sijainti on Aachen, Saksa.

 4. FLIT2GO

  Espanja

  FLIT2GO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yrityshallinnon ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Paterna, Espanja.

 5. ICONPARC GMBH

  Saksa

  ICONPARC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Verkkokauppa-alusta, Verkkokaupparatkaisu. Sen sijainti on München, Saksa.

 6. GROSSWEBER GROSS, WEBER & PARTNER

  Saksa

  GROSSWEBER GROSS, WEBER & PARTNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysneuvonta, atk-operaattorit, koulutus ja oppiminen, työntekijäkoulutus, Yritysneuvonta. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 7. ECOPLAN E-COMMERCE GMBH

  Saksa

  ECOPLAN E-COMMERCE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Tietojärjestelmät - neuvonta, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Mainostoimistot, Tietojärjestelmät - neuvonta, Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Fulda-Künzell, Saksa.

 8. GRASSFISH MARKETING TECHNOLOGIES

  Itävalta

  GRASSFISH MARKETING TECHNOLOGIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Näyttötaulut ja -päätteet, elektroniset, Näyttötaulut ja -päätteet, elektroniset, tietotekniikkaneuvonta, strateginen konsultointi. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 9. INFORM TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  INFORM TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuotesuunnittelu - ulkoistaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, elektroniset turvajärjestelmät ja -laitteet, tietokantahallinta, Ohjelmointi ja ohjelmistot, piirilevyjen suunnittelu. Sen sijainti on Stockach, Saksa.

 10. ŽEJN D.O.O.

  Slovenia

  ŽEJN D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Sen sijainti on Jesenice, Slovenia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ohjelmointi ja ohjelmistot - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

5 238 Yritykset