• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ohutlevyt ja nauhat- läkkipeltiset

Tulokset hakusanalle

Ohutlevyt ja nauhat- läkkipeltiset - Tuonti ja vienti

 1. LONGHI FRATELLI SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  LONGHI FRATELLI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, laitteet ja koneet levyjen leikkausta varten, levyt, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, ruostumattomien teräslevyjen työstö. Sen sijainti on Barlassina, Italia.

 2. NOVA TEK S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  NOVA TEK S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallityöt, kirvesmiehen työ, rakenteet ruostumatonta terästä, metallityötuotteet. Sen sijainti on Casaloldo, Italia.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Italia

  TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla räystäskourut. Sen sijainti on Raiano, Italia.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  AMBROSINI G.T. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt ja vanteet - rautametalliset, Levyt ja vanteet - rautametalliset, jyrsintä. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 5. LOGSTEEL, S.L.

  Espanja

  LOGSTEEL, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanisoitu teräs. Sen sijainti on Gijon, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TI ELLE SNC

  Italia

  TI ELLE SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sorvaus - teräs ja metallit, cnc-hionta, metallien lävistys, Sorvaus - teräs ja metallit, metallien taitto. Sen sijainti on Monterenzio, Italia.

 2. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyt, metallien meisto, erivärisiksi maalatut alumiinilevyt, lävistykset. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 3. COM.BA.S. S.R.L.

  Italia

  COM.BA.S. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallihäkit korkkeja varten, tiiviiden valmistuotteiden työstö, kruunukorkki, muovitulpat. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  ANH THY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Ho Chi Minh City, Vietnam.

 5. HA DA MADENCILIK

  Turkki

  HA DA MADENCILIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 1. NRG DI CASADEI MARCO

  Italia

  NRG DI CASADEI MARCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöeristykset. Sen sijainti on Castrocaro Terme, Italia.

 2. VOISIN SA

  Ranska

  VOISIN SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, hieno metallilevytyö. Sen sijainti on Bayeux, Ranska.

 1. RAMTEX-TRADING

  Valko-Venäjä

  RAMTEX-TRADING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 2. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kiina

  JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Jiangyin, Kiina.

 3. INTERSTAL S.A

  Puola

  INTERSTAL S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyjen leikkaus. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 4. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turkki

  TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. SIMON STEEL LLC

  Hongkong

  SIMON STEEL LLC, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, erikois-, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, pelti, Teräs, erikois-, ruostumaton teräs, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Hong Kong, Hongkong.

 6. RÉZMŰHELY KFT

  Unkari

  RÉZMŰHELY KFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suihkulähde. Sen sijainti on Szentendre, Unkari.

 7. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kiina

  HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiini, alumiinirima. Sen sijainti on Zhengzhou, Kiina.

 8. INDUMET

  Belgia

  INDUMET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, tinapeltipakkaukset. Sen sijainti on Bressoux, Belgia.

 1. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Marlow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kiina

  WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmälaminoidut metallinauhat, levyt galvanoitua terästä. Sen sijainti on Wuxi, Kiina.

 3. LEONE DOMENICO PAOLO

  Italia

  LEONE DOMENICO PAOLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Karmit - ikkunoiden, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Karmit - ikkunoiden. Sen sijainti on Trebisacce, Italia.

 4. SHAANXI K-TEX INDUSTRIES CO., LTD

  Kiina

  SHAANXI K-TEX INDUSTRIES CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla molybdeeni. Sen sijainti on Shaanxi, Kiina.

 5. JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD

  Kiina

  JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien lävistys. Sen sijainti on Zhejiang, Kiina.

 6. BHAVNA STRIPS PROCESSORS PVT LTD

  Intia

  BHAVNA STRIPS PROCESSORS PVT LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 7. ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD.

  Kiina

  ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Zhongshan, Kiina.

 8. DINGSHENG ALUMINIUM GROUP

  Kiina

  DINGSHENG ALUMINIUM GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinilevyt. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 9. CHUMEN SEALED PARTS FACTORY

  Kiina

  CHUMEN SEALED PARTS FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Zhejiang Province China, Kiina.

 10. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kiina

  BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on 100020, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen