• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ohutlevyt ja nauhat- läkkipeltiset

Tulokset hakusanalle

Ohutlevyt ja nauhat- läkkipeltiset - Tuonti ja vienti

 1. NOVA TEK S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  NOVA TEK S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallityöt, kirvesmiehen työ, rakenteet ruostumatonta terästä, metallityötuotteet. Sen sijainti on Casaloldo, Italia.

 2. LONGHI FRATELLI SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  LONGHI FRATELLI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, laitteet ja koneet levyjen leikkausta varten, levyt, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, ruostumattomien teräslevyjen työstö. Sen sijainti on Barlassina, Italia.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Italia

  TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla räystäskourut. Sen sijainti on Raiano, Italia.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  AMBROSINI G.T. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt ja vanteet - rautametalliset, Levyt ja vanteet - rautametalliset, jyrsintä. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 5. TI ELLE SNC

  Italia

  TI ELLE SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sorvaus - teräs ja metallit, cnc-hionta, metallien lävistys, Sorvaus - teräs ja metallit, metallien taitto. Sen sijainti on Monterenzio, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  ANH THY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Ho Chi Minh City, Vietnam.

 2. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyt, metallien meisto, erivärisiksi maalatut alumiinilevyt, lävistykset. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 3. COM.BA.S. S.R.L.

  Italia

  COM.BA.S. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallihäkit korkkeja varten, tiiviiden valmistuotteiden työstö, kruunukorkki, muovitulpat. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. LOGSTEEL, S.L.

  Espanja

  LOGSTEEL, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanisoitu teräs. Sen sijainti on Gijon, Espanja.

 5. HA DA MADENCILIK

  Turkki

  HA DA MADENCILIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 1. INTERSTAL S.A

  Puola

  INTERSTAL S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyjen leikkaus. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 2. RAMTEX-TRADING

  Valko-Venäjä

  RAMTEX-TRADING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 1. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kiina

  JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Jiangyin, Kiina.

 2. VOISIN SA

  Ranska

  VOISIN SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, hieno metallilevytyö. Sen sijainti on Bayeux, Ranska.

 3. NRG DI CASADEI MARCO

  Italia

  NRG DI CASADEI MARCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöeristykset. Sen sijainti on Castrocaro Terme, Italia.

 4. INDUMET

  Belgia

  INDUMET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, tinapeltipakkaukset. Sen sijainti on Bressoux, Belgia.

 5. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Marlow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kiina

  WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmälaminoidut metallinauhat, levyt galvanoitua terästä. Sen sijainti on Wuxi, Kiina.

 7. SIMON STEEL LLC

  Hongkong

  SIMON STEEL LLC, joka toimii toimialalla Levyt ja vanteet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, erikois-, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, pelti, Teräs, erikois-, ruostumaton teräs, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Hong Kong, Hongkong.

 8. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turkki

  TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kiina

  HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiini, alumiinirima. Sen sijainti on Zhengzhou, Kiina.

 2. RÉZMŰHELY KFT

  Unkari

  RÉZMŰHELY KFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suihkulähde. Sen sijainti on Szentendre, Unkari.

 3. JINHENG METAL & LATH FACTORY

  Kiina

  JINHENG METAL & LATH FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Hengshui, Kiina.

 4. MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turkki

  MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laatikot pakkausta varten. Sen sijainti on Gönen, Turkki.

 5. DINGSHENG ALUMINIUM GROUP

  Kiina

  DINGSHENG ALUMINIUM GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinilevyt. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 6. BASTEELOS, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  BASTEELOS, S.R.O., joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Lakkaus - terästen ja metallien, Hitsaus - terästen ja metallien, Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset, Lakkaus - terästen ja metallien, Hitsaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Osek, Tsekin tasavalta.

 7. WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD

  Kiina

  WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Wuxi, Kiina.

 8. SHAANXI K-TEX INDUSTRIES CO., LTD

  Kiina

  SHAANXI K-TEX INDUSTRIES CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla molybdeeni. Sen sijainti on Shaanxi, Kiina.

 9. ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD.

  Kiina

  ZHONGSHAN RANDA METAL MATERIAL CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on Zhongshan, Kiina.

 10. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kiina

  BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ohutlevyt ja nauhat, läkkipeltiset. Sen sijainti on 100020, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen