• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • onshore- ja offshore-palvelut

Tulokset hakusanalle

Onshore- ja offshore-palvelut - Tuonti ja vienti

 1. BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT

  Turkki

  BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Äänieristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Onshore- ja offshore-palvelut, Liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen, Onshore- ja offshore-palvelut, selluloosa, liuottimet asfalttia ja bitumia varten. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Sveitsi

  KONPLAN SYSTEMHAUS AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Onshore- ja offshore-palvelut. Sen sijainti on Rotkreuz, Sveitsi.

 3. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Turkki

  SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Onshore- ja offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla geologiset kairaukset, geologiset tutkimukset, maaperän poraus, Geotekniset ratkaisut maaperää varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. EUROSKYPARK GMBH

  Saksa

  EUROSKYPARK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satelliitit - laitteet ja varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Onshore- ja offshore-palvelut, Onshore- ja offshore-palvelut, b2b-palvelut. Sen sijainti on Saarbrücken, Saksa.

 5. JENZ PEOPLE

  Hollanti

  JENZ PEOPLE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Henkilöstö - ulkoinen johto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi, Onshore- ja offshore-palvelut, inhimillisen pääoman optimointi, offshore-työt, Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi, Onshore- ja offshore-palvelut. Sen sijainti on Geleen, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EXSIF OCS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EXSIF OCS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastosäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Onshore- ja offshore-palvelut, vaakasäilytysaltaat, Onshore- ja offshore-palvelut. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GN SOLIDS CONTROL UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GN SOLIDS CONTROL UK, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Onshore- ja offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pumput, Pumput. Sen sijainti on Chatham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugali

  OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Onshore- ja offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ainetta rikkomaton koestus, Ainetta rikkomaton koestus, veneiden huolto. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 4. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Sveitsi

  FIDUSUISSE OFFSHORE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Onshore- ja offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Startup-yritysneuvonta. Sen sijainti on Geneve, Sveitsi.

 5. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Saksa

  KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Onshore- ja offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Poraus ja koeporaus - laitteet. Sen sijainti on Celle, Saksa.

 1. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgia

  SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merellä rakentaminen, Merellä rakentaminen, offshore-työt. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 2. SOLMED ALLIANCE

  Espanja

  SOLMED ALLIANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hospitality-toiminnan johtaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ateriapalvelut - palvelut, offshore-alustat ja -laitteet. Sen sijainti on Valencia, Espanja.