• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ortodontia - instrumentit

Tulokset hakusanalle

Ortodontia - instrumentit - Tuonti ja vienti

 1. K R SURGICAL

  Pakistan

  K R SURGICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Hammaslääkärin hiomatarvikkeet ja -instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 2. PROFIMED DENTALVERTRIEBS- UND PROPHYLAXE GESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  PROFIMED DENTALVERTRIEBS- UND PROPHYLAXE GESELLSCHAFT MBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Stephanskirchen, Saksa.

 3. ORTHO-TRENDS

  Belgia

  ORTHO-TRENDS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Erikoissairaanhoidon vastaanotot ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, ortodontia, siirreltävät hammaslääkärilaitteet, Ortodontia - instrumentit, kiinteät hammaslääkärilaitteet. Sen sijainti on Sint-Denijs-Westrem, Belgia.

 4. CALIDENTAL

  Espanja

  CALIDENTAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ortodontia. Sen sijainti on Mairena Del Aljarafe, Sevilla, Espanja.

 5. ORTODONTA MARZENA STĘPKOWSKA

  Puola

  ORTODONTA MARZENA STĘPKOWSKA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siirreltävät hammaslääkärilaitteet, kiinteät hammaslääkärilaitteet, stomatologia, läpinäkyvät odontologiset laitteet. Sen sijainti on Ząbkowice Śląskie, Puola.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HAMPSTEAD ORTHODONTIC PRACTICE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HAMPSTEAD ORTHODONTIC PRACTICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ortodontia, olkaimet, hammas- ja kasvo-ortopedia. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. DEVA TIBBI MALZEMELER SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  DEVA TIBBI MALZEMELER SAN. TIC. LTD. ŞTI., joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kirurgin instrumenttien vuokraus, kuvat, kirurgi, Ortopediset tuotteet. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 3. MERIDIAN DENTAL-SURGICAL INSTRUMENTS

  Iran

  MERIDIAN DENTAL-SURGICAL INSTRUMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, tehokkaat hammashoitoyksiköt, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Teheran, Iran.

 4. JANBRO INSTRUMENTS

  Pakistan

  JANBRO INSTRUMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 5. SURGI-TEC NV

  Belgia

  SURGI-TEC NV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, alihankintatyöt, leuka- ja kasvokirurgia, Terveydenhoitovälineet. Sen sijainti on Sint-Denis-Westrem, Belgia.

 1. LUCENT IMPEX

  Pakistan

  LUCENT IMPEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - lisätarvikkeet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, tehokkaat hammashoitoyksiköt, Ortodontia - instrumentit, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 2. CENTRALDENT

  Espanja

  CENTRALDENT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hammaslääketiede - tarvikkeet, hammaslääkärien tarvikkeet, Hammaslääketiede - tarvikkeet. Sen sijainti on Gijón, Espanja.

 1. STEELPRO DENTAL INSTRUMENTS

  Yhdysvallat

  STEELPRO DENTAL INSTRUMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla parodontologia. Sen sijainti on Stafford,, Yhdysvallat.

 2. MEDICAL VOICE INDUSTRIES

  Pakistan

  MEDICAL VOICE INDUSTRIES, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Kauneudenhoito - välineet, kirurgisakset, kirurgin instrumenttien vuokraus, Ortodontia - instrumentit, Kauneudenhoito - välineet. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 3. BRITE MEDICAL INDUSTRY

  Pakistan

  BRITE MEDICAL INDUSTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Ortodontia - instrumentit, Kauneudenhoito - välineet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Ortodontia - instrumentit, Kauneudenhoito - välineet. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 4. ORTHO PLUS

  Ranska

  ORTHO PLUS, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Igny, Ranska.

 5. MIKRONA DENTALTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  MIKRONA DENTALTECHNIK VERTRIEBS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - lisätarvikkeet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Ismaning, Saksa.

 6. NORSUD COMMERCIALES SAS

  Ranska

  NORSUD COMMERCIALES SAS, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Taluyers, Ranska.

 7. SANATMETAL ORTHOPÉDIAI ÉS TRAUMATOLÓGIAI ESZKÖZÖKET GYÁRTÓ KFT.

  Unkari

  SANATMETAL ORTHOPÉDIAI ÉS TRAUMATOLÓGIAI ESZKÖZÖKET GYÁRTÓ KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Eger, Unkari.

 8. ELTZ KIDS

  Itävalta

  ELTZ KIDS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hammas- ja kasvo-ortopedia. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 1. KHYBER IMPEX

  Espanja

  KHYBER IMPEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Sabadell, Espanja.

 2. ODONTOS B.V.

  Hollanti

  ODONTOS B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortodontia - instrumentit, Ortodontia - instrumentit. Sen sijainti on Nieuwegein, Hollanti.

 3. SHEFFIELD ORTHODONTIC LABORATORIES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 4. INTER S.A.T. S.R.L.

  Italia

 5. MADDALENA BRUNO

  Italia

 6. RMO EUROPE

  Ranska

 7. DENTAG SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Production and sale of surgical tools for odontology. Certified in line with: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Constant quality over time has enabled and continues to enable DenTag to manufacture dental and surgical instruments for a whole range of Italian and foreign companies, in addition to producing under our own brand name. For increased visibility and credibility with direct clients, we have created a line of instruments with a special, smooth handle, marketed exclusively under the name DenTag.

 8. ZAINS MEDICAL IMAGE

  Pakistan

  ZAINS MEDICAL IMAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, Ortodontia - lisätarvikkeet ja tarvikkeet, Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, Ortodontia - lisätarvikkeet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.