• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ovet ja portit- automaattiset ja valvottavat

Tulokset hakusanalle

Ovet ja portit- automaattiset ja valvottavat - Tuonti ja vienti

 1. RITE-HITE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Rite-Hite GmbH is one of the leading German manufacturers of loading systems and the European headquarters of the Rite-Hite corporation, the American market leader in the field of gate systems and loading systems. The company's core competencies are centred around substantially improving safety, security, productivity and energy efficiency at loading bays. Its comprehensive range of products includes ISO loading bays, modular docks, dock levellers, gate seals, vehicle locking systems, safety barriers, cold storage doors and high-speed doors, industrial fans and supplementary products for loading bay management. Thanks to its global network of production sites, subsidiaries and dealers, Rite-Hite is able to adapt its comprehensive range of products to the regional requirements of practically every country and provide suitable on-site service.

 2. ALPHATRONICS

  Belgia

  Verified by europages badge

  ALPHATRONICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Parking systems, Turnstiles, Kiosks, Camera masts, sisäänkäyntien kääntöportit, access control and presence identification systems, Jätteenkäsittely, puomit. Sen sijainti on Lokeren, Belgia.

 3. PROMOTEC MISCHLER TORSYSTEME GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PROMOTEC MISCHLER TORSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Willstätt / Legelshurst, Saksa.

 4. GEBRÜDER KUTTNER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GEBRÜDER KUTTNER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Quickborn, Saksa.

 5. FORTACT TOR- UND TÜRTECHNIK GMBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  FORTACT TOR- UND TÜRTECHNIK GMBH & CO.KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Obermichelbach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EINKAUFSBÜRO DEUTSCHER EISENHÄNDLER GMBH / ELEMENTARES SERVICE

  Saksa

  Verified by europages badge

  EINKAUFSBÜRO DEUTSCHER EISENHÄNDLER GMBH / ELEMENTARES SERVICE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 2. GS INGENIERIE

  Ranska

  Automaattisten ja puoliautomaattisten sisäänpainuvien ajoesteiden suunnittelija ja valmistaja: todellista turvaa ilkivaltaa vastaan. Alkuperäinen pääsynvalvontajärjestelmä - ruostesuojaus, erinomainen hinta-laatusuhde - YK: n käyttämä. GS Ingénierie hoitaa kaiken suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen: erikoiskoneet & mekaaniset osat alalle kuin alalle: elintarviketeollisuus, tervydenhoitoala, ydinvoima, pakkausala, metallurgia jne.

 3. ADC ENTRANCE SOLUTIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ADC ENTRANCE SOLUTIONS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiiniovet, automaattiovet, automaattisten porttien aidat, automaattiovien asennus. Sen sijainti on Bromborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. N&NOVA, LDA

  Portugali

  N&NOVA, LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siirettävien väliseinien asennus, aurinkokaihtimien asennus, asennus, kantavien rakenteiden asennus. Sen sijainti on Maia, Portugali.

 5. DUBOIS INDUSTRIES

  Ranska

  DUBOIS INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rautatavara, sähkökaapit ja -asennukset, avainkaapit. Sen sijainti on Cahors, Ranska.

 1. FINGERSAFE GB LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FINGERSAFE GB LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Kalusteet, koulu-, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, turvallisuustuotteet, Kalusteet, koulu-. Sen sijainti on Rayleigh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ISG

  Latvia

  ISG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakenteet, alumiini-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Ovet, teollisuuden, metalliovi, Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Ovet, teollisuuden. Sen sijainti on Riga, Latvia.

 1. BAUPORTE DESIGN ENTRANCES

  Hollanti

  BAUPORTE DESIGN ENTRANCES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liukuovet, panssariovet, sisäänpääsyn valvontajärjestelmä, kääntöovet. Sen sijainti on Amstelveen, Hollanti.

 2. NAVATEK PUERTAS AUTOMATICAS S.L

  Espanja

  NAVATEK PUERTAS AUTOMATICAS S.L, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, autotallin, automaattiristikot, -ovet ja -portit, rullattavien ikkunaluukkujen asennus, Ovet, autotallin. Sen sijainti on Burlada, Espanja.

 3. SACOM SUD SAS INSTALLATORE CAME AUTOMAZIONE CANCELLI

  Italia

  SACOM SUD SAS INSTALLATORE CAME AUTOMAZIONE CANCELLI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotiautomaatio, automaatikat puomeja ja pysäköintialueita varten, Kotiautomaatio, automaattilaitteet pysäköintiin, automaattiset ristikot. Sen sijainti on Cercola, Italia.

 4. C PROX LTD INCLUDING QUANTEK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  C PROX LTD INCLUDING QUANTEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Autokorjaamon turvavarusteet, Oven lukituslaitteet, vammaisten wc, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Dronfield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. INFRACA SL

  Espanja

  INFRACA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liuku-ovet - teollisuuden, kylmähuoneiden ovet, teollisuusovet, Liuku-ovet - teollisuuden, jäähdytyshuoneet. Sen sijainti on Massalfassar, Espanja.

 6. AUTOMATIC SYSTEMS

  Belgia

  AUTOMATIC SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, erittäin varmat käyntiovet, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, jalankulkuesteet, turvakaiteet. Sen sijainti on Wavre, Belgia.

 7. HODEL TORANLAGEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  HODEL TORANLAGEN GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Homburg, Saksa.

 8. APERTO TORANTRIEBE GMBH

  Saksa

  APERTO TORANTRIEBE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Kirchheim, Saksa.

 1. ADVANCE ACCESS UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ADVANCE ACCESS UK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kääntöovet. Sen sijainti on Reading, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. MOHS GMBH

  Saksa

  MOHS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Hamm, Saksa.

 3. FAAC ENTRANCE SOLUTIONS

  Belgia

  FAAC ENTRANCE SOLUTIONS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattiovet, automaattiaitojen valmistaja parkkipaikoille. Sen sijainti on Jabbeke, Belgia.

 4. GUNNEBO BELGIUM

  Belgia

  GUNNEBO BELGIUM, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kassakaapit ja -holvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, turva-asennukset, turvajärjestelmät, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Drogenbos, Belgia.

 5. SESAMO S.R.L.

  Italia

  SESAMO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Lukitus- ja sulkemisjärjestelmät, automaattiset, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Lukitus- ja sulkemisjärjestelmät, automaattiset, runkojen automatiikka, automaattiovet. Sen sijainti on Terruggia, Italia.

 6. R. BISCHOFF AUTOMATISCHE TÜRSYSTEME GMBH & CO. KG

  Saksa

  R. BISCHOFF AUTOMATISCHE TÜRSYSTEME GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Gehrden, Saksa.

 7. DOORSAN OTOMATIK KAPI SISTEMLERI

  Turkki

  DOORSAN OTOMATIK KAPI SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla osista muodostuvat ovet, heiluriovien automatisointi, autotallien ovet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. ERS SYSTEM

  Turkki

  ERS SYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 9. DIASELF

  Turkki

  DIASELF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automatiikat portteja varten, automatiikat ovia varten, automatiikat autotalleja varten, automaattiaidat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 10. REDOOR TÜRAUTOMATIK VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  REDOOR TÜRAUTOMATIK VERTRIEBS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Sen sijainti on Barßel, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen