• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pöytäliinat

Tulokset hakusanalle

Pöytäliinat - Tuonti ja vienti

 1. MCO

  Ranska

  Verified by europages badge

  MCO is a company that specialises in import-export of household linen, table linen, bed linen, bath linen and beach items. We also deliver products for hotels and restaurants, such as pans and grilles, under our own brand "Les Grands Chefs." We deliver throughout France and the rest of Europe (Belgium, Germany, Spain and Portugal) as well as worldwide. Our business is growing all the time, helping us to satisfy a growing number of clients in many different business sectors. Most of our products are imported from Europe and Asia. We provide you with quality products that match your needs. We have earned the trust of thousands of traders all over France. And because we only sell wholesale we are able to offer very attractive prices. We can also have items made in the colour, size and quality that you require.

 2. CARL LÖNNE & SOHN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  We have been your competent partner for folding furniture in Oelde (Germany) since 1963. For folding chairs, folding tables, beer tent table sets, bar tables, banquet tables and conference tables through to customised special editions in Oelde in the district of Warendorf. Our website provides you with an initial overview of our wide range of folding furniture – you can then find out everything else by talking to us. Do you have detailed questions about our range or special offers? Then don't hesitate to call us or send us an e-mail. We will provide you with the information you need on the subject of folding furniture quickly and competently.

 3. PAPER PRINT CONVERTING GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge
 4. KASALINDA LDA.

  Portugali

  Verified by europages badge

  KASALINDA LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Virkapuvut, Pöytäliinat, pöytäliinat, kylpyhuonekoristeet, lakanat, kodintekstiilituotteet, Lakanat. Sen sijainti on Calendário V.n.f, Portugali.

 5. KMK-R LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  KMK-R LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laatikot, pahvi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämpötulostus, Näytekirjat, Mainostoimistot, Nahkatavarat, Painanta, Mittatilauspakkaus, Korurasiat, Kansiot - toimistotarvikkeet, Silkkipainanta. Sen sijainti on Yagodovo, Bulgaria.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VERGINA NAPKINS

  Kreikka

  Verified by europages badge

  VERGINA NAPKINS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi, pakkaus- - valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lautasliinat, paperi-, Mittatilauspakkaus, pienet tilauspöytäliinat, paperipyyhkeet, peitot, paperipyyyhkeet, pienet pöytäliinat, värilliset servietit, paperit. Sen sijainti on Oraiókastro, Kreikka.

 2. CHEMNITZER KURZ- UND MODEWAREN GMBH

  Saksa

  Chemnitzer Kurz- und Modewaren GmbH on B2B-verkkokauppa jälleenmyyjiä ja ammattilaisia varten. Harjoitamme seuraavien tuotteiden suoratuontia ja tukkumyyntiä: ompelutarvikkeet, kodin tekstiilit, pöytäliinat, pientekstiilit, käsityöt, kotitaloustarvikkeet ja sesonkituotteet. Viemme tuotteitamme ympäri maailmaa parhaimmin ehdoin ja nopeimmin toimitusajoin. Vieraile verkkokaupassamme. Meillä on ilo saada teidät asiakkaaksemme.

 3. IMPORTACIONES MONORA

  Espanja

  Kaikki vaatetukseen.

 4. LIMASO

  Ukraina

  LIMASO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keittiötekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäliinat, pöytäliinat, Pöytäliinat, Tyynyjen koristepäälliset. Sen sijainti on Horodok, Ukraina.

 5. REACTION SIA

  Latvia

  REACTION SIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Verhot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - tuonti ja vienti, Lakanat, Pöytäliinat, Kaihdinkankaat ja suojapeitteet, Tekstiilit - tuonti ja vienti, Lakanat, Pöytäliinat, Kaihdinkankaat ja suojapeitteet. Sen sijainti on Salaspils, Latvia.

 1. ROYAL EUROPE TEXTILE S.L

  Espanja

  ROYAL EUROPE TEXTILE S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalukankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyyhkeet, kylpy-, Lakanat, Pöytäliinat, Kaupalliset ja teollisuuskankaat, Pyyhkeet, kylpy-, Lakanat, Pöytäliinat, Kaupalliset ja teollisuuskankaat. Sen sijainti on Sant Andreu De La Barca (barcelona), Espanja.

 2. SAS ENSOLEILLADE

  Ranska

  SAS ENSOLEILLADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laukut, pöytäliina, jacquard, pyyhkeet, Laukut. Sen sijainti on Draguignan, Ranska.

 1. PRODECO

  Ranska

  PRODECO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla painetut pöytäliinat, Tahroja hylkivät pöytäliinat. Sen sijainti on Bonneuil Sur Marne, Ranska.

 2. ERI TEXTILES GMBH

  Saksa

  ERI TEXTILES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Sen sijainti on Seefeld, Saksa.

 3. GRUPO TEXSAMA

  Espanja

  GRUPO TEXSAMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakanat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, froteiset kylpyhuonetekstiilit, pöytäliinat, Kankaat, alusvaatteiden yksilöinti. Sen sijainti on Banyeres De Mariola, Espanja.

 4. SALMAN TEKSTIL

  Turkki

  SALMAN TEKSTIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovipeite. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. ALETA NATURALIS UAB

  Liettua

  ALETA NATURALIS UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pellavakuidut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäliinat, Pöytäliinat, kylpyhuonetekstiilit. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 6. SIN-GE TEKSTIL

  Turkki

  SIN-GE TEKSTIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäliina, jakardikangas, kodintekstiilituotteet, polyesteripöytäliina. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 7. MSKAL TEXTILE

  Turkki

  MSKAL TEXTILE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäliinat, kodintekstiilit. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 8. ROYAL COLORTEX SL

  Espanja

  ROYAL COLORTEX SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarvikkeet ravintoloita varten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla baari-, ravintola- ja hotellitarvikkeet, naisten alusvaatteet mittojen mukaan, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely, pöytäliinat. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 1. OYA

  Turkki

  OYA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - tekstiilit ja vaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla amerikkalaiset pöytäliinat, pöytäliinat, ravintolapöytäliina. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. MCA NEW CONCEPT

  Ranska

  MCA NEW CONCEPT, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Sen sijainti on Gagny, Ranska.

 3. JOB GIUSEPPE BODRITO

  Italia

  JOB GIUSEPPE BODRITO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäliina, ruudullinen villapeite. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. FRIENDS TEXTILES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FRIENDS TEXTILES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyyhkeet, kylpy-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitosliinavaatteet, vuodetekstiilit, keittiötekstiilit, Laitosliinavaatteet, pöytäliinat. Sen sijainti on Ilford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. PUTUNGA

  Italia

  PUTUNGA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Etiketöintikoneet, toimiston. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperitavara - koulujen, Paperitavara - koulujen, asiakirjojen arkistointi, kirjoitusvälineet, pöytäliinat. Sen sijainti on Milano, Italia.

 6. LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI

  Italia

  LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäliinat, teollisuuspesula ravintola-alaa varten, kankaiden ja asujen pesu, Pöytäliinat, pöytäliinat. Sen sijainti on Visano, Italia.

 7. ACTIVETRADE LTD

  Ukraina

  ACTIVETRADE LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pöytäliinat. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 8. CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE

  Ranska

  CONSTRUCTION INDUSTRIELLE DU RHONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ristikot, säleiköt ja teräsverkot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kävelysillat, metallia, Kävelysillat, metallia, teräsportaat, pöytäliinat. Sen sijainti on Brignais, Ranska.

 9. ALEXANDRINA MARIA DA SILVA GOMES DE OLIVEIRA

  Portugali

  ALEXANDRINA MARIA DA SILVA GOMES DE OLIVEIRA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lakanat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäliinat, Tekstiilit - tuonti ja vienti, Pöytäliinat, Tekstiilit - tuonti ja vienti, kylpypyyhkeet. Sen sijainti on Vizela, Portugali.

 10. LAMESIM TEXTILE

  Turkki

  LAMESIM TEXTILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat ja köydet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäliina, pöytäliinat, kodintekstiilituotteet, Kankaan värjäys värien tai pigmenttien avulla. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen